Şimdi Ara

Google, Nexus cihazları için Android 4.1 Jelly Bean yazılım dosyalarını internette yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Google I/O 2012 konferansında resmiyet kazanan Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu, bir süredir Nexus serisi cihazlar ile Motorola XOOM için dağıtılıyor. Her sürümde olduğu gibi Google, yeni yazılımın imaj formatındaki dosyalarını geliştirici sitesinde yayınladı.

Samsung Nexus S, Galaxy Nexus, ASUS Nexus 7 ve bazı operatör/bölgesel modellerini kapsayan Jelly Bean imaj dosyalarına, cihazınızı Bootloader ve Recovery de dahil olmak üzere tamamen orijinal hale çevirmek istediğinizde başvurabilirsiniz. Ancak daha önce böyle bir yükleme işlemi gerçekleştirmediyseniz detaylı bir araştırma yapmadan imaj dosyasını aygıtınıza kurmamanızı öneririz. Modellere göre yayınlanan imajlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Google sunucuları üzerinden indirebileceğiniz dosyalar hakkında daha fazla detaya ve Gingerbread, Ice Cream Sandwich sürümlü diğer dosyalara Google Developers sitesinden erişebilirsiniz. Fabrika imajlarının yayınlanması, geliştiriciler için oldukça sevindirici bir gelişme. Yakında Nexus S, Galaxy Nexus ve Nexus 7 için çok daha başarılı Custom ROM'ların çıkış yapacağını söyleyebiliriz.

Henüz Nexus S "sojuk" (Kore versiyonu, m200), Nexus S 4G "sojus" (Sprint operatörlü, d720) ve Verizon Galaxy Nexus "mysid" (toro, CDMA/4G LTE) modelleri için Jelly Bean güncellemesi yayınlanmadı. Bölgesel ve operatör ürünleri oldukları için yeni yazılımın ulaşması birkaç ay bile sürebilir. 

• birdahaki telefonum kesinlikle nexus serisinden olacak.
  • "soju sojua yakju takju nakasi sojuk" samuraylar toplanmış aga :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

birdahaki telefonum kesinlikle nexus serisinden olacak.

Adam gibi fiyattan satsalar herkes nexus alacak da, 350 $'lık galaxy nexus ülkemizde hala 1400 tl'den satılıyor, devletimiz var olsun(!)

• Ben bunu iki gun once forum kullanicilar sayfasinda duyurdum. Dh biraz yavas mi calisiyor hafta sonu diye mi:)

• @ playmaker10 google nexus a sanırım TR distiribütör olarak 1.150 ve ydışı kayıtşı 900TL den ulaşabilirsiniz. hatta kar ile bile getirseler 750/800TL ye getirenler oluyor. İMEİ atıp kullanırsınız

• galaxy nexus o kadarda güzel bi telefon değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: rainhard birdahaki telefonum kesinlikle nexus serisinden olacak.
    Adam gibi fiyattan satsalar herkes nexus alacak da, 350 $lık galaxy nexus ülkemizde hala 1400 tlden satılıyor, devletimiz var olsun(!)

1400 e bulan yine iyi fiyata buluyor köşebaşı telefoncularda hala 1699 lira deniyor..

devletlede çok alakası yok bu işin Google kendi markasını taşıyan bir cihaz old için ve Amerikadaki Nexus un kontrolü kendinde olduğu için kısacası kendi anavatanında uygun fiyata satması çok doğal...

Devlet demişken konuyu çok saptırmak istemem polemiğe sebebiyet vermem istemem ama gerçekler var nexus diyoruz üreticisi samsung 1938 de kurulmuş bir firma ve 1950 lerde Kore de savaş oldu buna rağmen şuandaki hali ortada bir çok sektörde neredeyse dev...

biz ne yapabildik asıl bunu kendimize sormamız anca bildiğimiz 1881 - 193? yazmak...

adamlar vakti zamanında sistemi oturtmuşlar hadi onuda geçtim Amerika şuan siyasal açıdan da ekonomik açıdan da sıkıntılı Obama hükümeti bolca eleştiriliyor Amerika yı bile ayakta tutan Apple//Google//Microsoft ve bir kaç tane daha firma...

kısacası teknolojik gelişmeler olurken darbelerle boğuştuğumuzdan bir çok noktada geç kalmış olsakta... hala yetişilebilir diye düşünüyorum...

• bende s2 ile nexus arasında kaldım beni sadece nexusun gpusu endişelendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapveren62 -- 30 Temmuz 2012; 0:54:19 >
  • Abd de 350$ bizim telpada 1999tl saka gibi.

• Tekoanin sitesinde 1599tl

• almayı düşünenler için söyleyeyim nexustan yana sıkıntınız olmasın arkadaşlar. donanım olarak aşırı güçlü olmasa da yazılım optimizasyonunun başarısıyla kapatıyor o farkı. en sağlam oyunlarda bile kasma görmedim ben cihazı denediğimde. bundan sonraki cihazım ya son çıkmış nexus ya da wp8 bir nokia olacak zaten. samsunga htc'ye yazılım konusunda kendimizi emanet edersek yandık demektir. sonu yok bu işin.

• kesinlikle nexus serisinden olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mkt

"soju sojua yakju takju nakasi sojuk" samuraylar toplanmış aga :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

galaxy nexus o kadarda güzel bi telefon değil bence

peki hangi telefon guzel sence..

• quote:

Orijinalden alıntı: metin2017

bende s2 ile nexus arasında kaldım beni sadece nexusun gpusu endişelendiriyor.

Hd ekrana sahip olmasına ragmen bu zamana kadar yukledigim hic bir oyunda kasmadı. Örnegin Asphalt 7 icin s2, xperia s ve htc one x kullanıcıları kasıyor demis ama galaxy nexus ta kasma soz konusu degil.

• Jelly bean animasyon geçişleri çok hızlı , nexus güzel cihaz :)

• cevap için teşekürler
  • Asla bir iOS mükemmelliğine ulasamayacak

• Ben 4.0.2 yakjujt var samsung ne zamn turkiyede 4.1 vermeye basliyacak bilen var mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.