Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DODANLI Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.023
Cevap
51
Favori
43.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

özel mesaj atamıyorum nasıl ulaşırım

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Ben yazdım size .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 pro için parmak izinin rahat çalıştığı ekran koruyucu tavsiyesi alabilir miyim?

Temu'dan Aldıklarının biri dümdüz plastikti hissi kötüydü; biri de güzeldi ama kalındı herhalde, parmak izi düzgün çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portative P kullanıcısına yanıt

sorunsuz kullanıyorum, 9 pro xl için. taktıktan sonra tekrar tanıtmak gerekiyor.

amzn.eu
    Ibywind 2 Paket Ekran Koruyucu İçin Google Pixel 9 Pro 5G 6,34",9H Sertlik Temperli Cam,1 Adet Kamera Lens Koruyucu,Hava kabarcığı yok,Kurulumu kolay
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8HZ5YBT?_encoding=UTF8&psc=1&ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_A6ZCGSCHS38WJH468QPK_1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_A6ZCGSCHS38WJH468QPK_1&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_A6ZCGSCHS38WJH468QPK_1&previewDoh=1&previewDohDeal=1

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Hissiyat muazzam, kalite muazzam. Parmak izi tutmuyor. Uygulama kiti çok iyi. Muadillerine göre pahalı ama kesinlikle değer. 2 adet koruyucu çıkıyor. 15 pro max zamanında kullandığım benks glass warrior seviyesinde. hatta daha iyi bile olabilir. Şiddetle tavsiye

www.amazon.com.tr
    WSKEN Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro ekran koruyucu, otomatik toz giderme, sıfır kabarcık, parmak izi bırakma, tam kaplama, sertleştirilmiş cam
    https://www.amazon.com.tr/WSKEN-Google-Pixel-Pro-Koruyucu/dp/B0D9S44YZZ
  • Arkadaşlar dikkatimi birşey çekti ben cihazı karanlık mod da kullanınca eve geldiğimde %50 civarı sarı kalıyor fakat aydınlık modda %30 civarı kalıyor bu kadar fark ediyor mu ya bana saçma geldi? Aynı cihaz kullanım senaryoları geçerli iki gün denedim

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Normal amoled panel siyah modda daha az enerji tüketiyor.

• shunter kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun yıllardır amoled kullanıyorum teknolojiyi biliyorum ama fark bu kadar olmamalı gibime geliyor.

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Belki arka planda birşeyler açık kaldı, şebeke çekimi olumsuz etkilendi vs bir sürü etken olabilir, veya kendini optimize etmeye çalıştı tema değişince,

Reis bana da yardımcı olur musun kayıtlı halde satıyorlar genelde almamda bir sakınca var mı ne düşünüyorsun

• ogli1907 O kullanıcısına yanıt
    Bir sakınca yoktur hocam gelince bakarsın bootloader kilidi kapalı mı root var mı kontrol edersin . Kendi numaran varsa onu verirsin onu yazarlar. Gelince birde sıfırlarsın kontrol ve güvenlik amaçlı.

Normalde ben kayıtsız arıyordum cünkü bu haftadan sonra avrupada olacağım 3 ay ve benim iphone 12 telefonum var o yurt dışında para etmiyor ama türkiyede hala bir değeri var o yüzden üstüne fark vererek takaslayacağım bir telefoncudan. Dediğiniz gibi sonradan kaydını değiştirebiliyorsam sorun yok ve root mevzusunu nereden kontrol edeceğim. Ne önerirsiniz yurtdışından 0 mı almalıyım yoksa takaslayım gitsin sonra imeisini bendeki bir telefonla değiştirir miyim

Sıfır veya ikinci el almak size kalmış hocam . Google playda root checker ile kontrol edersiniz root var mı yok mu .

dilerseniz kapalı kutu kayıtsız yollanmasını istersiniz illaki zorunlu kayıt yok pixel serisi slim kutuda olduğu için yurtdışından kapalı kutu geliyor çoğu kişi kayıtlı istediği için kutu açılıyor detaylı bilgi için pm atabilirsiniz..

• Arkadaşlar kılıf ve kamera koruma lensi arıyorum, elinde fazla olup satmak isteyen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı günler,

Pixel 10 serisini merakla bekliyorum geldiğinde bu konu üzerinden mi ilerleyeceğiz.

Güncellemeler yenilikler haberleri nereden takip edebiliriz.

İyi satışlar dilerim.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Profilden ilanlarımıza ulaşabilirsiniz hocam ilan harici destek konularında paylaşım yapamıyoruz kurallar çerçevesinde..

Haziran sonunda, belli başlı YouTuberlara cihaz gösterilecek deniyor , zaten kasa aynı, sadece donanım netleşecek 😃 Ağustos da çıkacak muhtemelen

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Amiral gemilerine birazcık yaklaşsa işlemci konusunda birazcıkda pil gözüm kapalı geçeceğim

Hocam bu sefer verimlilik artıyor+ Tmsc geliyor, pil her türlü iyi olur , işlemci de şu an 9 pro xl kullanıyorum, çok dandik belki ama bana cihaz bunu hissettirmiyor, günlük kullanımda , sen 4*5 lik cihaz bakıyorsun 😃

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.