Şimdi Ara

Google Play Console hesabım, 'tekrarlı ihlaller' sebebiyle haksız yere kapatıldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben normal bir şekilde Unity 6.1 ile oyunum olan ProFootball'ı geliştirmeye devam ediyordum. Acaba yeni sürümüm yayınlanmış mı diye bir bakayım dedim, bakmaz olaydım. Hesabım kapatılmış. Şok oldum. Sebep ise "tekrarlanan ihlaller" idi. Benim böyle bir konuyla gram alakam yok ki. Normal masum bir geliştiriciyim. Verdiğim 25$ çöp oldu gibi düşündüm ama itiraz seçeneğini bulunca bir denedim ancak hala sonucu gelmedi. Sorun şuydu (kendim çevirdim):

Bulunan sorun: Tekrarlanan İhlaller

Hesabınız, bu veya ilişkili, daha önce sonlandırılmış Google Play Geliştirici hesapları tarafından Geliştirici Program Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin çok sayıda ihlal edilmesi nedeniyle sonlandırılmıştır.

Uygulama Süreci politikası hakkında

Uygulama Süreci politikamızda açıklandığı gibi, bu politikaların veya Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin (DDA) tekrarlanan veya ciddi ihlalleri (kötü amaçlı yazılım, dolandırıcılık ve kullanıcı veya cihaza zarar verebilecek uygulamalar gibi) bireysel veya ilişkili Google Play Geliştirici hesaplarının sonlandırılmasıyla sonuçlanacaktır.

Ben hayatımda ilk defa bir geliştirici hesabı açtım ve ondaki her şeyde temizdi. Zararlı Yazılım'ın z'si yoktu. Üstelik geliştirici hesabım daha önce hiç ihlal yapmadı. Politikalara uymaya aşırı dikkat ettim. O kadar pislik, leş, kumar oyunu varken benim hesabımın kapatılması hak yemek değil de nedir? Siz daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Sizin fikirlerinizi de dinlemeye şu anda aşırı derecede ihtiyacım var. Ne yapabilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.