Şimdi Ara

Google Servisler düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 haftadan beri bazen google servsilerinde (Youtube, arama motoru, gmail vb.) girmeme geç girme Youtubda takılma gibi sorunlarla karşılaşıyorum, eskiden 502 server bilmem ne falan derdi şimdi onu demiyor doğrudan ya sayfaya giremiyor ya da ssl Bağlantı hatası veriyor, sadece google da diğer siteler düzgün çalışıyor. Başka benim gibi olan varmı Win8 chorme kullanıyorum diğer tarayıcılarda da aynı. Çözümünü bilen varmı?

• farklı çözümler varmı bilmiyorum, ancak bendede ara sıra oluyor, chorme ayarlarını sıfırlıyorum,Cleanar ile gereksiz dosyaları sildikten sonra düzeliyor.
  • Hocam o bende de oluyo nedense bilmiyorum ama. Eklentilerden mi veya tarayıcıdan mı emin değilim. Ama büyük ihtimal bir sonraki sürümde çözülür bu durum.Aslın da bana kalırsa çoktan bi güncelleme gelmesi gerekirdi ama görücez artık.
  • mobil bağlantılarda oluyor. servis sağlayıcı akla geliyor hemen. fakat aynı anda başka site kontrolü yapıldığında explorer normal çalışıyor. bence iss kaynaklı mesela dns' den olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.