Şimdi Ara

Google Play Paket Dosyasi Geçersiz Sorunu Yardim Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
20.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xperia x10 telefonum var market google Play oldu o zamana kadar bişey yoktu aslinda oyle oluncada bisey yoktu operator degistirdim boyle oldu sorun şu: mesela playda oyum indiriyorum indirirken reset atıyor sonra indirmeye devam ediyor indirme bitince de Paket Dosyasi Geçersiz diyor ve yuklemiyor yada video izliyorum ozaman da öyle oluyor yardim edin lutfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Play Paket Dosyası Geçersiz Sorunu ve Çözümü

Android uygulamanızı Google Play'e yüklemeye çalışırken "{paket geçersiz göründüğünden}" hatasıyla karşılaşıyorsan, bu sorun şu nedenlerden kaynaklanabilir:

• Uygulamanın İmzası Değiştirilmiştir: Uygulamanızı yeniden imzaladıysan veya farklı bir anahtar kullandıysan, paket dosyası geçersiz hale gelebilir.
    • Manifest Dosyası Hataları: Uygulamanın AndroidManifest.xml dosyasındaki hatalar paket dosyasının geçersiz görünmesine neden olabilir.
    • Bozuk Paket Dosyası: Paket dosyası yükleme işlemi sırasında bozulmuş olabilir.
    • Güncel Olmayan Geliştirici Araçları: Eski Android Studio veya Gradle sürümleriyle oluşturulan paket dosyaları geçersiz görünebilir.

Paket Geçersiz Göründüğünden Sorunu Nasıl Çözülür?

Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Uygulama İmzasını Kontrol Et: Uygulamanın imzasını doğrula ve önceki imza ile aynı olduğundan emin ol.
    • Manifest Dosyasını İncele: AndroidManifest.xml dosyasındaki hataları kontrol et ve düzelt.
    • Paket Dosyasını Yeniden Oluştur: Temiz bir proje oluştur ve uygulamayı yeniden oluştur.
    • Geliştirici Araçlarını Güncelle: Android Studio ve Gradle'ın en son sürümlerini kullandığından emin ol.
    • Google Play Konsolu'ndaki Uygulamayı Sil: Google Play Konsolu'ndan geçersiz uygulamayı sil ve yeniden yükle.

Bu adımları takip ederek genellikle "{paket geçersiz göründüğünden}" hatasını çözebilirsin. Sorun devam ederse, Google Play Geliştirici Destek'ten yardım isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Uppppp
  • Ya hadi ya
  • Telefonau resete hazırla. Bildiğim kadarıyla başka bir çözümü yok. Bilgilerini yedekleyip formatlamanı tavsiye ederim ki % 90 sorunun hallolmuş olacaktır
  • Ok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar format atmanıza hiç gerek yok çözümü uygulamaların olduğu dahili hafızada yeterli lan olmadığı için öyle oluyor yeterli alanları açın kullanmadığınız uygulamaları silin ve tata herşey oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google play yardim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.