Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cvtkcs

Beni de eklerseniz sevinirim.Telefon bahsedildiği gibi on numara fakat benim canımı sıkan tek nokta açma kapa düğmesi bir süre sonra sıkıntı çıkaracak gibi biraz basit kalmış.Keşke açma kapama için alternatifler olsaydı.

Kesinlikle. Butun acma kapama islevinin tek bir dugmeye atanmasi cok yanlis olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Beni de eklerseniz sevinirim.Telefon bahsedildiği gibi on numara fakat benim canımı sıkan tek nokta açma kapa düğmesi bir süre sonra sıkıntı çıkaracak gibi biraz basit kalmış.Keşke açma kapama için alternatifler olsaydı.

Kesinlikle. Butun acma kapama islevinin tek bir dugmeye atanmasi cok yanlis olmus.

ilerde blackberry z10 daki ekranda kaydırarak açma koyulabilir developerlar tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

ilerde blackberry z10 daki ekranda kaydırarak açma koyulabilir developerlar tarafından

Bu bataryayi etkilemez mi?

• quote:

quote:

quote:

Hocam o ozellik zaten var suanda mesela faux kernel ile faux uygulamasindan aktif edince ekran kapaliyken parmaginizi ekran uzerinde kaydirinca ekran aciliyor

• aldığım en uzun ekran kullanım süresi;

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

wi-fi ve 3g sürekli açık. twitter, facebook, whatsapp gibi uygulamaların senkronizasyonu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiwi21 -- 17 Şubat 2013; 22:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

aldığım en uzun ekran kullanım süresi;

wi-fi ve 3g sürekli açık. twitter, facebook, whatsapp gibi uygulamaların senkronizasyonu açık.

4.2.2 yüklümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

aldığım en uzun ekran kullanım süresi;

video seyretmişsin galiba

• arkadaşlar bu nova launcher cok sarj yiyor mu?ben bugun onu kullandım da sarjım ucu ucuna yetti? 4.2.2 stock romdayım
  • Benden baska 4.2.2 alamayan kaldimi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

4.2.2 yüklümü?

quote:

video seyretmişsin galiba
    evet 4.2.2 yüklü. stock rom - stock kernel

video bi 20 dk civarı seyretmişimdir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirtas

arkadaşlar bu nova launcher cok sarj yiyor mu?ben bugun onu kullandım da sarjım ucu ucuna yetti? 4.2.2 stock romdayım

Nova ile alakası yoktur. Uzun süredir kullanırım böyle birşeye rast gelmedim.
    Muhtemelen senkronizasyon kullanan uygulamalardan biri şarjınızı bitirmiştir.
  • arkadaşlar bu sistem güncellemesini 3g üzerinden yapabiliyormuyuz?..

wi-fi yok, dip not.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Beyler iPhonede q klavye vardi alistigim turkce harfler iceren tavsiye klavye varmi icinde turkce karakterler olan estetiği bozmayan?

Swipe Beta'da mevcut. Swipe normalde kaydirarak yazmak icin uretilmis bir klavye ama normal kullanimda da gayet iyi. Denemenizi tavsiye ederim. Kurduktan sonra ayarlardan klavye ayarlarini degistirip gorunumu Turkce Q'ya ayarlayin.

Swipe Play Store'da mevcut degil sanirim. Kendi sitesinden indirmeniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtas

arkadaşlar bu nova launcher cok sarj yiyor mu?ben bugun onu kullandım da sarjım ucu ucuna yetti? 4.2.2 stock romdayım

Ben birgün kullandım ve 8 saat falan gitti sonra hemen sildim. Ama çok beğenmiştim o dock özelliği falan vs. Harkuladeydi. Belki de ben ayarını yapamamışımdır ama benim novayı kullandığım gün 8 saat gitmişti. (güncellemeden önce idi onu da belirtmekte fayda var)
  • Orjinal launcher'da ana ekran sayfa sayısını azaltamıyoruz sanırım ?

Bu arada ilk şarjım bitti.
    14 s 26 d açık kalma süresi.
    3 s 8 d ekran açık kalmış.
    1 s 40 d sesli arama.
    27 d Chrome kullanımı.
    6 d oyun oynadım.

Wifi hemen hemen hep açıktı.
    3G şebeke modunda
    4 saat 3G internet açık.

• Kılıf konusunda tavisye verebilecek olan var mı acaba bu kılıf çok güzel gibi duruyor ama o kadar paraya değer mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-google-nexus-4-kalaideng-enland-series-kilif-77680788
    Kılıf konusunda tavisye verebilecek olan var mı acaba bu kılıf çok güzel gibi duruyor ama o kadar paraya değer mi acaba ?

Aynı kılıf 13 dolar aliexpressde ama 15 günde ancak gelir. Bu para verilmez yuh diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Aynı kılıf 13 dolar aliexpressde ama 15 günde ancak gelir. Bu para verilmez yuh diyorum

Yurtdışı alışverişinden pek anlamam.
    Kılıf getirtecek bir arkadaş olursa, hesabına ödeme geçerek bir adette kendim için rica edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

arkadaşlar bu sistem güncellemesini 3g üzerinden yapabiliyormuyuz?..

wi-fi yok, dip not.

Yapamıyormuşuz.
    Bir arkadaş denemiş , böyle söylemişti.
    Ben Wifi üzerinden yaptım.
  • @frenze ;teşekkür ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.