Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.068.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş güncelleme geldi fakat arayüz değişmedi. Wipe işlemlerini yaptm yine düzelmedi. bildirim çubuğu, rehber, ayarlar lollipop diğer herşey kitkat oldu bende. Tekrar mı flashlamak lazım romu
  • Yeni arayüzde kilit ekranında bildirimleri görmek hiç hoşuma gitmedi. Snapdragon, light flow gibi uygulamalar sürekli orda duruyor, çok can sıkıcı. Kapatabiliyor muyuz onu.

Bir diğeri ise google asistanı telefon ingilizce iken kullanıyordum google asistan launcherda. Ancak şimdi ülkenizde kullanılmıyor diyor. Var mı bir yöntemi tekrar açmak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu nedir arkadas Karistirmislar herseyi notification bar berbat olmuş karmam çorman chrome değişmiş hızlı geçişleri bulamadim. Galeri kaybolmus online fotolarla birleştirmişler milyon tane fotom karismis hep galeride düzenliydi Bilsem hic ellemezdim...

Maillerimin de hepsini birlestirmis. Ve ana görüntülemeyi gmail uzerinden yapiyor. İceri girip secmeniz gerekiyor. Bana sordun mu ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 26 Kasım 2014; 12:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir de oturup da cihazı garantiye vermek isteyen arkadaş olursa Eskişehir de bulunan LG servisine götürmesin. adamların yaptığı tek şey yazılım yüklemek.... sinirden kudurttu az önce beni servisteki eleman.
  • alttaki bar'da geri tuşu home tuşu ve bildirimlerin olduğu tuş var ya bazen o en sağdaki tuş inaktif oluyor. basıyorum ama daha önce açmış olduğum uygulamaları göstermiyor. ve telefonu kapatıp tekrar açmadan da düzelmiyor. kapatıp tekrar açınca da o sağdaki tuşa bastığımda kapatmadan önce açık bırakmış olduğum uygulamaları görebiliyorum.

var mıdır bu olay başına gelen? 5.0'ın stabilizasyon sorunu mudur? yoksa başka bir durum mu var? yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: segovax.

Vay arkadaş güncelleme geldi fakat arayüz değişmedi. Wipe işlemlerini yaptm yine düzelmedi. bildirim çubuğu, rehber, ayarlar lollipop diğer herşey kitkat oldu bende. Tekrar mı flashlamak lazım romu

Dostum.google playa giriysn google asistan launcher indirysn lollipop oluyor :) merak etme kasma fln yok. Sadece ek olarak indirmen gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Oradan olmuyor. Sadece my contact seçili. Onu kaldırırsam da rehberin tümü gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

En sonunda kendim temiz image attım 5.0 a geçtim. OTA beklemektense en güzeli böle oldu... Arkadaşlar kişiler listesinde aynı isimden 2-3 defa kayıt oluşmuş nasıl düzelecek bu?

Hem kendi rehberini atınca hemde kendi senkronizasyon yapınca böyle oluyor ben tek tek silmekten başka çözüm bulamadım.

Aslında rehberi tamamen silip senkronizasyonu kapatıp yedeğini yükleyebilirsin (Bulmuşum )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    Uygulamalardan o ekranda duran uygulamalar için bildirimleri kapatabilirsiniz.
    Ama işte bildirimlerini de alamazsınız.
  • bu pil tasarruf modu ve kilit ekranındayken sağa doğru kaydırdığımdaki kısayollarda gitmiş hiç anlamadım. pil tasarrufunda whattsapp tan mesaj gelmemesi hiç olmamış.
  • L L dediniz ne oldu şimdi
    Genel performans ve batarya süresi olarak hissedilir fark yok yani ben hiç fark göremedim. Bir tek arayüzü güzel ama onu da cm11 temaları ile hallediyorduk. Kullanım açısından da kötü mesela her seferinde ayarlara girip 2g-3g dönüşümü yapmak, sözde pil tasarrufunda mesajların gelmemesi vs.
    Dalvik isteyen uygulamalar için Multirom ile 2.roma slimrom+unleashed kernel kurmuştum artık 1.rom olarak kullanıyorum dalvik bionic patchleri ile hız olarak artyi aratmıyor

• Vay arkadaş lolipop dedik bağrımıza bastık 8tlm gitti kurulumu yaptım full wipe yaptım wifide uygulamalar güncellemeler yaptım wifide olduğu halde liram gitmiş bu ne saçmalık varmı benim gibi aynı durumda olan birde wifiden çıkınca şebeke çekim işaretinin yanında ünlem işareti var bu nedir bilgisi olan varmı.

• 5 e gectikten sonra mobil veriye baglanmıyor var bi çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Merhaba arkadaslar.

Arkadasima da dun guncelleme gelmis yuklemis bir sure sebeke gitmis sonra gelmis.

Simdi de markete giremiyorum diyor acaba cozumu nedir?

Fabrika ayarlarina donmeyi deneyebilir.Su an bir sorunu yoksa denemesin ama surekli sebeke gidip geliyorsa deneyebilir.
    Gokgle play icin google hesabini kaldirip tekrar eklesin.Sorun duzelir buyuk ihtimal.

Hocam alarm calmiyormus. Alarmla ilgili bildirim verip duruyormus ama. Ve hala google a baglanmayi da beceremedi?

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• Arkadaşlar Selam,

Orjinal rom üzerine OTA'yı beklemeyip ADB üzerinden 5.0'ı kurdum.
    (Ana dosyayı Google'dan indirdim : 1c6f10c34ed54fb29844906b2f041c900ba23a6b.signed-occam-LRX21T-from-KTU84P.1c6f10c3.zip )

Bugün OTA ile güncelleme yapan bir Nexus 4 ile cihazı karşılaştırdım.

İlk fark ettiğim şey, ekran döndürme kilidi kısmı bende gelmiyor, ne notifications bölümünde ne de ayarlarda. Ama OTA ile güncellenen cihazda mevcut.

Böyle birşeyle karşılaşan var mı? Nasıl çözebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_cemil

Kılıf değil de Skin tasarlanıyor benim bildiğim. İnternetten bir araştır. Sitenin ismini hatırlayamadım.

Skin de çok bulamadım kılıf da eskiden vardı böyle şeyler ya.Kılıf tasarladım bir tane 50 lira civarına geliyor bir kılıf.Zaten Nillkin var bende.Fiyatı uygun değil.
  • Arkadaşlar ekrandaki bir şeyi resim olarak nasıl aliyoruz

• Beyler dün gece güncelleme geldi indirdim. Sonra yükleme ekranına geçti robot çıktı, sistem güncellemesi yükleniyor... da kaldı. Doluyor ordayken sonra yeniden başlatıyo aynı ekranı telefon. Saatlerdir telefon aynı durumda, aynı sorunu yaşayan var mı veya ne yapmalıyım?
  • Yav bu bildirimlerin yukarıdan ekranın içine akması gerekmiyor muydu benmi yanlış biliyorum benim bildiğim mesaj gelince yukarıdan boloncuk seklinde geliyordu ama ?

• 
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.