Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.073.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Hocam sen telefonu bir güzel sil temizle abdestsiz herhalde sonra yeniden 4.4 yükle full wipe yapip.

Hocam sistemi silip yüklemiştim, sözde temiz bir kurulum olacaktı ama nerdee

@S.Soylu

Çözüm yolu tekrar kurmak gibi gözüküyor, tekrar sağol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar kurmadan önce bootloader kilidini kontrol edin açıksa kapatıp tekrar telefonu kullanın , gözlemleyin. Kapalı ise çözüm kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

ota bekliyordum senin yüzünden merak ettim flash ile 4.4 kurdum şimdi.
    İlk açıldığında bazı yerler ingilizceydi.Sonra cıhazın bootloaderını kapatmak için tekrar reset attım. Şuan tamamen türkçe.

Bootloader kilidin kapalı mı bi kontrol et istersen.Toolkitte kapatılması gerektiği yazıyor.

Ota da daha beklersin hocam, tecrübeyle sabittir. Bl açık mı açıkçası bilmiyorum ama reset atmayı bir ara deneyeyim. umarım ise yarar da beni onca zahmetten kurtarır.

• beyler 4.4 yeni kurdum masaüstünden bi dosya atacaktım android klasörü yok nasıl cıkacak es fileden bakıyorum gözüküyor
  • Merhabalar, 4.3 sürümünü kullanıyorum şuan. Ana ekranda sayfa ekleyip çıkartamıyorum.

• Yusuf Yararman Y kullanıcısına yanıt
    4.3de zaten ana ekranlara dokunamıyorsunuz. 5 tane ekran var,ekleme çıkarma yok.
  • Hahahha kac kisi olucaz hocam arkadaslari tanimiyorum :) su 4.4 gelsin diyordum burdaki yoeumlari okudukca sogudum ama genede merak ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SSsubayı

Hahahha kac kisi olucaz hocam arkadaslari tanimiyorum :) su 4.4 gelsin diyordum burdaki yoeumlari okudukca sogudum ama genede merak ediyorum :)

ne yapalım sımdı sen soğudun dıye yas mı bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

4.3de zaten ana ekranlara dokunamıyorsunuz. 5 tane ekran var,ekleme çıkarma yok.

Peki 4.4'de değiştirilebiliyor mu? Buna takılmamın sebebi; herhangi dikey bir resmi, masaüstü resmi yapmak istediğimde, dikey olan resmi beş sayfaya denk gelecek bir şekilde yayıyor. Bu da isteğim dışında olan bir durum olmuş oluyor. Android'in güzelliği çok fazla özelleştirilebilir olmadıydı. Eğer bu özelliği, donanım farklılığına bağlı olan performans sorunu yüzüne kaldırmış iseler, bence hiç güzel olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Yararman

quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Peki 4.4'de değiştirilebiliyor mu? Buna takılmamın sebebi; herhangi dikey bir resmi, masaüstü resmi yapmak istediğimde, dikey olan resmi beş sayfaya denk gelecek bir şekilde yayıyor. Bu da isteğim dışında olan bir durum olmuş oluyor. Android'in güzelliği çok fazla özelleştirilebilir olmadıydı. Eğer bu özelliği, donanım farklılığına bağlı olan performans sorunu yüzüne kaldırmış iseler, bence hiç güzel olmamış.

4.4 de tek ana ekran var...widget ekleme yaptiginiz zaman sayfa sayisi artiyor..yani sabit 5 sayfa yok

• quote:

Orijinalden alıntı: koray06tr

quote:

Orijinalden alıntı: SSsubayı

Hahahha kac kisi olucaz hocam arkadaslari tanimiyorum :) su 4.4 gelsin diyordum burdaki yoeumlari okudukca sogudum ama genede merak ediyorum :)

ne yapalım sımdı sen soğudun dıye yas mı bekliyorsun

İnsanlarin her duygusunda bisey yapmana gerek yok hocam :D neyse konuyu kirleticez boyle :)

• kim ne derse desin 1,5 saat ekran acik, 3g full acik, ekran otomatikde %30 şarj gitmiş.
    forever kitkat

• Yusuf Yararman Y kullanıcısına yanıt
    4.4de eğer sayfaya bir öğe koyacaksanız o sayfa oluşuyor,sayfa boş kalacaksa oluşmuyor,iki sayfa öğeniz varsa iki sayfa kullanıyorsunuz,sayfalar boş beklemiyor,otomatiğe bağlamışlar
    ve yine resmi 5e ya da kaç sayfa kullanıyorsanız o kadar parçaya bölüyor,hiç denemedim acaba tek sayfa kullanabiliyor muyuz diye? ilk açıldığında iki sayfa açılıyor. eğer tek sayfa olabiliyorsa resmi tek sayfa olarak kullanabilir. denemek lazım,şarjım yok şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 15 Kasım 2013; 23:36:20 >
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    Peki sayfayı teke düşüremiyor muyuz?

• Whatsapp sorunu olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: demente

kim ne derse desin 1,5 saat ekran acik, 3g full acik, ekran otomatikde %30 şarj gitmiş.
    forever kitkat

Bende şimdi yükledim. Yeni bir şey farkettim.Yeni Google klavyesi Türkçe'de swiftkey den daha başarılı. Fakat swiftkey de kullanışlı ne yapsam bilemedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: milkmen

Whatsapp sorunu olan varmi

İlk yüklediğimde 10 15 dakika hesabımla bağlantı kuramadı. Sonra rastgele düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Orijinalden alıntı: demente

kim ne derse desin 1,5 saat ekran acik, 3g full acik, ekran otomatikde %30 şarj gitmiş.
    forever kitkat

Bende şimdi yükledim. Yeni bir şey farkettim.Yeni Google klavyesi Türkçe'de swiftkey den daha başarılı. Fakat swiftkey de kullanışlı ne yapsam bilemedim .

swype kullan hocam. harika bir klavye..

• bana telefon geldiğinde telefonu kapatıyorum cihaz ana ekrana döneceğine daha önce açılmış programlara dönüyor. bu saçmalıkla karşılaşan var mı
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    arama ana ekrandayken mi geliyor da böyle oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.