Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeadShoot

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: alpurunzo

quote:

Orijinalden alıntı: HeadShoot

Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz aklımda nexus 4 ve lg optimus 4xhd var bütçem 1300 tl hangisini almalıyım veya baska telefonmu almalımıyım özellikle aldığına pişman olan var ise yorumlarını merak ediyorum.Ve gerçekten beğenenlerin yorumlarını ise ayrıca merak ediyorum piyasadaki diğer telefonlara nazaran durumu nasıl ve uzun ömürlümüdür çünkü bu alacagım telefonun beni 3 yıl idare etmesi gerekiyor yeni bir tanesini almaya gücüm el vermez teşekkür ederim

Lg optimus 4x alanların çoğunda problem çıktı. Çoğunluk memnun değil. Bunun yanında zaten nexus 4 daha iyi bir tercih. Telefon 2 yıl boyunca güncellemeleri ilk olarak alacak ve güncel kalacak. Performans ve hız olarak piyasadaki en iyi telefonlardan bi tanesi. Burada yazılanlara da az çok göz gezdirirsen detaylı bilgiye sahip olabilirsin ama nexus 4 iyi bir tercih.

Hocam 4x Hd den nexus 4e geçtim ikisinide karşılaştırarak kullandım ve ikisininde birbirlerine artıları eksileri var buna karar verdim..

Şarj konusu tegra 3 yüzünden 4x hd daha kötü nexus 4 daha iyi

Ekran 4x hd daha iyi parlaklık olarak ama nexus 4 kötü değil kesinlikle böyle anlaşılmasın

Tasarım bence 2side harika telefonlar...

Geldik en önemli yere güncellemeler Bu konuda kimse bir nexusun eline su dökemez hele ki beni bir 3 yıl idare etsin diyorsan kesinlikle nexus 4 diyorum

100-200 neyse daha fazla ver ve nexus 4 al çünkü şu söz tam senin durumuna göre bence

UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM...

teşekkür ederim herhalde nexus 4 alacagım :D birde hazır sizi bulmuşken nereden alabilirim bu telefonu teknosa ve turkcell dışında satan yokmu

Ben 4 gün önce bu siteden aldım, öğlen sipariş verdim 1 gün sonra geldi tavsiye ederim fiyat da çok uygun

http://www.bufiyattayok.com/E960-NEXUS-4-BLACK-8-MP-KAMERA-BLUETOOTH-WIFI-3G-MP3-SIYAH,PR-64045.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcankaynak -- 2 Mart 2013; 18:00:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Rootbox 3.8 + Franco r90 ile neredeyse 2 gün giden şarjım,batarya kullanım ekranında "Android İşletim Sistemi" sayesinde %57 lere geldi.İlginç olansa bu oranın bazen %10 larda bazen de % 50 lerde olması.

Var mı arkadaşlar bir fikri olan ? (Dexxter hocam özellikle sana soruyorum :) ) (Kernel ve romu güncellemeyi denemedim ama sorunun oradan kaynaklanacağını sanmıyorum,çünkü bir önceki versiyonda da aynı sorunu yaşamıştım.)

http://db.tt/atjrxrgY

Hocam son nightly surumu deniyorum suan da %7 gozukuyor gece 23 gibi bilgi vericem xda daki konuda da konusuldu bu sorun bu surumde fix yapmis olabilirler o yuzden biraz deniyim sonra turkce paketi de eklerim saygilar

Teşekkürler,olmazsa nightly ssürüme geçeyim ben de...

hocam nightly sürümde de sanırım hala aynı şöyle bir şey oldu sürümü 3 saattir kullanıyorum sizin mesajı gördüğümde kontrol ettim %7 gözüküyordu telefonu kapatıp açınca birden %47 ye fırladı.Biraz araştırdım sorun rom ile alakalı değil kernelden kaynaklanıyor ve genel olarak tüm kernellerde bu sorun ara sıra gözüküyor.Faux'un forumunda bu olayı fix yaptığını okudum biraz araştırdıktan sonra şimdi faux kerneli yükledim.4-5 defa telefonu açıp kapatmama rağmen %7 hala..BU şekilde kullanıyorum şuan da

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

arkadaşlar telefonun içine attığım dosyaları nasıl yükleyebilirim attığım dosyaları bulamadım :( yardım ederseniz çok sevinirim

Ne yazık ki cihazda Dosya Yöneticisi yok. Bu uygulama işinizi görür, üstelik Türkçe ;

• quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

quote:

arkadaşlar telefonun içine attığım dosyaları nasıl yükleyebilirim attığım dosyaları bulamadım :( yardım ederseniz çok sevinirim

Ne yazık ki cihazda Dosya Yöneticisi yok. Bu uygulama işinizi görür, üstelik Türkçe ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaG1zb2Z0LmZtIl0.

