Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

AOKP 13 Ocak çıkmış yahu. Bir bakalım ne değişiklikler var, ona göre yapıştıralım hemen

Edit: Motley kernel ile ilgili performans ve pil ömrü açısından çok olumlu yorumlar var. Bunu yazanların profillerine de baktım daha önce hep faux ve franco vs. kullananlar. Hatta keşke diğerleri gibi popüler olsa, bu kernel çok daha iyi aslında vb. yorumlar. Bir deneyeceğim bakalım.

Hocam nerde bu 13 ocak Aokp? Bulamadım gitti yahu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

• quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

http://goo.im/devs/roman/aokp_mako

Teşekkürler hocam, downloading now

• arkadaşlar bugün RomAur Nexus isimli bir rom ekledim. Sony içeriğinden biraz yararlanmış bir rom ve benim çok hoşuma gitti.

Bakmak isteyenler için screenshot koydum. Rom içeriğinde walkman clear audio ve mobile bravia engine 2 gibi teknolojiler var isteyen olursa denesin bence franco kernel ile kullanıyorum şu an ...

• Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar SAMSUNG I9250 GOOGLE NEXUS bu telefonda nexus serisimi benm kafam karıştı bana hangi nexus u önerirsiniz bi tane telefon almak istiyorum fakat xperia S alıcaktım kimse önermiyo herkes nexus öneriyo bana yardımcı olurmusunuz ? mesaj atarsanız bana özelden sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

AOKP 13 Ocak çıkmış yahu. Bir bakalım ne değişiklikler var, ona göre yapıştıralım hemen

Edit: Motley kernel ile ilgili performans ve pil ömrü açısından çok olumlu yorumlar var. Bunu yazanların profillerine de baktım daha önce hep faux ve franco vs. kullananlar. Hatta keşke diğerleri gibi popüler olsa, bu kernel çok daha iyi aslında vb. yorumlar. Bir deneyeceğim bakalım.

Katılıyorum..Şuan da build 14 var bundan önceki 12 sürümde problem vardı hemen güncelledi.Franco kadar sık güncelleme yapmıyor ama sağlam ilerliyor.Skor takıntısı olanlar için Antutu da 18600 puanı gördü cihaz ama ben 1242 - 384 te CodefireX rom ile beraber kullanıyorum gayet iyi.

Hocam siz bilirsiniz tabii yine, ama ben fikrimi belirteyim. Bence o tip bilinmedik ROM'ları çok tercih etmeyin. AOKP, CM vb. bilindik grupların dağıtımları veya en azından XDA'da "Developer" olan üyelerin ROM'larını tercih edin. Sıkıntı çıkacağından değil, ama örnekle CodefireX ROM'unun lead developer'ı henüz üye. Bu konudaki yetkinliği en azından XDA tarafından tasdiklenmemiş. Geçmişini bilemiyorum, belki de Rootzwiki'de developer'dı vs. Ha bu grup/tekil developer'lar zamanla geliştirmiyorlar mı, evet peşini bırakmayanlar da developer oluyor bir gün. Örneğin Sensation'dan tanıdığın shnizlon diye bir eleman vardı, sadece tema yapıyordu. Ufak tefek işler. Sonra AOSP Skin yapmaya başladı, yaptığı patch komple Sense arayüzünü kaldırıp el değmemiş AOSP'ye çeviriyordu. Ardından kendi ROM'unu çıkarttı ve birkaç ay içerisinde XDA da ona developer olarak title verdi. Ben de mortley'in kernel'ini deniyorum ama daha önce tecrübesi varmış bu elemanın ve yorumlar çok olumlu. Kernel çok sorun değil neticede. Ama ROM, titanium backup olsa bile wipe et, tekrar kur, tüm ayarları yeniden yap vs. çok yorucu bir iş. En azından birkaç hafta/ay ilerletmesini bekleyin ve gözlemleyin elemanı. Neyse amma çok konuştum. Benim düşüncelerim bu şekilde.

