Şimdi Ara

Google : Nexus 9 bir iPad katili olarak tasarlanmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Surface pro 3 harika cihaz ama giriş seviyelerdeki modeli fiyatına 2-3 adet ipad alınıyor, üst seviyenin bile üstü bir cihaz fiyat konusunda. Bir de mesela ülkemizde resmi satışı yok ve uzun süre de olmayacak.
    Çok araştırdım yüksek fiyatına rağmen ipad 4'ümü satıp surface pro3'e geçecektim fakat batarya süresi(i Serisi yüksek tüketimli cpu'lar malum), garanti durumu ve ilerde teknik servis imkanının olmayacak olması sebebi ile vazgeçmek durumunda kaldım.
    Ben tabletlerden hevesimi aldım artık oyun vs. umrumda değil üretkenlik imkanlarına bakıyorum. Şu android ve samsung touchwiz arayüzünün lagları olmasaydı note 10.1 2014 de mantıklı geliyordu. Araştırıp detaya inince vazgeçiyorum hep.
    Amacı oyun-eğlence-app çeşitliliği olan ipad'den şaşmasın, ama üretkenlik, eğitim ve iş için ipad'den çok daha uygun cihazlar da var piyasada.

Surface pro3 yerine t200 alabilirsin,tabi aynısı olmaz ama batarya fiyat yönünden inanılmaz avantajı var.Hem garanti sorunuda olmaz

• ipad air kullanıyorum ama sadece eğlence işleri için.

Gerçek işe yarayan tabletim ise, üstünde Windows 8.1 çalışan Asus Transformer tabletim. usb 3.0 girişi var, microsd kart girişi de. Hdmi out da var.
    Çok fonksiyonel.

Windows lisansları ucuzlayınca windows 8.1 çalıştıran intel işlemcili tabletlet çok daha ucuz oldu.
  • Sıradan diktörtgen bir tablet.Büyülü lafların anlamı ne,yok tablet piyasasına tasarım için öncülük yapacakmış felan..

• Tabletten isteyen olursa bana ulasabilir

• Yazım hatası var..Düzeltirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

tapled alınacaksa malesef Ipad alternatıfsız durumda be google..
    fark kapanıyor ama hala ılk tercıh ıpad.

telefonlarda farkı kapattın hatta one gectıgın noktalar var ama tablet ayrı bır klasman.

Niye tek tercihmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium design'da kamera çıkıntısı olmamalı.Nexus 9 iPad Air'den çok iPad mini'nin rakibi.Bu durumda 349$ olan iPad Mini 2 32GB açık ara farkla daha alınası.

• quote:

Orijinalden alıntı: konuralp63

Yazım hatası var..Düzeltirseniz sevinirim..

"Yazım hatası var..Düzeltirseniz sevinirim.."
    nerede hata var ? Neden sadece uyarıda bulunuyorsunuz.
    Sanki bir ürünü teknik servis gönderirken arıza notuna sadece "çalışmıyor" diye göndermek gibi. Çalışmıyor ama neyi çalışmıyor. Ayrıntı yok. Teknik serviste çalışken sizler gibi insanlara lanet ediyordum. "acaba beyinlerinde problem mi var?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 26 Ekim 2014; 13:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

quote:

Orijinalden alıntı: konuralp63

Yazım hatası var..Düzeltirseniz sevinirim..

"Yazım hatası var..Düzeltirseniz sevinirim.."
    nerede hata var ? Neden sadece uyarıda bulunuyorsunuz.
    Sanki bir ürünü teknik servis gönderirken arıza notuna sadece "çalışmıyor" diye göndermek gibi. Çalışmıyor ama neyi çalışmıyor. Ayrıntı yok. Teknik serviste çalışken sizler gibi insanlara lanet ediyordum. "acaba beyinlerinde problem mi var?"