Allah razı olsun arkadaşım çok saol :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaG1zb2Z0LmZtIl0.

Allah razı olsun arkadaşım çok saol :)

Sağol cümlemizden razı olsun kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

aliexpress'ten ürünü aldığım çinli eleman iptal talebime olumsuz yanıt verip ürünü kargoya vermiş.

dbrand'den aldığım arka kılıf postada kayboldu

xtremeguard'dan şeffaf koruyucu aldım, kim bilir o nerede.

ilk kez yurtdışından alışveriş yapan biri olarak; olaya çok kötü başladım diyebilirim

Dbrand den aldığınız üründe tracking number var mı? Eğer tracking yoksa unutun onu.
    yok takip numarası maalesef. 3 $'a kargonun handikapları. takipli kargo 25 $ civarındaymış.

@ e_cekim

herkesinki torono'dan geliyor. dbrand'in merkezi orası. 3-7 gün hayal ama 10 gün civarında ulaşır muhtemelen. bana hiç gelmedi mesela :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansfk

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Kuzenime şu kılıftan sipariş edeceğim, daha uygunu var mıdır shipping le birlikte 25 dolara falan geliyor ama çok hoş bumper + seffaf arka yüzey tam koruma

http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f2298acc0

Dostum bende aynı kılıfı amazondan sipariş ettim yanında spigen ultra crystal ekran koyucu ile bir kaç güne elimde olur gibi.

abi var ya tam istediğim bi kılıf.Arkası şeffaf :) TR ye gelir mi bu ürün ve ya geç mi gelir ?Bende bundan almak istiyorum,aslında nilkin düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değiş ti.

• Arkadaşlar bildirim merkezi aşağıya kaymiyor androidlerde ios daki gibi respring yapma şansımız yok mu telefonu açıp kapatmadan ne yapabilirim telefonum Stockholm romlu ama rootlu durumdadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu ürünü deneyen oldu mu ?
    Ayrıca 8 tl lik olan var şeffaf, bu ürünler parmak izi bırakmıyorsa almayı planlıyorm.Tel ile gelen jelatin çok iz bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Mart 2013; 19:01:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rootbox 3.8 + Franco r90 ile neredeyse 2 gün giden şarjım,batarya kullanım ekranında "Android İşletim Sistemi" sayesinde %57 lere geldi.İlginç olansa bu oranın bazen %10 larda bazen de % 50 lerde olması.

Var mı arkadaşlar bir fikri olan ? (Dexxter hocam özellikle sana soruyorum :) ) (Kernel ve romu güncellemeyi denemedim ama sorunun oradan kaynaklanacağını sanmıyorum,çünkü bir önceki versiyonda da aynı sorunu yaşamıştım.)

http://db.tt/atjrxrgY

Hocam son nightly surumu deniyorum suan da %7 gozukuyor gece 23 gibi bilgi vericem xda daki konuda da konusuldu bu sorun bu surumde fix yapmis olabilirler o yuzden biraz deniyim sonra turkce paketi de eklerim saygilar

Teşekkürler,olmazsa nightly ssürüme geçeyim ben de...

hocam nightly sürümde de sanırım hala aynı şöyle bir şey oldu sürümü 3 saattir kullanıyorum sizin mesajı gördüğümde kontrol ettim %7 gözüküyordu telefonu kapatıp açınca birden %47 ye fırladı.Biraz araştırdım sorun rom ile alakalı değil kernelden kaynaklanıyor ve genel olarak tüm kernellerde bu sorun ara sıra gözüküyor.Faux'un forumunda bu olayı fix yaptığını okudum biraz araştırdıktan sonra şimdi faux kerneli yükledim.4-5 defa telefonu açıp kapatmama rağmen %7 hala..BU şekilde kullanıyorum şuan da

Deneyeyim hocam sağolasın...

Faux'a da yabancıyız,deneyelim bakalım.

