OnePlus 7 pro ile beraber son cihaziydi bence , bende kullandım, sonra s23u geçtim, oneui 5.1 ile çıktı kutudan ama güncelleme aldıkça başta kamerası olmak üzere cihaz planlı eskitme kurbanı olduğunu gördüm, ilk kez pixel 9 pro xl kullanmaya başladım bu seride , OnePlus 7 pro da ki gibi yazılım stabil, 1 kere donma vs saçmalama yaşamadım, 512gb model 180gb dolu, saçma sapan apklar, programlar kurulu , üstüne her fırsatta şarjı %100 lerim masada dururken kablosuz/kablolu şarj yaparım vs Bu kadar eziyetime rağmen 😁 cihaz ilk günkü stabiliteesinde, her ayın 5 . Güvenlik güncellemesi Geliyor, performans düşüşü olmuyor, Kamerasından/ selfie performansından inanılmaz memnunum, + kasa yapısı,rijit oluşu, hoparlör ve titreşim motoru, ben keyif alarak kullanıyorum, İyi araştırıp alın, 3g aç kapa ekleyemeyince veya 3.parti bildirimlerde sorun yaşayınca, 120fps oyun performansı olmayınca cihaz tü kaka oluyor , < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (72. sayfa)

-
-
O zaman yapıştırıyorum bi 9 Pro XL. Benim kullanımım ağırlık olarak iş odaklı, sahada type-c to ethernet kullanayım, binimum network app kurulumlarını yapayım yeterli. Zaten WP dışında tüm bildirimler kapalı bende. Ömrümde de mobil veri açıp kapatmadım herhalde. Benlik bir sıkıntı yokmuş o zaman.
Stabilite olsun yeter. Bu arada OP7 sonrası OP9Pro kullandım uzun süre, bence serinin son telefonu OP9Pro. Haliyle batarya filan cortladı artık, kamera biraz yetersiz geliyor, ama başka bir derdi yok. Bendeki tüm OPlar (1, 3T, 5, 7, 9PRO) hala çalışır vaziyette bu arada. Arada bir çıkarıp mıncıklıyorum.
-
Typc to ethernet var mi bilmiyorum, araştırın kullanımıniza göre mutlaka sonra bu cihaz çöp deniyor :)Acelesi yoksa pixel 10 pro you bekleyin , işlemci, verimlilik vs %50 fark olacak.agustos sonu Eylül ilk haftası düşer piyasaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 9 Ağustos 2025; 16:10:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3T ve 9 kullanmıştım op'a aşık olmuştum özellikle 9'a ama ekranda çizik çıkıyor dediler çoğaldı derken elden çıkardım dedim ne olur ne olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XL Alacaklar icin yaziyorum. 6aydir kullaniyorum sifir aldim. Bugune kadar en ufak donma kasma benzeri birsey yasamadim. Kamerasi gece gunduz mukemmel. Sarji yeri geliyor 5 saat yeri geliyor 10 saat ekran suresi aliyor. Ss aldim inanmayanlar icin telefonumda. Genel kullanim olarak dusunmeden alinacak bir telefon. Android beta ya katildim tek sikintim instagramda videolar bazen siyah cikiyor telefonu acip kapatmadan duzelmiyor. O da betada olmamdan dolayi. 10 ciksin bariz fark varsa gecerim yoksa bunu da satmam. Gercekten cok guzel cihaz gorenler hep soruyor nasil telefon oyle diye. Kafasina takilanlar yazabilir.
Sahada bataryası üzebilir. 9 pro kullanıyordum ekran süresi ısıdan kaynaklı 4-4:30 saat civarıydı çekmezse daha da düşer.
XL de ağırlık merkezinin yeri ve ağırlık dağılımı hissi nasıl, cihazı elde tutmak yorucu oluyor mu xl yerine düz pro bu anlamda daha doğru bir seçim olur mu, lafı edilir bir fark yaşanmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 10 Ağustos 2025; 16:25:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsteyen varsa siyah 9 pro xl 128 GB hatasız 3 aylık 30.000 TL den veririm.