"başarılı iler çıkaran"

Şimdi Oldumu

Tekrar okuyup hatasını bulsun diye yazdım... Ne yazsaydım... "Aaaaaa şurada hata yapmış" deyip yüzüne mi vursaydım?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 26 Ekim 2014; 15:46:54 >

• şimdi bu haberi ekrem71 mi yazmış, öyleyse tarafını belli etmiş, önceki konularının çoğunluğu kopyala yapıştır gibiydi sanki,

neyse önceden teknik serviste çalışan bir arkadaş başka arkadaşa nefret duyduğunu belirtmiş, şimdi o arkadaş

evde hata veren cihaz, hatası videolu belirtilmesine rağmen, teknikerler yada teknisyenler neden hata bulamıyor, bende sizin gibiler yüzünden bütün servisçilerden nefret eder oldum, önyargılı bakmaya başladım derse hiçbir şey deme hakkın olmaz, çünkü bu dediklerim şu an aşağıdaki konuda yaşanıyor....

http://forum.donanimhaber.com/m_98760966/f_//tm.htm#98807837

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 26 Ekim 2014; 18:36:02 >
  • Arkadaşlar ben açıkçası artık ekrem71 in haberlerini pek kaale almıyorum. Açıkça söyleyeyim beni donanımhaberden soğutan kişidir. Gerçekten böyle bir forum sitesine yakışmayan hatalar mevcut. 1 değil 2 değil 3 değil her haberinde birşey var ve kimse de birşey yapmıyor. Bizim bu yazdıklarımızı kimse önemsemiyor.

• ilk tercih hep ipad olur üzgünüm nexus :(

• openoffice androide port edilmis yakın zamanda gordum. android eğer productivity denen alana kayarsa daha cazip hale gele gelebilir. windows un dibi gözüktü gibi bitmemek icin debeleniyor. Ev kullanıcılarına windows androidden daha fazlasını vermiyor. onumuzdeki 5 -10 sene icerisinde windows tamamen iş eksenine kayabilir. Cunku office, 3d, analiz yazılımları, video editing, graphic design alanında hala vazgecilmez. androidin onumuzdeki 10 senede windowsun yerini alacak kadar evrilmesi zor gözüküyor. android yuksek islem güclü cihazları yonetmek icin tasarlanmamıs.
    android tabletler hala ipadlarle yarısacak ayarda değil ama acık kapanıyor. mesele sadece firmaların piyasada daha fazla bulunan urune yonelik yatırım yapmasından ibaret. donanımhaber mesela ipad icin magazine cıkarıyor. androidi yatırım yapmaya değer görmüyor. üst düzey android tabletlerin performanslarının ipadin %10 %20 gerisinde olmasından başka farkları yok. nexus 9 cıkınca gorucez belki de esdeğer performans verebilir.
    diger taraftan android kenar bilesenleri dediğimiz yazıcı mouse tarayıcı vs. icin ipaddan daha uygun.

• surface 3 ancak macbook airin rakibi olabilir. Surface 3 ipadla kıyaslanmamalı. Üretkenlik icin iyi tamam windows hala vazgecilmez ama iş tablete gelince olay değisiyor.
    surface 3, 1.08 kg 9 mm .
    Bir tablet icin cok agır bence eline alıp rahat rahat kitap okumak, film izlemek icin limit 450 g daha ustunde stand kullanmak lazım. ipad 4 bile cok ağır.
    dolayısyla mesele fiyat değil bence -ve ustelik cok pahalı- surface tablet olmak icin cok agır. hicbir rekabet şansı yok.
    he mesele office kullanayım, iş yapayım diyorsanız o zaman adamlar iyi yapmış macbook air i ezer bence.

• Tablette ipad üzerine ürün yoktur. Katil matil kandırmaca bunlar, çoluk çocuk inanmaz hadii yürüüüüü.

• note 12.2 pro varken yüzüne bakılmaz, üst seviye tablet deneyimi bununla olmaz, premium sınıfın tableti çok iddialı olmuş, premium sınıf iş yapan insan demektir, işte kullanılabilecek tabletse note 12.2 produr, bu tanlette ancak oyun oynanır maile bakılır

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofhell

Arkadaşlar ben açıkçası artık ekrem71 in haberlerini pek kaale almıyorum. Açıkça söyleyeyim beni donanımhaberden soğutan kişidir. Gerçekten böyle bir forum sitesine yakışmayan hatalar mevcut. 1 değil 2 değil 3 değil her haberinde birşey var ve kimse de birşey yapmıyor. Bizim bu yazdıklarımızı kimse önemsemiyor.

+9999999999999999

• Sony'nin çıkaracağı tablet karşısında oyuncaktan farksız duruyor. Hatta çocuğa falan veririm bunu oynaması için.
  • Çıkış Tarihi belli oldu mu?

• Sakın almayın. Kronik problemi var. Pil seviyesi %50 civarına inince cihaz donuyor. Google da Nexus 9 frozen diye aratın pek çok şikayet var. Ben 1 sene önce aldım ve şu an cihazı kullanamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.