• Arkadaşlar bildirim merkezi aşağıya kaymiyor androidlerde ios daki gibi respring yapma şansımız yok mu telefonu açıp kapatmadan ne yapabilirim telefonum Stock romlu ama rootlu durumdadir

• Orijinalden alıntı: Dexxter

Orijinalden alıntı: ozzo27

Hocam ben sadece yaşadıklarımı izah ettim. Yani benim cihazımda meydana gelen sorunlardan bahsettim. Bu arada "Şarj olayında bence en az giden rom şuanda Rootbox " demişsiniz, e bende aynısını dedim. Rootboxta şarjı birgünde bitirmenin imkansız olduğunu dahi yazdım. Bu konuda bana katılmamanız söz konusu olamaz o halde :) Bu arada ben AOKP de ve diğer romların hiç birisinde türkçe kullanmadım hepsini saf yani pure haliyle kullandım. Bu arada daha önce de system format yapmamı söylemiştiniz ve o tavsiyenizden sonra her seferinde yapıyorum. Saygılar

Edit: Dil paketlerinin nasıl eklendiğini de bilmiyorum hocam. Birde sizce Rootboxun nightly sürümü ile normal yani nightly olmayan sürümleri arasında ne fark var?

Nightly olmayan =
    Nightlies olan =

Yazdıklarımı yanlış anlamayın hocam elbetteki tecrübelerinizi yazıyorsunuz aynı şekilde biz de öyle..Sonuçta güzel bir ortamda tartışma konusu yaratıyoruz.Benim şarjı az gidiyor demem tam tersiydi :) yani diğer romlara göre şarjı daha fazla kullanıyor demek istedim.

Gecelik sürümlerde yeni özellikler eklenip kullanıcıya deneme fırsatı veriyor kullanıcılardan aldığı geri dönüşler ile stabil sürüm hazırlıyor fark bu ama bazen gecelik olarak çıkan sürüm stabilden daha iyi çıkabiliyor.

Hocam hiç yanlış anlar mıyım, ben bugün cihazı kullanmaktan zevk alıyorsam siz ve sizin gibi duyarlı birkaç arkadaş sayesinde Ben sadece benim yazdığımı yanlış anladınız sanmıştım, yani ben rootbox için şarj çok gidiyor demiştim ama siz ben tersini söylemişim gibi anladınız sanmışım ki ben yanlış anlamışım. Siz aksine az gidiyor demek istemişsiniz:)

Bu arada ben onların gecelik sürüm olduğunu hiç düşünmemiştim, yani harbiden adı gibi gecelik sürümmüş :) Yani tıpkı paranoid gibi bir isim sanmıştım. Adı gibi gece çıkartılan sürümmüş. Daha neler öğreneceğiz bakalım Teşekkür ederim hocam. Saygılar

• quote:

Bu arada ben onların gecelik sürüm olduğunu hiç düşünmemiştim, yani harbiden adı gibi gecelik sürümmüş :) Yani tıpkı paranoid gibi bir isim sanmıştım. Adı gibi gece çıkartılan sürümmüş. Daha neler öğreneceğiz bakalım Teşekkür ederim hocam. Saygılar

:) Gecelik sürüm ama v3.8 den daha iyi görünüyor hocam sıkıntı yok çok şükür

@e d d a i

Hocam valla faux'un kernel iyi gibi şuanda az önce baktım Android IS %3 te
  • quote:

quote:

@e d d a i

Hangisini önerirsin,mainline (stok hızlar) mı ,enchanced stock mu ?

• quote:

quote:

quote:

@e d d a i

Hangisini önerirsin,mainline (stok hızlar) mı ,enchanced stock mu ?

enchanced stock hocam ben onu kurdum http://faux.androidro.ms/mako/mako-jb-enhanced_stock_422.zip

• Arkadaşlar Custom Roma geçtikten sonra hangi Gapps sürümünü yüklediysem hiçbirinde GoogleEarth ve GoogleHaritalar uygulamalarını göremedim. Keza play store içerisinde de yoklar. Nereden bulabilirim?
  • quote:

Arkadaşlar Custom Roma geçtikten sonra hangi Gapps sürümünü yüklediysem hiçbirinde GoogleEarth ve GoogleHaritalar uygulamalarını göremedim. Keza play store içerisinde de yoklar. Nereden bulabilirim?

özelden gönderiyorum linkini ben mobilism'den indiriyorum. Android uygulamaları için bence en güzel site
    nette de apk şeklinde aratınca birçok yerde çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

quote:

Arkadaşlar Custom Roma geçtikten sonra hangi Gapps sürümünü yüklediysem hiçbirinde GoogleEarth ve GoogleHaritalar uygulamalarını göremedim. Keza play store içerisinde de yoklar. Nereden bulabilirim?

özelden gönderiyorum linkini ben mobilism'den indiriyorum. Android uygulamaları için bence en güzel site
    nette de apk şeklinde aratınca birçok yerde çıkıyor...

Çok saolasın hocam, mutlaka dikkate alacağım, teşekkür ederim

• quote:

Market enabler tarzi programlar ile play store dan indirebilirsin.

• quote:

PA'nın sayfasında full gapps linki olması lazım,o pakette var.(175 MB)

@dexxter

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.