Bu arada AOKP 13 Ocakta güzel gelişmeler var. Performans kontrol eklenmiş. Widget carousel dedikleri, lockscreen'e güzel bir hava durumu eklenmiş. Entegre LED kontrolü zaten vardı, default'ta 9 sn.de 1 şeklinde geliyor, çok uzun bence. 4 sn.ye falan çekiyorum ben. Bir de şarj olurken LED'in yanması seçeneği. Şarjdayken alışmışız, yanmayınca çok tuhaf geliyor bu yüzden onu da etkin kılıyorum. Navbar Ring diye bir şey var, GoogleNow'u çalıştırır gibi 3-5 tane ekleyebiliyorsunuz. Mesela standartta Home tuşunun üstüne doğru kaydırınca Google Now açılır, bunda ortaya, sol çapraza, sağ çapraza şeklinde atayabiliyorsunuz. Ben orta yukarıya doğru kaydırmaya mesela ekranı kapatmayı atadım, power tuşunla ekranı kapatmaktansa çok daha pratik ve power tuşunu yıpratmıyor. Win-win. Ayrıca sola Twitter app'im Falcon Pro'yu atadım, ama bu defa app'i açması için değil. Aktivitelerden seçiyorsunuz, o app'in ne özelliği sıralanmışsa onu yapıyor. Mesela Falcon Pro'yu seçince altına seçenekler açıldı, Tweet'leri listele, Tweet yaz gibi. Ben kaydırınca sol çapraza, yeni tweet yazma kutucuğu çıkıyor uygulamanın. iOS'un bildirim ekranında duran sabit tuşları gibi düşünün, ama gizliler ve alttan çok hızlı, pratik ve göze hoş gelir şekilde kullanımı ve modifiyesi size ait.

Yeni özellikleri anlatayım dedim eskileri sıraladım paso :) neyse yeni özellikler aklımdan çıkmıştı zaten :)

• Beyler telefon açılırken system uı has stopped diyor ve telefonu açamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? ?

Yeniden flashladım romu arkadaşlar gerek kalmadı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron790 -- 15 Ocak 2013; 21:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Beyler telefon açılırken system uı has stopped diyor ve telefonu açamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? ?

Navigasyon barı yada durum çubuğu ile ilgili bi değiştirme falan yaptıysan açılmaz o rom o hata ile. Yapılacak şey wipe data/factory reset.

EDİT: Yada evet o yaptığın Üstüne kurduysan programların vb. şeylerde gitmemiştir böylelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 15 Ocak 2013; 21:12:32 >
  • @Önder Çatalkaya

Hocam uyarilarin icin tesekkur ederim bu konuda sana katiliyorum.Zaten kurmadan once incelemistim romu bu zamana kadar bir suru rom cevirisi yaptim bunlarin icinde en duzenli olaninin codefirex oldugunu soyleyebilirim.Soylediginiz gibi ilerleyen zamanlarda one cikacak bir rom olabilir su anda yavas ama temiz ilerliyor.Galaxy Nexus ta ilk aokp rom yukledigimde oda ayni bu rom gibi taninmiyordu guzel seyler yapildikca taninmasi kolaylasiyor ve buyuyorlar bu da biz kullanicilar icin olumlu yonde degisiklikler getiriyor.Aokp un yeni entegre ettigi navring olayini 1 haftadir bu rom da kullaniyorum gercekten harika dusunulmus power tusunu surekli kullanmadan ekrandan telefonu kapatmak buyuk kolaylik.Umarim dahada guzel yenilikler getirilir.

• quote:

quote:

Beyler telefon açılırken system uı has stopped diyor ve telefonu açamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? ?

Navigasyon barı yada durum çubuğu ile ilgili bi değiştirme falan yaptıysan açılmaz o rom o hata ile. Yapılacak şey wipe data/factory reset.

EDİT: Yada evet o yaptığın Üstüne kurduysan programların vb. şeylerde gitmemiştir böylelikle

Bu son kurduğum romda bir sorun çok hoşuma gitti fakat mesajlar görünmüyor ve elinde sonunda bu system hatasını veriyor o yüzden dikkat edin

Ben daha denedikçe buraya yazarım

• quote:

Bunları farklı yapan şey kullandıkları voltaj tablosu yani her biri farklı bir voltajda çalışıyor. Yüksek voltaj demek biraz daha düşük pil performansı ve biraz daha hızlı ısınma demek.
    Slow-950 mV
    Nominal-900 mV
    Fast-850 mV
    Faster-850 mV

Benim işlemci Allah'tan Faster'mış, Slow falan olsa ne yapardım bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bu son kurduğum romda bir sorun çok hoşuma gitti fakat mesajlar görünmüyor ve elinde sonunda bu system hatasını veriyor o yüzden dikkat edin

Nedir o hoşunuza giden sorun merak ettim hocam Kullandığınız rom?

