Şimdi Ara

Google PlayStore Uygulama Yapma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar playstore da uygulama yapmak istiyorum ama bilgim 0.Bugun aklıma çok güzel bir fikir geldi tutacaginida dusunuyorum.Uygulama yapma,tasarlama ile ilgili ders verecek videolar yapan birisi varmı veya bu uygulama yapanlar nerden yapiyor.Simdiden tesekkurler

Kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomshack -- 2 Şubat 2015; 17:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstte gozuksun diye 1 verdim

• Mühendisler kaç yıllık eğitim görüp saatlerini vererek yapıyorlar. Öyle salak gibi ev kadınlarının izlediği videoları izleyerek uygulama yaparsan playstore da 5 yıldızı sadece "üstte gözüksün diye verdim" diyenlerden alırsın. Öyle fikir geldi aklıma yapacağım diye bir olay yok, birikimin olması lazım.

• Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    Dostum playstoreda yüzlerce oyun var.Hepsini mühendisler yapiyorsa vay ülkenin haline.Zaten 2-3 gblik oyun yapcak degil sadece insanlarin özel günlerini hatirlatacak bi program yapmayi dusundum.Bu yapanlar heralde analarının karnında öğrenmiyor.Onlarda bi hevesle amatörce başliyor.Desteklerin için sağol...

• Java öğren.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Dostum playstoreda yüzlerce oyun var.Hepsini mühendisler yapiyorsa vay ülkenin haline.Zaten 2-3 gblik oyun yapcak degil sadece insanlarin özel günlerini hatirlatacak bi program yapmayi dusundum.Bu yapanlar heralde analarının karnında öğrenmiyor.Onlarda bi hevesle amatörce başliyor.Desteklerin için sağol...

Tutmaz
  • Tesekkur ederim arkadasim.Ginede biraz girişimcilik peşinde koşuyorum.Senin gibi akşama kadar milletin konusunu trolleyip hayattan zevk almaya çalışmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Tesekkur ederim arkadasim.Ginede biraz girişimcilik peşinde koşuyorum.Senin gibi akşama kadar milletin konusunu trolleyip hayattan zevk almaya çalışmıyorum.

Arkadaş bir yandan haklı yanlız zaten Android ile gelen bir hatırlatıcı varken bunun yanında Hap hatırlatıcıdan tut doğum günü hatırlatıcıya kadar pek çok program var o fikir tutmaz.

https://play.google.com/store/search?q=Reminder&c=apps&docType=1&sp=CAFiCgoIUmVtaW5kZXJ6AhgAigECCAE%3D&hl=tr

• Keşke o kadar kolay olsa..
     Google PlayStore Uygulama Yapma Hakkında
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilir dostum ama senin gibi açılayıcı bigilendirici yorum yapmak yerine ``Tutmaz`` yazması dalga geçmek,iğnelemek anlamında yaptı büyük ihtimal.Ama boş boş oturmak istemiyorum.Gine fikir düşünmeye başladım.Sağolsun bazı arkadaşlarda özelden yardım ettiler yapımı hakkında.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ProcessGames.SaveTheEarth Bu uygulamayı DH den bir arkadaş yapmış oda galiba amatörce başlamış.Yanı yıllarca okulunu okumamış,zor olabilir haklısın ama biraz uğraş,deneme ile olabilir diye düşünüyorum.
  • Yapsan ne olur adamlar lagdroid telefonum kasıcak diye uygulama yuklemeye korkuyor bizzat şahidim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.