Bildirim
Google + 'ya Yerel İşletme Ekleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Söylemeye çalıştığınızı tam anlayamadım google+ da işletmeniz için hayran sayfası tarzı birşey mi açmak istiyorsunuz yoksa google haritalarda işletmenizi mi eklemek istiyorsunuz? -
@yunusemresrgl
Hocam Google + 'da yeniyim o yüzden tam anlamıyla anlatamadım istediklerimi , bu yüzden size PM gönderdim yardımcı olursanız sevinirim.. -
Tam olarak ne yapmak istediğini bilemedim, ileriye dönük şöyle bir şey de yapabilirsiniz, işletmenizi Google Maps e kaydedebilirsiniz, böylece maps üzerine işletmenin arama ile bulunması ve haritadan gösterilmesi sağlanır.
Geçenlerde biz bunu şu sırada yaptık: ilk olarak bir Gmail(google account) hesabı açtık(mevcut bir gmail de olabilir, biz yeni gmail adresi de olsun istedik), sonra bu hesap üzerinden Google+ işletme sayfası oluşturduk, sonra Google Maps üzerinden işletmeyi kayıt ettirdik, Google işyeri telefonundan doğrulamak için arayıp bir kod verdi, onu ekrana girince kayıt ettirmiş olduk.
Ama ekranları ve nasıl yaptığımızı deneyerek ve google dan arayarak yapmıştık, ekranlarda şuradan diye anlatamam :( -
@Turkay03
Hocam aynı şekilde bende bir Google sayfası oluşturdum fakat Google adres doğrulamak için bize telefonla aramak yerine Posta(Mektup) göndermeyi tercih etti fakat ne zaman geleceği Meçhul.
Gelme hızı hakkında bir bilgisi olan var mı acaba ? -
ben otomatik diye biliyorum ama bilenler çıkar daha iyi -
Google Maps de mekan eklemek istediğinizde size mektup mu gönderdi? Acaba işletme tipine göre farklı davranıyor olabilir mi, lokanta için farklı, bilişim şirketi farklı süreç işletiyor olabilirler mi acaba diye düşünüyorum.
1 ay kadar önce biz eklediğimizde telefonla hemen arayıp doğruladılar, sonrasında eklenmesi 3-4 gün sürdü.
Bu arada Foursquare sizin dediğiniz gibi ilerliyor. Çünkü Foursquare daki başvurumuzda bize mektup gönderdiklerini söylediler, 1 ay geçti ama hala mektup gelmedi, haber yok, beklemedeyiz... -
@Turkay03
Hocam adresimizi yazdığımız şekilde çok komik olarak yan komşumuzun ki çıkıyor Google+ ' da. Sanırım bununla ilgili bir sıkıntı fakat Mail sizin dediğiniz gibi 1 ayı yukarı geçerse gerçekten sıkıcı olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X