Şimdi Ara

Google nexus telefonu olan buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyosunuz ki android 4.4 kitkat sürümden sonra 5. o çıktı. çoğu site bu iki sürümün karşılaştırmasını yapıyo.. yani kısaca android 4.4 mü 5.0 mı ?
    Google nexus telefonu olan cevaplarsa sevinirim.

• nexus 4 için konuşuyorum bu güncelleme bu telefona uymamış önceden 1.3 GB bos RAM varken güncellemeden sonra 500-600 lerde ekranda boğulmuş biraz 4.4.4 en uyumlu sürümdü. Pil desen yerlerde olmuş aynı kullanımda 4.4.4 te gece 12 de takardım hep ama şimdi 8 de 9 da ötüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 Forever Android L ciddi değişimlerle geldiği için sorunsuz olmasını beklemiyordum zaten ama 1-2 güncelleme ile sorunlar kalkacaktır. Zaten art a uygulamaların destek vermesi filan uzun iş 4.4 de kalmayı düşünüyorum Android L popüler olana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 2 Aralık 2014; 16:32:51 >
  • Ben nexus 4 kullanıyorum. Lollipop ilk indiğinde batarya şıp diye bitiyordu. Okudum araştırdım wipe reset çektim. Telefon sıfırlandı. Şu an batarya inanılmaz iyi. Bi önceki sürüme göre çok çok uzun gidiyor. Güncelleme yapanlar kesinlikle ota'lı kullanmamalı ve wipe çekmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.