• quote:

quote:

quote:

quote:

PArdon hocam sorun değil rom hoşuma gitti diyecektim :)

RomAur Nexus isimli bir rom hocam deneyen ve sorunsuz çalıştırabilen olursa ve buraya yazarsa sevinirim bende geçerim hemen

• arkadaşlar turkcell turbo 43 mbit e kadar olan paketi aldım ama nexus 4 te gördüğüm max hız 6 mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

http://www.androidauthority.com/nexus-5-nexus-7-7-made-by-lg-for-google-io-specs-features-and-prices-leaked-already-147343/

daha nexus 4'ün tadını çıkaramadan nexus 5 geliyormuşş.......

Büyük ihtimalle dedikodudur da, bu 1080P ekran olayı yüzünden bir anda duyrulursada hiç şaşırmam yani o da var. Optimus G aldım 3 hafta önce, Türkiye'ye gelmeden LG resmi olarak Optimus G2'yi duyurdu. Tek farkı 1080P ekrana sahip olması, bi de yanında göz boyamak için Snapdragon S4 Prime işlemi koymuşlar, yani 1.7 yada 2.0ghz işlemci o yani

Demem o ki 1080P ekran mevzusu yeni cihaz duyurularını bir anda hızlandırdı nedense, baya bi dikkatimi çekiyor bu aralar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PArdon hocam sorun değil rom hoşuma gitti diyecektim :)

RomAur Nexus isimli bir rom hocam deneyen ve sorunsuz çalıştırabilen olursa ve buraya yazarsa sevinirim bende geçerim hemen

Çok konuşulur oldu o rom, daha sabah rom değiştirdim, az öncede 13 ocak Aokp indirdim, plan değiştirecem geçirteceksiniz şimdi beni o RomAur'a

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

http://www.androidauthority.com/nexus-5-nexus-7-7-made-by-lg-for-google-io-specs-features-and-prices-leaked-already-147343/

daha nexus 4'ün tadını çıkaramadan nexus 5 geliyormuşş.......

lakin 1 sene sonra gelir =)
  • quote:

Bu arada AOKP 13 Ocakta güzel gelişmeler var. Performans kontrol eklenmiş. Widget carousel dedikleri, lockscreen'e güzel bir hava durumu eklenmiş. Entegre LED kontrolü zaten vardı, default'ta 9 sn.de 1 şeklinde geliyor, çok uzun bence. 4 sn.ye falan çekiyorum ben. Bir de şarj olurken LED'in yanması seçeneği. Şarjdayken alışmışız, yanmayınca çok tuhaf geliyor bu yüzden onu da etkin kılıyorum. Navbar Ring diye bir şey var, GoogleNow'u çalıştırır gibi 3-5 tane ekleyebiliyorsunuz. Mesela standartta Home tuşunun üstüne doğru kaydırınca Google Now açılır, bunda ortaya, sol çapraza, sağ çapraza şeklinde atayabiliyorsunuz. Ben orta yukarıya doğru kaydırmaya mesela ekranı kapatmayı atadım, power tuşunla ekranı kapatmaktansa çok daha pratik ve power tuşunu yıpratmıyor. Win-win. Ayrıca sola Twitter app'im Falcon Pro'yu atadım, ama bu defa app'i açması için değil. Aktivitelerden seçiyorsunuz, o app'in ne özelliği sıralanmışsa onu yapıyor. Mesela Falcon Pro'yu seçince altına seçenekler açıldı, Tweet'leri listele, Tweet yaz gibi. Ben kaydırınca sol çapraza, yeni tweet yazma kutucuğu çıkıyor uygulamanın. iOS'un bildirim ekranında duran sabit tuşları gibi düşünün, ama gizliler ve alttan çok hızlı, pratik ve göze hoş gelir şekilde kullanımı ve modifiyesi size ait.

Yeni özellikleri anlatayım dedim eskileri sıraladım paso :) neyse yeni özellikler aklımdan çıkmıştı zaten :)

bilgilendirme için teşekkürler, navbardan ekranı kapatmak harika bir fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

arkadaşlar turkcell turbo 43 mbit e kadar olan paketi aldım ama nexus 4 te gördüğüm max hız 6 mbit

Hocam bölgesel bi durumdur diyecem ama Nexus 4'ümden bende emin değilim, evimdeki wifi bağlantımda uyuz gibi davranıyor cihaz, hele Play Store'dan birşey indirmek resmen işkence, başka yerlerdeki wifi bağlantılarında sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.