Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hollowman_

4.2.2 Güncellemesiyle ilgili ilk izlenimlerimi paylaşacak olursam.Güncellemeden sonra direk dokunmatik hassasiyeti kontrol ettim. Güncelemeyle dokunmatik hassasiyeti normal değerlere çekmişler. hafif dokunuşlarda bile anında tepki alabiliyorsunuz. internette dokunmatik hassasiyet problemini gösteren video yu herkes hatırlar. hafif parmak dokunuşlarına ekran tepki vermiyordu. Ama artık hafif dokunuşlara anında tepki veriyor ekran. özellikle parmak ucuyla dokunuşları bile denediğimde ekran olması gerektiği gibi tepki verdi. özellikle ana ekranda ki geçişler hem daha akıcı hemde dokunmatik algılama düzeyinin artırılmasıyla yumuşak hale gelmiş. anlık algılama sorunları giderilmiş. Telefonun en önemli sorunu buydu benim için. Bunun dışında birkaç bağlantı sıkıntıları da düzeltilmiş. Özellikle 3g ve wireless ağlara bağlanma süresi bir hayli hızlanmış. Web performansında belirgin bir artış hissettim. Ekran renkleri konusunda pek bi fark hissedemesem de, telefona yandan ve çaprazdan baktığınızda simgelerin netlik oranı daha belirginleşmiş gibi geldi bana. Batarya konusunda az bir miktar düzelme olsa da beklediğim düzeyde bir iyileştirme hissedemedim. Oyun performansı da artmış görünüyor. Ses konusunda bir farklılıkta bulunmuyor. Isınma düzeyide aşağı çekilmiş. Telefon web de dolaştığnızda, facebook vb uygulamalarda nerdeyse hiç ısınmıyor. basit ve orta düzey oyunlarda da ısınma çok düşük düzeyde. üst düzey oyunlarda eskisi kadar olmasada bir miktar ısınma var ama muadil telefonlarla aynı düzeyde denebilir.
    Güncelleme sonrası kalan en önemli sıkıntı batarya gibi görünüyor. bakalım onun içinde ayrı bir güncelleme gelecek mi.

Dostum ben anlatamam yani benim batarya öyle bir coştu ki, tarifi mümkün değil. Hala şaşkınım. Yahu mümkün mü, şu anda %50 dolu, ve 17s 48d 8s pilde telefon. Güncelleme öncesi yemin ederim cihaz uyku modundayken 1 saatte yüzde 4 boşalıyordu en az. Şimdi mükemmel oldu benim için. İnş sende de düzelir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

4.2.2 Güncellemesiyle ilgili ilk izlenimlerimi paylaşacak olursam.Güncellemeden sonra direk dokunmatik hassasiyeti kontrol ettim. Güncelemeyle dokunmatik hassasiyeti normal değerlere çekmişler. hafif dokunuşlarda bile anında tepki alabiliyorsunuz. internette dokunmatik hassasiyet problemini gösteren video yu herkes hatırlar. hafif parmak dokunuşlarına ekran tepki vermiyordu. Ama artık hafif dokunuşlara anında tepki veriyor ekran. özellikle parmak ucuyla dokunuşları bile denediğimde ekran olması gerektiği gibi tepki verdi. özellikle ana ekranda ki geçişler hem daha akıcı hemde dokunmatik algılama düzeyinin artırılmasıyla yumuşak hale gelmiş. anlık algılama sorunları giderilmiş. Telefonun en önemli sorunu buydu benim için. Bunun dışında birkaç bağlantı sıkıntıları da düzeltilmiş. Özellikle 3g ve wireless ağlara bağlanma süresi bir hayli hızlanmış. Web performansında belirgin bir artış hissettim. Ekran renkleri konusunda pek bi fark hissedemesem de, telefona yandan ve çaprazdan baktığınızda simgelerin netlik oranı daha belirginleşmiş gibi geldi bana. Batarya konusunda az bir miktar düzelme olsa da beklediğim düzeyde bir iyileştirme hissedemedim. Oyun performansı da artmış görünüyor. Ses konusunda bir farklılıkta bulunmuyor. Isınma düzeyide aşağı çekilmiş. Telefon web de dolaştığnızda, facebook vb uygulamalarda nerdeyse hiç ısınmıyor. basit ve orta düzey oyunlarda da ısınma çok düşük düzeyde. üst düzey oyunlarda eskisi kadar olmasada bir miktar ısınma var ama muadil telefonlarla aynı düzeyde denebilir.
    Güncelleme sonrası kalan en önemli sıkıntı batarya gibi görünüyor. bakalım onun içinde ayrı bir güncelleme gelecek mi.

Dostum ben anlatamam yani benim batarya öyle bir coştu ki, tarifi mümkün değil. Hala şaşkınım. Yahu mümkün mü, şu anda %50 dolu, ve 17s 48d 8s pilde telefon. Güncelleme öncesi yemin ederim cihaz uyku modundayken 1 saatte yüzde 4 boşalıyordu en az. Şimdi mükemmel oldu benim için. İnş sende de düzelir dostum

bende gün içinde biraz iyileştiğini farkettim. sadece güncellemeden sonra dün geceden sabaha uyku modunda %6 şarjın düşmesi canımı sıkmıştı. Şu an 22 saat aktif kullanımda %30 dolu görünüyor. ikinci bir şarjdan sonra bakalım nasıl bir performans gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

Windows XP ve Nexus 4...

