Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.251
Cevap
62
Favori
116.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...56...110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uygulama yı görünce anladım ama pixel de sanki çok lazım olmaz gibi gelip birde nolur ne olmaz diye kurcalamadan silmiştim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pixel 9 pro fold almıştım rootsuz ve kilitli kullanırım diyordum ama yine dayanamadım. Reklamlar adamı canından bezdiriyor, Adaway, Su Termux, root yetkisinde dosya yöneticisi ve nice güvenli modüllerler ile daha keyifli. Bunda da bütünlüğü sağlayıp kilitli göstermek çok sorun olmadı.

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 23 Temmuz 2026; 12:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Gaza gelip herşeyi durdurmuşum ben ya 😄uzun zaman önce yaptım :) şimdi baktım öyle listeye :D

• MAICO kullanıcısına yanıt
    Hocam elim gidip geliyor root olayına da yapmak için özellikle shizuku kullanınca bir neden göremedim ihtiyaç var mı gerçekten sizce gaza getirebilir misiniz :D ben severim öğretmenim şu aralar da tatil yapacak birşeyler arıyorum :D

Vazgeçemediğim uygulamalar

Bir sürü işe yarar modül var. Örneğin;

Adaway, root izniyle host dosyanızı değiştirir istisnalar dışında uygulama içi reklamları dahi engeller. Listeyi kendinizde düzenleyebiliyorsunuz zaten.

Neo Backup apk+ uygulama içi yedeklemek için mükemmel.

LogFox uygulama çökme raporlarını anlık olarak iletebilir.

Termux'ta root yetkisi ile bazı terminal üzerinde çalışan linux uygulamalarında yetki sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Root seviyesinde dosya erişimi ( Bu arada root'tan bağımsız Android'in dosya yöneticilerine getirdiği kısıtlamalardan dolayı Total Commander'ın F-Droid deposunu ekleyerek kısıtlamasız raw sürümlerini daha özgürce kullanabilirsiniz)

Ekran görüntüsü yasağı ( FlagSecurePatcher modülü ile aşılabilir) Github'da Android 16'ya kadar destek var ama 17'de de çalışıyor.

Canta'yı biliyorsun zaten, kolaylık olsun diye tek tık ile root yetkisinde istediğiniz sistem uygulamasını kaldırabilirsiniz.

Root gerekli değilse uygulama kaldırmak için Shizuku'ya bile ihtiyacınız yok tüm Android cihazlar için adb yeter

Örneğin;

adb shell pm list packages | findstr youtube

adb shell pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube

Yine roottan bağımsız uygulama konusunda ilk tercihim IzzyOnDroid, F-Droid, Github oluyor. Özgür uygulamaları seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 23 Temmuz 2026; 16:8:1 >

• MAICO kullanıcısına yanıt
    Kriptonun varlığı.ile root tan vazgeçmiştim dönüş yapılabilir mi hala riskli mi

Root tabi ki risktir, kullandığınız modüller verdiğiniz yetkiler bir sürü soruna güvenlik zafiyetine yol açabilir. Geri dönüş her telefon gibi mümkün hatta daha iyisi pixel telefonlarda anahtar silinmediği için play integrity bozulmuyor.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.