Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SertaGE kullanıcı adlı arkadaşın anlattığı yöntem, fabrika imajı üzerinden yükleme yapmak için en basiti ve garanti olanı. Toplamda 10 dakika sürmüyor. OTA bekleyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla yapabilirler; ben iki kez yaptım ve hiç sorun yaşamadım. ancak tabi ki olası bir aksaklık durumunda herkes kendi yaptığı işten sorumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

4-5 kez resetledim iki kezde bootloadera girip tamamen kapattım şuan itibariyle 10 dakikadir toplar dönüyor.. sinir bozucu.. toolkitle flashlasak tüm veriler uçuyor mu gene?

Hocam toolkit ile flashlayın başka çözümü yok. Bende çok uğraştım bir türlü halledemedim en sonunda flashladım kurtuldum ama veriler uçtu tabi yapıcak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Google asistan ülkenizde kullanilamiyor diyor. Bunu kullanmanın bir yolu vardi da nasıldı o?

bende hicbir sıkıntı yok kullanmak icin ingilizceye bile almadım türkcede ike calisti sen dili ingilizce yap calistir sonra turkceye cevir

United States yaptım dili bu sefer de google now is not available in your country diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adroid 5 te gelecektir abartmayin

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Ben zaten guncelleme gereksiz demedim.Guncelleme ile ram batarya performanslarinin gelistirildiginin farkindayim ve bunu da ifade ettim.Nexus kullanicilarinin telefonlarini kullanma amaclarinin guncelleme almak icin olmamasi gerektigibi soyledim ve hala savunuyorum.Siz bana guncellemelerin getirdigi yenilikleri saymissiniz.Bunu soylemebizi doguracak bir dusunce ortaya koymadim zaten.Zaten her telefon er ya da gec guncelleme aliyor.İclerinde en sonuk guncellemeyi alan nexus iken bu kadar sisirilmesini anlayamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

Arkadaşlar DecalGirl'den fazla aldığım ve hiç kullanmadığım sticker'ımı satmak istiyorum. İlgilenen olursa lütfen bana özel mesaj ile ulaşsın. İstediğim tutar 35 TL'dir.

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

İlgilenen kimse yok mu

• Google cihazı almanın avantajı orjinal yazılımın hemen web de paylaşılması.

S4 örneği vermeniz nedeniyle güncelleme kullanıcı için daha önemli. Sonuçta Samsung android de sonradan büyük değişiklik yapan ilk 4 firmadan bir tanesi.

Nexus alan ilk önce güncelleme sonra da rom ve kernel yükleme avantajı+xda paylaşımı için alıyor.

İşlemci / ram gibi güncelleme (bknz. Nokia - microsoft ) için de firmalar ticari kar amaçlı reklam yapıyorlar.

Suçlu donanım üreten firma (samsung bile hatasını kabul etti , 6 milyar dolar ayırcak )

Eğer 4/8 çekirdek sunuyorsa güncelleme ve optimizasyon da sunmak zorunda.

Samsung galaksy gear için uğraşa dursun ama milyonlardan nakiti çoktan aldı bu konuda hiç sesi de çıkmıyor (bknz. S3/note2/s4 )

• SertaGE kullanıcısına yanıt
    hocam tipim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

touch control programı 4.4 de çalışıyor mu, bilginiz var mı?

franco r194 ile kullanılıyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar DecalGirl'den fazla aldığım ve hiç kullanmadığım sticker'ımı satmak istiyorum. İlgilenen olursa lütfen bana özel mesaj ile ulaşsın. İstediğim tutar 35 TL'dir.

İlgilenen kimse yok mu

internette 20 TL hadi kargo felan 25 TL

• captor34 kullanıcısına yanıt
    franco nasıl, iyi midir, şarj süresi filan?
    dün gece uyumadan önce sarj %15 di, alarmı ayarladım, uyudum, kesin sabaha şarj tükenmiş olur diye düşündüm, sabah alarm çaldı, şarj %12 idi. benim önceki 4.2.2 ye göre 4.4 un şarji çok iyi geldi.
    dostum francoyu da cwm den aynı şekil zipliyoruz doğru mudur?
    bir de gravity screen diye bir programdan bahsediliyor, sizce o da iyi midir, kullanışlı mi?

• Bana niye ota dan güncelleme gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

quote:

quote:

İlgilenen kimse yok mu

internette 20 TL hadi kargo felan 25 TL

Biliyorum. Eğer siparişinizden sonra elinize ulaşmasını yaklaşık 20 gün beklemeyi göze alıyorsanız söylediğiniz fiyata alabilirsiniz (Ürün 9,99$ + 4,15$ posta ücreti ile toplamda 28,5 TL ediyor. Bırakın da ertesi gün elinizde olacak ürüne 6 TL fark isteyeyim).

www.decalgirl.com
    LG Nexus 4 Skins | DecalGirl
    http://www.decalgirl.com/skins/LG-Nexus-4-Skins

• google çevre yöneticisinin verilerini temizledim, devre dışı bıraktım. telefonu baştan başlattım. uygulamalar kısmında google çevre yöneticisi çıkmıyor? nasıl tekrar aktif edeceğim?
  • quote:

dün gece uyumadan önce sarj %15 di, alarmı ayarladım, uyudum, kesin sabaha şarj tükenmiş olur diye düşündüm, sabah alarm çaldı, şarj %12 idi. benim önceki 4.2.2 ye göre 4.4 un şarji çok iyi geldi.
    bir de gravity screen diye bir programdan bahsediliyor, sizce o da iyi midir, kullanışlı mi?

