Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Miui için Root kapalı görünüyor, cihaz içinden nerden açılıyor acaba?

Güvenlik merkezinden yetkilere gir oradan yapabilirsin

Teşekkürler. Şimdi iyi gibi görünüyor, biraz alışmak lazım tabi :) Ama genel anlamda hoşuma gitti diyebilirim. Bir de şu saati ortaya alsam çok güzel olacak. :)
  • arkadaş nedense gerildim kaç gündür ha güncelleme çıktı ha çıkıcak diye :) bu kadar gerilmezdim ama ne oldu anlayamadım... :D
  • en güncel sürüm bu mu oluyor artık.
    Kurum bilgisayarına indiremedim bitürlü hep virus var diyo. İnternet paketi kullanacağım boşa gitmesin diye soruyorum :)
  • Yorumlardan gaza gelip aylardır vazgeçmediğim stock romdan vazgeçip MIUI Russian Plus u deneyeceğim, oldukça heyecanlıyım beklenti büyük

Edit: MIUI için kernel öneriniz var mı ? stock romda hep franco kullanırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 11 Haziran 2013; 17:21:51 >
  • konudan haberim yok kusura bakmayın, 4.3 guncellemesi icin resmi bir acıklama yapıldı mı yoksa beklenti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

beyler recovery mode a girince android simgesi üzerinde kırmızı bir ünlem çıkıyor, sonra seçeneklerde install zip seçeneği yok, niye böyle, cihaz açılıyor sorun yok ama recovery de mi sorun var,cihaz yeni, unlock ve root yapıldı

Sorununuzun çözümü için buralara bakabilirsiniz. Yapamazsanız yazın yardımcı olmaya çalışayım.

http://www.444 android.com/nexus-4-soru-cevap-genel-paylasim/6809-nexus-4-recovery-cokme-sorunu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

en güncel sürüm bu mu oluyor artık.
    Kurum bilgisayarına indiremedim bitürlü hep virus var diyo. İnternet paketi kullanacağım boşa gitmesin diye soruyorum :)

Bende bekliyorum cevabi.
    Ona gore yukleyecegin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

en güncel sürüm bu mu oluyor artık.

Bende bekliyorum cevabi.
    Ona gore yukleyecegin.

evet son surum o kernel olarak franco falan kullanımlıyor ak kernel var xda da ordan onu ındırıp kullanabılırsınzı yoksa stock kernel kullanıyor anladıgım kadarıyla

• @frenze
    daha önce optimus black kullandınız mı, gözüm ısırıyor sizi bir yerden....

• quote:

@frenze

Evet, 4 ay oncesine kadar 1.5 yil sureyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 11 Haziran 2013; 18:22:32 >
  • quote:

quote:

@frenze

doğrudur ordan hatırlıyorum, hiç değişmemişsiniz

• 20 gün önce nexus 4 aldım kliksa.com dan. İade edip ücret iadesi alabilirmiyim? Bunun için ne olması lazım yani şartları neler? 30 gün durumu var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Acaba ücret iadesi alabilirmiyim. Telefonum da taş gibi. Çizik bile yok. Yani bana geri gönderseler bu yeni diye yerim o derece Herkesde olan dışında hiç sorunu yok ki arkadaş. Tek amacım ücret iadesi almak Yoksa yine nexus 4 alıcam. Offf off yok mu bana bir çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 11 Haziran 2013; 18:32:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

20 gün önce nexus 4 aldım kliksa.com dan. İade edip ücret iadesi alabilirmiyim? Bunun için ne olması lazım yani şartları neler? 30 gün durumu var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Acaba ücret iadesi alabilirmiyim. Telefonum da taş gibi. Çizik bile yok. Yani bana geri gönderseler bu yeni diye yerim o derece Herkesde olan dışında hiç sorunu yok ki arkadaş. Tek amacım ücret iadesi almak Yoksa yine nexus 4 alıcam. Offf off yok mu bana bir çözüm

niye iade etmek istiyorsunuz,anlamadım olayı

• quote:

20 gün önce nexus 4 aldım kliksa.com dan. İade edip ücret iadesi alabilirmiyim? Bunun için ne olması lazım yani şartları neler? 30 gün durumu var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Acaba ücret iadesi alabilirmiyim. Telefonum da taş gibi. Çizik bile yok. Yani bana geri gönderseler bu yeni diye yerim o derece Herkesde olan dışında hiç sorunu yok ki arkadaş. Tek amacım ücret iadesi almak Yoksa yine nexus 4 alıcam. Offf off yok mu bana bir çözüm

Kliksa nin iade sartlarini bilmiyorum ama notmal sartlarda mazeretsiz iade suresi 7 gun. Ekstra bi sure olacagini sanmam ama bi musteri hizmetlerini arayip ogrenebilirsiniz.

• captor34 kullanıcısına yanıt
    2 nedenim var biri özel. 2. nedenim aldığımdan çok çok uygun fiyata buldum o nedenle.

quote:

Orijinalden alıntı: demente

quote:

Kliksa nin iade sartlarini bilmiyorum ama notmal sartlarda mazeretsiz iade suresi 7 gun. Ekstra bi sure olacagini sanmam ama bi musteri hizmetlerini arayip ogrenebilirsiniz.

Evet netten alışverişlerde 7 gün diye biliyorum. Mağazada 30 gün galiba bu süre. Müşteri hizmetleri numarası yok diye biliyorum kliksanın. Maille durumu aktardım. Bakalım sunacakları çözüm ne olacak?

Benim merak ettiğim haklarım neler onu öğrenmek için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 11 Haziran 2013; 18:50:10 >

• quote:

quote:

quote:

@frenze

doğrudur ordan hatırlıyorum, hiç değişmemişsiniz

Hangi konuda ?

• @frenze

• quote:

2 nedenim var biri özel. 2. nedenim aldığımdan çok çok uygun fiyata buldum o nedenle.

quote:

Orijinalden alıntı: demente

quote:

Evet netten alışverişlerde 7 gün diye biliyorum. Mağazada 30 gün galiba bu süre. Müşteri hizmetleri numarası yok diye biliyorum kliksanın. Maille durumu aktardım. Bakalım sunacakları çözüm ne olacak?

Benim merak ettiğim haklarım neler onu öğrenmek için soruyorum.

Serisi neydi acaba?

• cep telefonu iade işlemleri farklı
    sim kart takıldıktan sonra, zor geri alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

pa halo da mevcut ben kullanıyorum

Affınıza sığnıyorum tam olarak anlamadım bir şey kardeşim . Pa Halo nedir ben onu bilmiyorum ki :)

Bu arada tüm varsayımlar boşa çıkdı. Ne google konferansında 4.3 tanıtırdı nede 10 hazıranda . Kİ bunlar bekleniyordu. Anlaşılan google htc ve samsunga kıyak yapacak .(İLk bize gelmesini umuyoruz ya 4.3 ün belkide s4 ve htc one la aynı anda gelecek ne kadar geç okadar kötü bence nexus 4 için ) nexus 4 için 32gb olacaktı oda konusuldu olmadı . Biliyorsunuz s4 ve htc one stock olarak marketten satılacaktı 26 haziranda. Bu da haziranın 3.haftası gibi tanıtılacak konusunu kendi kendime düşündürüyor . Hiç bir açıklama dahi yok google dan bu zamana kadar 4.3 hakkında .
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.