Şimdi Ara

Google'un Yeni Android Reklamları Yayınlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’ın Android için hazırladığı üç yeni reklam filmi yayınlandı. Üç reklamda da ana tema olarak “Birlikte ol, aynı olma” sloganının önümüzdeki dönemde Android’in yeni sloganı olması olası görünüyor. Reklamdaki animasyonda Google’ın mesajı izleyicilere eğlenceli bir şekilde aktarılıyor. Yeni sürümü Android L’yi yayınlamaya hazırlanan Google, yeni reklamlarıyla cihaz üreticilerinin olduğunu fakat tüm cihazların Android’le çalıştığını vurguluyor.

    1.


    Reklamlardan bir tanesinde beş karakter bir otobüs durağında beklerken telefon sesi geliyor. Telefon bir süre çalmaya devam ettikten sonra telefonda Android L arayüzünün kullanılmış olması dikkati çekiyor. Reklam bitmeden “Her türden insana, her türden telefon” mesajı ekranda beliriyor. Reklamda görülen telefonun, yakın bir zamanda çıkması beklenen 5,92 inçlik Nexus 6 olabileceği iddia ediliyor.

    2.


    Google HTC işbirliği ile hazırlanan Nexus 9 tabletin bugün resmiyet kazanması beklenirken, şirketin tablet için 399 dolar fiyat biçtiği konuşuluyor. Nexus 9’la birlikte Nexus 6’nın da gün yüzüne çıkması planlanıyor.

    3.


    KAYNAK: Webtekno.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.