Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.372
Cevap
62
Favori
61.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pro 9 ve pro 9 xl ırak ta dahi yok var diyenlere inanmayın sosyal medya dolandırıcı kaynıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Evet hocam piyasada ne kadar güvenilir bildiğim varsa kimsede yok. Bir iki adet pembe buldum onuda almak istemedim, o yüzden mi15 alacağım, pixel 10 çıkınca mi15 satar pixel e geçerim.. ahtım var o pixeli denemem gerekiyor haha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametyiigit kullanıcısına yanıt
    ben bu işin içerisindeyim piyasada ne var ne yok bilgim dahilinde

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam siz gene de çok emin konuşmayın, güvenilir satıcılar var ve daha 1 hafta önce sorduğumda pembe renkli 256lık cihazlar 2-3 kişide vardı. Sırf renginden dolayı almadım.

• sametyiigit kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben kefil olmayı çok tercih etmiyorum, o yüzden link paylaşmasam daha iyi olur. Kendi güvendiğiniz satıcılara özelden sorun, 2-3 kişide çıkacağından eminim. Bol referansı olan kişileri tercih edin, iyi akşamlar Ayrıca sıfır olarak satan telefoncular da sahibinden gibi sitelerde var.

• GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU
    Cihazı sabah 8 gibi çektim şarjdan akşam 8.30 a kadarda LTE açık kullandım. İnanılmaz memnunum şarj süresinden. Günü çıkarmadığı bir senaryo daha yaşamadım. Hiç ayar vs yapmadım ne varsa açık kullanıyorum always on displayde açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 20 Haziran 2025; 23:6:55 >
  • XL arayışındayım PM yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorunum var banka uygulamalarında veya başka birkaç uygulamada da uygulamanın üst tarafına dokunamıyorum, mesela bildirim çanı simgesi var tam saatin altına denk geliyor oraya dokunamıyorum. Dokununca üst bar açılıyor. Profilim sayfasına falan giremiyorum. Bu uygulamaları ekrana saati almayacak şekilde oturtmanın bir yolu var mıdır? Görsel ekledim:

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

Hocam şu Aliexpres sitesinden aldığım sizin çakma dediğiniz Google şarj adaptörlerim geldi, bunları nasıl test edebilirim doğru akımı verip vermediğini tespit eden bir aplikasyon var mı Play Store'de acaba

• Stone1005 kullanıcısına yanıt
    Ampere uygulaması işinizi çözer.

• Android 16 yükledikten sonra ekranı soldan sağa çekerek geri gelme işini yapamamaya başladım. Whatsapptan konuşma penceresinden geri geleceğim diyelim. Mecburen sol üstteki oka basmam gerekiyor. Soldan sağa çekerek çıkamıyorum. Sebebi ne olabilir arkadaşlar?

Hocam Ampere uygulaması ile Spigen Essential 30w - Anker 313 - Google (Aliexpress sitesinden aldığım adaptör) ile %35'den %41'e gelecek kadar hepsinde şarj ettim, %41'e geldikleri anların ekran görüntülerini aldım. Bu sonuçlar beni şaşırttı, daha sağlıklı bir test yönteminiz varsa deneyebilirim.

Charge meter var
    play.google.com
    Charge Meter - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.km.android.chargemeter

Telefon, adaptör, kablo hepsinin sıcaklığı çok önemli, çok narin bir teknoloji bu Gan hızlı şarj teknolojisi, sıcaklığı gördüğü an yavaşlıyor. Testleri soğuduğundan emin olduğunda yaparsanız daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 26 Haziran 2025; 19:27:22 >

Ve aklıma gelmişken söyleyeyim şöyle bir şey var Google Pixel telefonlarında hızlı şarjın başlama koşulları var bilginiz olsun Şu an hatırlamıyorum ama sanırım %20'ını altına düşmeden full hızlı şarj alamıyoruz

Evet hocam bunu şu şekilde fark ettim, şarjım %84'dü öyle test edeyim dedim üçü de 1000 mah üzerine çıkamadı, çok yavaş doldurdular. Android 16 güncellemesinden sonra da şarjı %35'lere kadar boşaltmak için 2-3 saattir 4K video açtım, pil optimizasyonunda belirgin bir fark vardı son güncellemeden sonra.

%5'e düşürüp tekrar deneyeceğim sonuçları paylaşırım. Teşekkür ederim.

• shunter kullanıcısına yanıt

Arkadaşımıza kayıt yaptırdım, sorunsuz şekilde gerçekleşti. Güvenilir samimi ve içten bir arkadaş.

• Bu sorunu geliştirici seçeneklerini açıp ekran kesim modunu uzun kesim yapınca düzeldi.

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Bende bir sıkıntı yok, telefonu yeniden başlatın, birde yakın zamanda WhatsApp a güncelleme geldi onu da kontrol edin

• Eldarion kullanıcısına yanıt
    Piyasada mevcut değil karaborsa şuanda ayrıca fiyatları çok yükseldi kimse alıp stokta tutmak istemiyor haklı olarak herhangi bir gelişme olursa sizi haberdar ederim Pixel serisi bu sefer ön sipariş ile satışa çıkacak forumda satan mevcut..

• Arkadaşlar merhaba,
    Şuanda 14 pro max kullanıyorum yurtdisi 1 ocak 2026 da hatlara aciliyor.Pixel serisi bir cihaza gecmeyi dusunuyorum.İos tan sıkıldım.Pixel 10 cikmis olsa bile pixel 9 xl/pro serisine geçmek mantikli mi? (Hazir server kaydi mumkunken) Telefondan beklentim iyi kamera,iyi ses ve hız.

Ne dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.