Ben 512 ligi o fiyata veririm. 10 serisi çıkışında
S24Fe kullanıyorum,ekran ve video performansıni beğenmiyorum cihazın.İki bakımdan da vasat cihaz.
F/p olarak bu cihazı düşünüyorum.
Teknik konularda çok bilgim yok.
Alsam alışmakta zorluk cekermiyim.
Çekersiniz hocam , özelleştirme yok, pixel meraklısına göre iyi cihaz, sonra 3g aç kapa eklenmeyince veya 3.parti sorunlu bildirim vs olunca cihaz kötü oluyor.
Konuda çokça konuşuldu, iyi araştırın, size hitap ederse deneyin,
3g aç kapa nedir bilmiyorum hocam.Pek öyle custom romcu vs değilim anlamam.Ozellestirme derken zil sesi vs disinda pek benlik işler değil.
WhatsApp,banka uygulaması, video,foto dışında pek kurcalamam cihazı.Orta yaş üzeri kullanıcıyim :)
Hızlı erişime wi-fi yanına,mobil şebeke aç kapa 😁 bu olmayınca cihaz kötü oluyor kimisine göre
Ben banka uygulamalari WhatsApp sosyal medya vs kullanıyorum, kamera/ selfie video vs çok memnunum + cihaz kamera Adası, kasası, elde tutuş hissiyatı premium Bir cihaz etkisi bırakıyor bence, ki pixel 10 ile hedef iPhone kullanıcısı demiştim, son çıkan Google reklamları da artık net hedefin bu olduğunu belirtmiş 😁
Ben çok keyif alıyorum, ha ilk günlerdeki gibi 7-8 saat ekran süresi almıyorum, şu an 6 saat net , bunda yaz sıcaklık, benim düzensiz şarj döngüm mutlaka etkili , çünkü her boşta cihazı şarja takıp %100 yapıyorum.
Vaktin varsa 1 ay bekle pixel 10 pro xl alın, neden derseniz yeni ekran donanım , yeni işlemci %50 verimlilik, performans artışı vs olacak. Soğutma tarafı gelişmiş olacak , dışardan kasa aynı %90 ama donanım olarak ince güzel dokunuşlar var.
Hocam temiz 25e server kayıtlı XL bulunuyor şu ara.Yeni çıkan cihaz tuzlu olur.
Çift hat ile s24 fe ile bende 6 saat alıyorum.25w şarjda epey yavaş kalıyor.
Bende almaya niyetleniyorum ama karar veremedim bir türlü, 9a mı almalıyım, almışken pro mu olsun vs. Genel kullanıcıyım, wapp, banka, nette biraz gezinme, hava durumu piyasa takibi ile sınırlı, pixel cihazlara eskitme ile muhatap olmam diye heves ediyorum , doğru mu bu düşünce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 11 Ağustos 2025; 19:13:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Esim çalışmıyor Pixel Trde sanırım, tek sim kullanım imkanı var , sadeece Vodafone esim görüyor diye hatırlıyorum, dikkat edip araştırın,
Konu tamamen imdb puanı 7 ve üzeri filmlere kötü yorum yapan altyazı sitelerine benzemeye başladı, arkadaşlar kaç senelik nexus kullanıcısıyım yani bilmiyorum da android işletim sistemimli bu paraya bu kadar stabil bir cihaz hangisi olabilir ki. Standart kullanıcılar kesinlikle tercih edebilir ne zamandır kullanıyorum yağ mübarek yağ. Oyun vb ve özelleştirme için yorum yapamam ne oyun oynarım nede tema kurarım telefona
-
Hocam sıkıntı burada işte, alıp, sonra bunun oyun performansı yok, tema özelleşmiyor vs deyip cihaz tü kaka oluyor,
Şıracı bozacı çal çal oyna takılı plak gibi aynı geyikleri yapmak bir seçim, edinilen tecrübeleri forum esprisi içerisinde paylaşmak başka bir seçim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 11 Ağustos 2025; 22:17:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X