WinXP Nexus 4 'ü (MTP modda) tanımadığından içindeki dosyaları göremiyordum. bulduğum çözümü paylaşayım belki başkasınında işine yarar.

1- Önce WinXP ye Windows Media Player 11 'i kurulur.
    2- C:\WINDOWS\inf\wpdmtp.inf dosyasını Notepad ile açıp aşağıdaki değişiklik yapılır:

Önceki hali:

[Generic.NTx86]
    %GenericMTP.DeviceDesc%=MTP, USB\MS_COMP_MTP

Yeni hali:
    [Generic.NTx86] 
    %GenericMTP.DeviceDesc%=MTP, USB\MS_COMP_MTP
    %GenericMTP.DeviceDesc%=MTP, USB\VID_18D1&PID_4EE2&MI_00

3- Nexus 4 usb den bağlanır ve otomatik yükle seçilir.
    4- Tanımaz ise Windows restart edilir ve tekrar denenir.
    5- İşlem Tamam (en azından bende işe yaradı, artık Windows Gezgininden telefonun depolama alanına ulaşabiliyorum)

bu gibi paylaşımları PM den benimle paylaşırsanız konunun başlangııcna ekleriz... daha güncel bilgi paylaşımı olur... ellerinize sağlık. teşekkürler paylaşım için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 17 Şubat 2013; 0:43:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

.

https://docs.google.com/file/d/0B_zuNWpIf1ujaGNhRlNSM1V4MkU/edit

4.2.2 ile beraber güvenli debugging özelliği geldi. Bu özelliğin çalışması için de son sürüm ADB gerekli. ADB kurduysanız güncelleyebilirsiniz. Toolkit için ise kendi geliştiricisinin güncelleme yayınlamasını bekleyeceksiniz.

Bu arada kullanan arkadaşların dikkatini çekti mi merak ediyorum. Ben cihazı kullanmama ve ekran açık olmasına rağmen ayarlar>batarya kısmında telefon hala uyku modunda görünüyor. Ekran açık olup bu cihaz nasıl uyku modunda kalmaya devam ediyor anlamadım.

Bilgilendirme için teşekkürler. Dediğiniz problem bendede mevcut Artık batarya bitmeyecek sanırım

Sanırım dunden beri batarya suremin ciddi artısı bu yuzden...

• Bende bugun aldim nexus 4.

İphone 5 ten gectim cok tereddutlerim vardi hepsi bos cikti cok cabuk isindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

teknosada yakından inceledim

tam bir hayal kırıklığı

kamera cidden çöp ya

yani bu kadar kötü olduğunu tahmin etmiyordum

çok istekliydim alacaktım ama tiksindim resmen

sıcak renklendirmeden ziyade doğal renklendirme ile sunulan telefona çöp demişsiniz... fazla hızlı davranmışsınız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

tam bir hayal kırıklığı

kamera cidden çöp ya

Kullanmamış, denememiş olsak hadi neyse. Burası kullanıcılar kulübü ve kamerasından sizin gibi şikayet eden kimse yok. Kısacası siz dslr kullanıyorsunuz sanırım.

ip5 kullanıyorum ve nexus almak için girdim mekana

gnex ayarında bile değil abi

ben çok hevesliydim alacaktım ama

eleştirim kamera birazda ekran konusunda

donanıma laf yok

ikisini de sensörünün aynı olduğunu söylediler mi size?
    elimde gnex, s3 ve N4 fotoları var... güncelleme öncesi çekilen fotoğraflardı. ve doğal ışık ortamında çekmeye fırsatımız olmadığı için eklemedim. berkozcann ile birlikte bir kıyaslama videosu da hazırladık ama 1 saati bulduğu için youtube a atamadık...

neticede; dijital bir şaka gibi değil doğal renkler ile fotoğraf veriyor N4. karşıdan bakınca s3 ün fotoları çok canlı renleri var. ama gerçekte öyle değil...

çöp konusuna da gelince...

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

tam bir hayal kırıklığı

kamera cidden çöp ya

sıcak renklendirmeden ziyade doğal renklendirme ile sunulan telefona çöp demişsiniz... fazla hızlı davranmışsınız...

quote:

eveeettt bende aranıza katılmış bulunmaktayım

türkselden aldım cihazı açtım simi taktım güncelleme geldii

kamera hakkındaki yorumum hakkaten abartı olmuş idare eder..

yalnız otomatik odaklanmayı kapatabilsem daha iyi olacak..

cihaz çok hızlı ve kullanışlı

evet sondan bi önceki yorumum

kamerası gayet iyi sayılır

hata etmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

Bende bugun aldim nexus 4.

