Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bumper nerden bulabilirim arkadaslar birde bu ipg ekran Koruyucular parasini hakediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @qwertyuiopasdfgh teşekkürler süper bir klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

@qwertyuiopasdfgh teşekkürler süper bir klavye

Rica ederim ;)

• Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum fakat cihazın arkasında IMEI yazan küçük bölüm beyazlasiyor sizde de böyle mi? Cevap verirseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar ,
    Ubuntu kullanan var mı aranızda ?
    Varsa performans ve pil açısından biraz bilgi verebilir mi ?
  • Arkadaşlar swift key çok güzel bir klavye ancak kimse fark etmedi mi? ı ve i harflerinin yeri değişik :) ve bu nedenle tercih edemiyorum.

• Merhabalar,

Bende iphona'dan nexus'a gecenlerdenim. Android'e alismaya calisiyorum. Bu yuzden bir sey sormak istiyorum; uygulamalara guncelleme geldiginde 3g veya wifi demeden o an otomatik guncelleme yapiyor. Bu ozelligi kapama opsiyonumuz var mi yoksa android'in bir ozelligi midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cekim

Merhabalar,

Bende iphona'dan nexus'a gecenlerdenim. Android'e alismaya calisiyorum. Bu yuzden bir sey sormak istiyorum; uygulamalara guncelleme geldiginde 3g veya wifi demeden o an otomatik guncelleme yapiyor. Bu ozelligi kapama opsiyonumuz var mi yoksa android'in bir ozelligi midir?

Google Play'de uygulamanın ayrıntılar sayfasına gidin ve "Otomatik güncellemeye izin ver" kutusu işaretli ise otomatik günceller yoksa güncelleme geldiğinde size bilgi verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Arkadaşlar swift key çok güzel bir klavye ancak kimse fark etmedi mi? ı ve i harflerinin yeri değişik :) ve bu nedenle tercih edemiyorum.

Hangi klavye yi kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfcan

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: ysfcan

Beyler çok karışık durumdayım nexus4 istiyom ama hafıza 16gb .o yüzden htc one x e yöneldim htc one x gelecek güncellemeleri alırmı yani beni aktif güncelleme ile kaç yıl idare eder .Lütfen bir fikir verin.

htc ye lafım yok ama güncellemelerde fıtık olursun

eğer hep güncel kalmak istiyorsan nexus serisinden başka cihaz alma...birde nexus serisinden sonra başka cihaz kesmez seni aklında olsun

oda tamamda hocam hafıza az geliyor telefonu uzun süre kullancam ileride oyunların hafızası büyüyücek sıkıntım o. çok oyun oynarım telefonu alırsam ileride bayaa sorun yaşayabilirim hafızadan

Tamam arkadaşım çok oyun oynarsın ancak One X'in o düldül donanımıyla önümüzdeki yıldan itibaren çıkan son oyunları oynayamazsın. O zaman da almanın bir anlamı kalmaz. Ben de senin gibiyim çok oyun oynarım ancak bi oyuna başlar bitiririm sonra silerim, he "o kadar oyunda ilerledik napacaz ?" dersen eğer, git dosyalarıma oyunun klasörünü bul save dosyasını al pc ye kopyala

edit : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcankaynak -- 28 Şubat 2013; 9:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Soru sorma meselesine bir kaç sayfa önce ben de değindim ama muhtemelen senin yazın gibi benim yazımı da zaten bu hususlara dikkat edenler dışında kimse okumadı. Ben zaten döngüye girmiş sorulara artık cevap vermiyorum. İnsanların forumu chat ortamı gibi kullanması huyundan vaz geçmelerinin de mümkün olmadığını gördüm defalarca.

Bu sebeple önceki telefonum olan Desire Z de "Teknik Rehber" adında ikinci bir konu açarak oraya telefonla ilgili şeyleri toparladık. Daha iyi olmuştu... En azından toplu bir rehber vardı elimizde ve soranı oraya yönlendirebiliyorduk.