Gravity Screen mükemmele yakın. Her türlü senaryo için (cepte, masada, hareket halinde, arabada...) ayarı var. Biraz karışık ama doğru ayarları bulunca telefonun güç tuşunu unutuyorsunuz. Hatta sensör üzerine uygulamak şartıyla knock knock özelliği de kazandırabiliyorsunuz telefona. Batarya tüketimi de yok gibi.

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Hocam ben otomatik ekran parlaklığıyla orjinal kernelde 2,5 saat falan ekran açık kalıyor.
    Dün gece cwmden zipleyerek attım ben de francoyu. Test edecem bir iki gün,eğer beklerim derseniz düşüncelerimi paylaşırım franco hakkında,ilk defa kernel attım ben,bakalım nasıl olacak şarj performansı

touch control'ü orjinal kernele kurdum telefon açılmadı,tekrar formatladım. Şimdi bir de franco kernel ile deniycem,touch control varken gravity screene gerek yok bence. bazen gereksiz yere açılıyor ekran gravity screen ile. 3-5$ verip touch control alırsınız,uyandırmak için çift tıklarsınız ve keyfini sürersiniz,maceraya gerek yok

• Arkadaşlar merhabalar,

Bugün saat 10 gibi 4.4 güncellemesini aldım . Ancak Youtube'da izlediğim nexus 4 (4.4) videolarından çok farklı bir sistemle karşılaştım .

-Öncelikle arayüz hala değişmedi . Sağda ki ve soldaki ekranlar boş olduğu halde , sağa ve sola geçişlere izin veriliyor . Menü simgesinin üzerindeki çizgi de haliyle değişmedi .

-Genellikle google üzerinden ingilizce arama yaptığım için Ok google özelliğinin gelecek olmasına çok sevinmiştim . Ama google sesle yazmayı ingilizce , sesli aramayı ingilizce ve metin-konuşma çıktısını ingilizce yaptığım halde ana ekranda istediğim kadar ok google desemde çalışmadı .

-Menü ekranın sağ üst köşesinde google play store simgesi ve uygulamalar&widget'lar butonları hala duruyor .

-Duvar kağıdında değişiklik yapmak için ana ekrana parmağımı basılı tuttuğumda o tam ekran olan duvar kağıdı , widgetlar ve ayarlar penceresi açılmıyor.

-Ana ekranı sol tarafa kaydırdığım da ''google now'' namına hiç bişey yok . Malum boş bir ekran beni karşılıyor .

Bu yazdıklarım haricinde diğer yenilikler youtube da karşılaştığım nexus 4 üzerinde çalışan android 4.4 le benzerlik gösteriyor . Ama yukarıda yazmış olduğum 5 yeni özellikten hiçbirisi şuan telefonumda yok . Acaba ota'dan yapılan güncellemeler hep bu yeniliklerden mahrum mu kalıyor ? . Ota'dan güncelleyip aynı sorunlardan muzdarip olan var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SlymnCn

Arkadaşlar merhabalar,

Bugün saat 10 gibi 4.4 güncellemesini aldım . Ancak Youtube'da izlediğim nexus 4 (4.4) videolarından çok farklı bir sistemle karşılaştım .

-Öncelikle arayüz hala değişmedi . Sağda ki ve soldaki ekranlar boş olduğu halde , sağa ve sola geçişlere izin veriliyor . Menü simgesinin üzerindeki çizgi de haliyle değişmedi .

-Genellikle google üzerinden ingilizce arama yaptığım için Ok google özelliğinin gelecek olmasına çok sevinmiştim . Ama google sesle yazmayı ingilizce , sesli aramayı ingilizce ve metin-konuşma çıktısını ingilizce yaptığım halde ana ekranda istediğim kadar ok google desemde çalışmadı .

-Menü ekranın sağ üst köşesinde google play store simgesi ve uygulamalar&widget'lar butonları hala duruyor .

-Duvar kağıdında değişiklik yapmak için ana ekrana parmağımı basılı tuttuğumda o tam ekran olan duvar kağıdı , widgetlar ve ayarlar penceresi açılmıyor.

-Ana ekranı sol tarafa kaydırdığım da ''google now'' namına hiç bişey yok . Malum boş bir ekran beni karşılıyor .

Bu yazdıklarım haricinde diğer yenilikler youtube da karşılaştığım nexus 4 üzerinde çalışan android 4.4 le benzerlik gösteriyor . Ama yukarıda yazmış olduğum 5 yeni özellikten hiçbirisi şuan telefonumda yok . Acaba ota'dan yapılan güncellemeler hep bu yeniliklerden mahrum mu kalıyor ? . Ota'dan güncelleyip aynı sorunlardan muzdarip olan var mı acaba ?

Merhaba bir haftadan fazla süredir bu senin yazdıkların forumda yazılıp çizilen şeyler.10-15 sayfa kadar geriden başlayarak okumaya başlarsan forumu gerekli açıklamaları ve çözümleri bulacaksındır.Zannetmiyorumki buradaki hiçkimse tekrar tekrar bu soruların cevapları yazmak istesin...

• hocam,nexus 4'e verilen kitkat orjinal haliyle biraz kırpık.
    o özellikler google'ın nexus 5e verdiği özel bir başlatıcıyla oluyor.
    daha önce link vermiştim,indirip kurun aynı olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

hocam google experience launcherı indirip telefona kurduğunuzda en azından launcher şeffaf oluyor. linkini verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokia şarzı

quote:

Gravity Screen mükemmele yakın. Her türlü senaryo için (cepte, masada, hareket halinde, arabada...) ayarı var. Biraz karışık ama doğru ayarları bulunca telefonun güç tuşunu unutuyorsunuz. Hatta sensör üzerine uygulamak şartıyla knock knock özelliği de kazandırabiliyorsunuz telefona. Batarya tüketimi de yok gibi.

bu ayarlar gravity nin hangi sürümünde var?

• 
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.