Şimdi Ara

Google play store sonunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu geceden beri uygulama indirilemiyor sizdede oylemi arkadaslar evdeki butun telefonlardan denedim ne wifi nede mobilden iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı sorun dostum

• Bende de aynı sorun var ve evdeki diğer 3 telefon ve tablettede sorun var

• Arkadaşlar bende den aynı sorun vardı evdeki tüm and. telefonlarda play store da herhangi bir uygulama indirmek istediğinizde veya güncelleme yapmak istediğinizde indiriliyor da kalıyor herhangi bir ilerleme olmuyor.

Bende google play in bize ulaşın kısmında geri bildirim formu gönderdim aradılar sorunu anlattım dün den beri konuyla alakalı çok geri bildirim almışlar. ( google play store un sunucularında bir sorun meydana gelmiş uzmanlarımız çözümü için uğraşıyor. ) denildi.Bizim yapabileceğimiz bir şey yokmuş sırf ben bunun için telefonu fabrika ayarlarına bile sıfırladım demek ilk araştırsaymışım gerek kalmayacakmış.Ara ara store giriş yapıp kontrol edebilirsiniz dedi müşteri temsilcisi kendiliğinden çözülecek bir şeymiş.

https://productforums.google.com/forum/#!topicsearchin/google-yardim-forumu/category$3A(play-tr)%7Csort:relevance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingShip -- 19 Haziran 2017; 18:10:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Play Kitaplar Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.