Vakti olan biri Nexus 4 için de, bu konuda geçen teknik konuları tek bir konu altında toplayarak, altına da bir kaç rezerv mesaj atarak bir konu açabilirse bence daha iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Arkadaşlar ,
    Ubuntu kullanan var mı aranızda ?
    Varsa performans ve pil açısından biraz bilgi verebilir mi ?

Gözden kaçmaması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan1497

Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum fakat cihazın arkasında IMEI yazan küçük bölüm beyazlasiyor sizde de böyle mi? Cevap verirseniz sevinirim...

O beyazlasan kisimi sokebilirsiniz, o band geçici olarak yapilmis bir nevi fabrika üretim etiketi gibi birşey

• XDA Developers
    [MOD][APP]AwesomeBEATS™ v.5 For ALL ANDROID AOSP ROMS(02.05.13) Experience BEATS
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728391
    beyler bu awesome beats nasıl kuruluyor ?

terminalden komutları yazdım ama olmadı, cwm den flashladım yine olmadı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amermer

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

fena olmadı be :)

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Çok hoş. Yerinde olsam dbrand'de aynısının custom skin'ini yaptırtırım. Siyah titanyum ve gümüş titanyum hoş durur diye düşünüyorum. Ama arma biraz zor olur.

evet, iyi fikir aslında. ama nasıl duracak o da önemli.

bu arada ekran görüntüsü

apex launcher pro ( ) + concept key lime pie theme ( )

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Soru sorma meselesine bir kaç sayfa önce ben de değindim ama muhtemelen senin yazın gibi benim yazımı da zaten bu hususlara dikkat edenler dışında kimse okumadı. Ben zaten döngüye girmiş sorulara artık cevap vermiyorum. İnsanların forumu chat ortamı gibi kullanması huyundan vaz geçmelerinin de mümkün olmadığını gördüm defalarca.

Bu sebeple önceki telefonum olan Desire Z de "Teknik Rehber" adında ikinci bir konu açarak oraya telefonla ilgili şeyleri toparladık. Daha iyi olmuştu... En azından toplu bir rehber vardı elimizde ve soranı oraya yönlendirebiliyorduk.

Vakti olan biri Nexus 4 için de, bu konuda geçen teknik konuları tek bir konu altında toplayarak, altına da bir kaç rezerv mesaj atarak bir konu açabilirse bence daha iyi olur...

çok güzel olur nexus 4 rehberi

cwm kurma rootlama rom kurulumu gibi şeyler detaylı olarak anlatılırsa, burada soru soranları oraya yönlendiririz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

öyle birşey yapılsa iyi olur tabi ama merak etme bizim insanımız tembel olduğu için onuda okumaz gelir yine 2-3 mesaj yukarda sorulmuş soruyu pat diye soruverir...

mesela nexus konusunda tüm işlemler ilk sayfada yazılı,hatta konu başlığında bile "ilk sayfayı oku-sor" yazdığı halde aynı sorular sorulmaya devam ediliyor...

en basitinden root işleri mesela ; hiçbişey bilmeyen birisi okumak istemese bile google a "nexus 4 root" yazsa herşeyi çözecek ama onu bile yazmıyorlar...sonra forumun tadı kaçıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

XDA Developers
    [MOD][APP]AwesomeBEATS™ v.5 For ALL ANDROID AOSP ROMS(02.05.13) Experience BEATS
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728391
    beyler bu awesome beats nasıl kuruluyor ?

bu dosyayı indirip cwm den flashla ve reboot et...

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728391 beyler bu awesome beats nasıl kuruluyor ?

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1761241&d=1361844384

bu dosyayı indirip cwm den flashla ve reboot et...

çok teşekkür ederim hocam sanki windows phone teması gibi geldi bana ama başarılı uygulama

• paranoid androidde 360 derece fotoğraf cekimi bozuk sanki fotoğraflarüst üste geliyor bunu yaması var mıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.