Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickmick2013

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Google asistan ülkenizde kullanilamiyor diyor. Bunu kullanmanın bir yolu vardi da nasıldı o?

Uygulamalardan google aramayı bulup ''verileri temizle'' yapıyorsun.Daha sonra dili ingilizce yaptığında google asistan çalışmaya başlıyor.Tabi telefonunda GEL yada nexus 5 teki rom tüklü ise.

Aynen yaptım bunları ama yine sonuç yok. Benim telefon lanetli herhalde
  • hallettim gece geç saatlerde güncelleme tamamlandı.
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    kitkat s'li sürüme franco kernel atıcaz o kadar diyorsun :)

peki kernel atma aşamaları nedir, toolkit ile atılıyor mu? ilk sayfaya baktım ama kernelle ilgili bir bilgi bulamadım.

bootloader açık sadece şu an.
  • Google Play Store dan neden alşışveriş yapamıyoruz anlayamıyorum..
    Turkcell vs gibi aracı kurumlara bayıldıgımız paralara yazık günah.Google artık türkiyeyede satış yapmalı.
    Bu kadar zor olmasa gerek herhalde..
  • yükleniyor şuan
  • Uygulama ekranından ana ekrana dönmek için ortadaki home tuşuna basınca sizde de takılma oluyor mu? biraz donuyor sonra ana ekrana geçiyor. GEL kurulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kit kat sorunsuz yüklendi. Üstüne burda bir arkadaşın paylaşılan gel i kurdum. Şahane oldu. Cihazı sabahtan beri kurcaliyorum ama daha ne kasılma nede takılma yaşadım. Üstelik ekrana dokundugunda gelen knock knock sesi gayet başarılı ve hoşuma gitti. Ayarlara yazıcı ayarları eklenmiş ama nasıl print alınıyor henüz çözemedim. Ana ekran diye bir bölümde eklenmiş ayrıca. Yüklenen Launcher lar burdan seçiliyor veya siliniyor. Eski sürümde Alttaki tuşlardan ortadakine basınca hangi Launcher a geçmek istediğini soruyordu.
    Widget eklerken herhangi bir sorun yasamadim ama ekledigim widget larin bazilarinin buyuklugunu ayarlayabiliyorken bazilarinin ise ekranin ortasinda kaliyor olmasini cozemedim.sıklıkla kullandigim Power Control ekrana tam olarak sığmıyor artık. Bunu ayarlamanin bir yolu var mıdır?

• jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Hocam suan uygun degılım,musaıt bı zamanda anlatırım

• Play Store'da cihazım gözükmüyor.
    Dolayısı ile bilgisayar üzerinden indirme yapamıyorum.
    Cihaz da ekleyemedim.

Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • Herkese gelen kitkat güncellemesi bana neden gelmedi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

Herkese gelen kitkat güncellemesi bana neden gelmedi?

Merhaba,

Mart 2013 ( vatan bilgisayar cihazı / 301K )

Bana da OTA dan halen gelmedi

Tüm işlemleri yaptım , servise vermem gerekli ve olmazsa CİHAZI verdiğim zaman ( nasılsa gelmiş olur ) KİT KAT 4.4 yükleyip bana geri verin diyeceğim,

Sonra da bootloader ve root :)) ( touch kontrol acil lazım )
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    google hizmetleri cercevesini verileri ve ön belleği temizleyip etkisiz hale getiriip telefonu açıp kapadınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

google hizmetleri cercevesini verileri ve ön belleği temizleyip etkisiz hale getiriip telefonu açıp kapadınmı ?

))

Ek bilgi: 'deli doluca' isimli üyenin özellikle bu işlemin YAPILMAMASI! İçin uyarısı var.

Doğru/yanlış hep karıştı OTA gelecek diye beklerken.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Neden yapılmaması için uyardı ? bende aynı işlemi yaptım ve o şekilde buldu indirdirm otodan.
  • :) tesekkur ederim
  • Hala OTA bekliyorum, 4.3'te direk almıştım OTA'yı. 1-2 güne gelir herhalde.

Edit: Geldi

Google Hizmet Çerçevesini durmaya zorlayıp öyle deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 22 Kasım 2013; 16:55:31 >
  • quote:

Neden yapılmaması için uyardı ? bende aynı işlemi yaptım ve o şekilde buldu indirdirm otodan.

Üye arkadaşın tüm mesaj ve bu konudaki genel bilgisi çok iyi. Takip etmek ve okumak gerekli.

hazır sen önermiş ve ben de dediklerini dün gece 21.00/02.00 arası çokca denemişken )) açıklamak istedim.

TÜM İŞLEMLERİ yaptım derken de bunu anlatmak istemiştim.OTA çok önemli değil cihazı servise vercem hazır güncelleme arifesin de kullanıp vereyim dedim kendimce.

Genel olarak sorun yok ancak , doğru ve yanlışı bilen üye arkadaşlardan öğrenmek güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

))

Ek bilgi: 'deli doluca' isimli üyenin özellikle bu işlemin YAPILMAMASI! İçin uyarısı var.

Doğru/yanlış hep karıştı OTA gelecek diye beklerken.

ben 10 defa yaptim onu tik yok

• Stock kullanıyorum 4.4'ü hiç beğenmedim 1-2 şey dışında farklılık yok biraz yavaş gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürücem en yakın zamanda.
  • Özellikle kilit ekranında bildirim varken, aşağı çektiğimizde takılma yapması çok sinir bozucu.
    Bu cihazda daha önce böyle bir problem yaşamamıştım.
    4.4'ün hatırası , bize hediyesi sanırım.
    Stok kullanmak istiyorum ama bu takılma olayı canımı çok sıkıyor.

Kendimi topladıktan sonra G2'ye geçebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.