Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StoryLine

Hocam sorun sadece skype'ta bende. Viber vb. programlarda sıkıntım olmuyor, ama skype'da görüntülü arama yaptıgımda ilk 5 dakika sonra telefon kendine reset atıyor. Diğer programlarda sorun yok, eğer sizde varsa fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye ederim

Fabrika ayarlarina döndürmek biraz sıkıntı olacak benim için.. Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Hocam stock romdada aynı sorunu yasıyorum, sanıyorum Skype'ın bir optimizasyon sorunu var bizim telefona.

Bataryalı kılıf kullanan, kullanmış olan var mı daha önce ?

Teşekkürler ben de stok ROM kullanıyorum. Üstelik bir skype değil, viber ve tango'da da bazı başka sorunlar yaşıyorum. Velhasıl program desteği olmadıktan sonra en yeni OS guncellemesini almayi yersiz ve anlamsız buluyorum. Kısaca yazılım desteği için nexus seçimini de yanlış buluyorum artık!

Bence telefonunuzu garantiye verin saatlerce skype'ta görüntülü konuşma yapıyorum hiç bir şekilde kapanma veya ısınma olmuyor.

Android sürümünüz kaç?

4.4.2

• Rom veya Kernel öneriniz varmı?
    Telefonun ısınıp performansı düşürmesi ve ses kalitesinden şikayetçiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 19 Mart 2014; 14:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kliksadandan bi koku aldım 2 gündür LG E960 NEXUS 4 AKILLI TELEFON ürününüz tedarik aşamasındadır. 1 iş günü içinde sevkiyatınız gerçekleştirilecektir. diyor 5 e kadar olmasa iptal ediyorum
  • Kliksadan alan bu hafta içinde bana ulaşabilirmi
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Ya bu kadar evhamlı olma rahat ol biraz.ben de bazen internetten aldığım ürünleri 4 5 gün fazladan beklemek zorunda kaldım.geç olsunda temiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 19 Mart 2014; 20:41:07 >
  • Babam iptal et dedi ettim birdaha aldıracam bi bakayım geri ödenmişmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Ya bu kadar evhamlı olma rahat ol biraz.ben de bazen internetten aldığım ürünleri 4 5 gün fazladan beklemek zorunda kaldım.geç olsunda temiz olsun

bana kalsa ben bir hafta beklerim ama işte bi ara teşhir çıktı diye babam pek istemiyor
  • nexus 5 romunu attım fakat bazı yerler ingilizce nasıl türkçeleştirebiliriz?
  • selam,

stock rom ile art kullanıyordum, geçen akşam gaza gelip cm11 yükledim. telefon yeni almışım gibi heyecan yarattı. :) ancak art seçmek istediğim de cm ile henüz uyumlu olmadığını veri kaybı ve stabilizasyon sorunu yaşayabileceğimi söyledi. internetten araştırdığımda aslında stock romun bile tam uyumlu olmadığını art'ın hala geliştirme aşamasında olduğunu öğrendim. ancak dalvik'e nazaran art daha hızlı ve pil ömrü daha iyi. cm11 kullanıp da art deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoro -- 20 Mart 2014; 16:36:14 >
  • Beyler telefonumun ekranının kenraında karelenme var sizde de bu var mı?pek gözükmüyor ama dikkatli bakınca görebiliyorsun küçük bir sorun ama rahatsız ediyo insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suns

Beyler telefonumun ekranının kenraında karelenme var sizde de bu var mı?pek gözükmüyor ama dikkatli bakınca görebiliyorsun küçük bir sorun ama rahatsız ediyo insanı

Onlar dokunmatik sensörleri. Cihazınızda bir problem bulunmuyor.

• kokoro K kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum cm 11 art ta bir sorun yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Ben kullanıyorum cm 11 art ta bir sorun yok şimdilik.

eyvallah sağolasın.
  • Ankara'da servis tavsiyesi olan var mı? Güç tuşu bayağı problemli çalışıyor.Telefonumu servise bırakmak istemiyorum 2-3 gün, gittiğimde hemen değiştirecek bi servis lazım.Telefon Teknosa'dan alınma.

• mesajım bulunsun almayı düşünüyorum bende
  • Arkadaşlar bende nexus 4 kullanıcısı oldum. Aranıza kabul ediyor musunuz?
  • esram30 E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir seçim yapmışsın kardeş:)
  • esram30 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Düşük şarjda kernel attıktan sonra telefon Red Light of Dead oldu. Araştırmamdan çıkardığım kadarıyla çok büyük bir sıkıntısı yoksa bu sorundan kurtulmam mümkün ama batarya performansım yerlerde olacak.

Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.