Şimdi Ara

Google niye yeni* uygulama çıkarmıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani para verip uygulama çıkartmadığı tamam da bu nefret nedir?
    Niye Windows Phone kullanıcısını kendisinden nefret ettiriyor? Windows Phone'a böyle yaparken iOS'un köpeği oluyor, Android klavyesinden daha iyisini iOS'a çıkarıyor.(Aha aynı Microsoft diyebilirsiniz.)
    Sözde açık bir Android serbest bir işletim sistemi ama tüm işletim sistemi gelirleri Google'a gidiyor zaten.

• wp kullanici sayisi cok az. buyuk ihtimal ile elde edecegi gelir yapacagi masrafi karsilamaz.
  • babasına kızmış :)
  • iOS'a Uygulama çıkartmasa iOS alan adam sırf Google uygulamaları yok diye iPhone almamazlık etmez, yine gider iPhone alır ama WP'den korkuyor. WP'ye uygulamalarını getirmezse sırf Google uygulamaları yok diye insanlar Android alır, alıyor da. Satışları ciddi derecede etkiler Youtube, Gmail, Hangouts vs. Windows ortamına gelirse.

Etik olarak doğru değil fakat rakibine gücünü maalesef böyle bir yöntem ile gösteriyor. Kullanıcı sayısı az diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok iyi yapıyor Google. Bir şirketin nasıl yönetilmesi gerektiğini çok iyi gösteriyorlar. Microsoft denilen rezil firma Office uygulamalarından tutun, en iyi kilit ekranı uygulamasına kadar, Cortanada dahil her özel uygulamasını koştura koştura Google Play'e yetiştiriyor. Ama Windows Store'daki tek Google uygulamasının son güncelleme tarihine bakın birde.. Çok takdire şayan bir iş yapıyorlar, tüm Google yetkililerini tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Army

Çok çok iyi yapıyor Google. Bir şirketin nasıl yönetilmesi gerektiğini çok iyi gösteriyorlar. Microsoft denilen rezil firma Office uygulamalarından tutun, en iyi kilit ekranı uygulamasına kadar, Cortanada dahil her özel uygulamasını koştura koştura Google Play'e yetiştiriyor. Ama Windows Store'daki tek Google uygulamasının son güncelleme tarihine bakın birde.. Çok takdire şayan bir iş yapıyorlar, tüm Google yetkililerini tebrik ediyorum.

Katılıyorum, Üstelik birde youtube uygulaması konusu var çok güzel olunca engellenen ve ms'nin ses çıkaramadığı
  • Ms yazılım ÅŸirketi sonuçta ios androide uygulamalarını çıkartması normal. W10 daki kendi uygulamaları bile kötü derseniz daha yeni yayınlandı zaten yakın zamanda güncellerler artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

iOS'a Uygulama çıkartmasa iOS alan adam sırf Google uygulamaları yok diye iPhone almamazlık etmez, yine gider iPhone alır ama WP'den korkuyor. WP'ye uygulamalarını getirmezse sırf Google uygulamaları yok diye insanlar Android alır, alıyor da. Satışları ciddi derecede etkiler Youtube, Gmail, Hangouts vs. Windows ortamına gelirse.

Etik olarak doğru değil fakat rakibine gücünü maalesef böyle bir yöntem ile gösteriyor. Kullanıcı sayısı az diye bir şey yok.

Evet google wpden korkuyor hahahhaa Hatta google ın topu ms nin bahçesine kaçmış ama korktukları için girip topu alamamışlar.

Kardeş ne içtiysen banada söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 25 Mart 2016; 22:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

iOS'a Uygulama çıkartmasa iOS alan adam sırf Google uygulamaları yok diye iPhone almamazlık etmez, yine gider iPhone alır ama WP'den korkuyor. WP'ye uygulamalarını getirmezse sırf Google uygulamaları yok diye insanlar Android alır, alıyor da. Satışları ciddi derecede etkiler Youtube, Gmail, Hangouts vs. Windows ortamına gelirse.

Evet google wpden korkuyor hahahhaa Hatta google ın topu ms nin bahçesine kaçmış ama korktukları için girip topu alamamışlar.

Kardeş ne içtiysen banada söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkuyor yerine riske girmek istemiyor daha uygun.

• Türkiye'den girişimci, uluslararası şirket, CEO çıkmamasını hep devletin eksik desteğine, eğitim sistemine bağlardım, şimdi gerçek nedenini canlı örnekler ile öğrendim, hepinize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.