İphone 5 ten gectim cok tereddutlerim vardi hepsi bos cikti cok cabuk isindim

Hayirli olsun hocam aramiza hosgeldin iphone 5 ten gecmissiniz..cihaza dil uzatanlar belki utanir

• Bir şey sorucam bu telefona sim kartını takmak için sim kartını kenarlarından kestirmek gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intouchable

Bir şey sorucam bu telefona sim kartını takmak için sim kartını kenarlarından kestirmek gerekiyor mu ?

evet... veya orijinal olarak micro sim kart almak ve beklemek tercihi de var. ama ben önermem... zaman alıyor o iş.. kestirin gitsin... sim kartı tabi ki, sim kartı...
  • quote:

quote:

quote:

tam bir hayal kırıklığı

kamera cidden çöp ya

quote:

eveeettt bende aranıza katılmış bulunmaktayım

türkselden aldım cihazı açtım simi taktım güncelleme geldii

kamera hakkındaki yorumum hakkaten abartı olmuş idare eder..

yalnız otomatik odaklanmayı kapatabilsem daha iyi olacak..

cihaz çok hızlı ve kullanışlı

evet sondan bi önceki yorumum

kamerası gayet iyi sayılır

hata etmişim

hah şöyle... O zaman 102 nolu parseli size ayırıyorum sufi kardeşim

• quote:

quote:

Bir şey sorucam bu telefona sim kartını takmak için sim kartını kenarlarından kestirmek gerekiyor mu ?

evet... veya orijinal olarak micro sim kart almak ve beklemek tercihi de var. ama ben önermem... zaman alıyor o iş.. kestirin gitsin... sim kartı tabi ki, sim kartı...

Tabikide sim kartı başka ne olcaktı Bu arada Turkcell ve Teknosa gibi satış mağazalarında direk yaparlar dimi ?
  • ARKADAŞLAR;

EĞER İLK SAYFADA PAYLAŞILMASINA FAYDA GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYLER OLURSA LÜTFEN BANA PM DEN VEYA muhammedim@gmail den GÖNDERİN... faydalı olur,
    Güncel bilgiler ile daha keyifli olur konu...
  • quote:

quote:

quote:

Tabikide sim kartı başka ne olcaktı Bu arada Turkcell ve Teknosa gibi satış mağazalarında direk yaparlar dimi ?

teknosa da yaparsa TRcell elemanları yapar. veya TRcell tim de, vdfn, avea larda 5 liraya kesiyorlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

teknosa da yaparsa TRcell elemanları yapar. veya TRcell tim de, vdfn, avea larda 5 liraya kesiyorlar...

Birde küçücük bir işe ücret alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirtas

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Telefonun ekranında çizgiler görünüyor birbirine bağlı sıralı, yukarıdan aşağıda çit şeklinde sanki. gündüz ekrana baktığımda çok net görünüyor. LCD piksel dizilimi gibi ama panelin üzerinde deil de sanki koruyucu camın üstünde. sizlerde de böyle bir durum var mı? yoksa benim aldığım üründe mi böyle bir problem var?

Muhtemelen ekranın dokunma algılayıcısıdır.

Hadi ya bende onu jelatindendir diye dusunup onemsememistim..bu kadar net gorunecegini sanmiyordum

Başka ekranında böyle çizgileri olan var mı? Panel üzerinde deil gibi. gorilla glass 2 nin bir özelliğimidir, anlayamadım. panel üstünde olsa lcd piksel yerlesimi diyeceğim. ama çok net görünüyor.

Kardeşim aynısı bende de var, uzun zamandır bunu açıklamak istiyordum bende fakat hep eriniyordum. Sen konuya değinmişsin, sağolasın. Ben hala orijinal jelatinini, ekran koruyucusunu çıkartmadım. Ben ondandır diye düşünüyorum? Peki siz çıkarttınız mı ya da çıkartanlarda da var mı aynı şeritler?

Zero Gap teknolojisi nedeniyle oluşan bir şey. Gördüğünüz telefonun dokunmatik ekranı. Pek kafaya takılması gereken bir şey değil ancak güneş vurunca hafiften parlama yapıyor.

• telefonu alalı 1 ay oldu, 1 aydır buralara takılıyorum ama, kendimi hala kulübe kaydettirmemişim, benide eklermisiniz?

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diglam -- 17 Şubat 2013; 1:12:24 >
  • Beyler hala 4.2.2 ile wi-fi'ı uyku moduna geçen var mı? bende o sorun hala devam ediyor. Telefon kendi çapında yatınca hiç bir bildirim gelmiyor illa ekranı açtıktan sonra 1-2 dakika geçmesi gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde küçücük bir işe ücret alıyorlar

Cok tuhaf bir sekilde babamin 1100 indaki numaralari aktarsinlar diye turkcell e gittim hem de avm deki bir yer, aktaramayiz simden yapmaniz gerek verin simi keselim dediler verdim kestiler, borcum ne kadar dedim gerek yok dediler ne oluyoruz anlamadim adamlardan telefon almadim bir sey almadim. Yoksa genelde 5 lira gibi bir ucret aliyorlar.

Ayrica kestirmek daha iyi, kestiginizde artan parcayi da saklayin, olur ya telefonunuz bozulur ve eski bir telefona donmeniz gerekir, kestikleri parcayi birlestirir eski telefonla kullanmaya devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.