Şimdi Ara

★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★ (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.104
Cevap
67
Favori
549.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Çıkana kadar bu telefonu bekleyecektim ama Xperia Z'yi görünce ağzımın suyu aktı. Bu telefon ne kadar geç çıkarsa, cazibesini o kadar kaybediyor. Bildiğin yazık oluyor.

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: The Best Warriors

quote:

quote:

süper cihaz

Teşekkürler, biz de beğeniyoruz

Beyler bende alıcam da bu cihazdan türkiyeye ne zaman gelir yada siz nerden aldınız acaba?

Yok hocam bence zor gelir. Marttan önce zor. Kesin bir bilgi de yok, herkes, her site sallıyor bir tarih verirse. LG Türkiye lansman partisinde LG Türkiye Genel Müdürü Aralık ortasında demişti, o zaman bile bunun doğruluktan çok uzak olduğunu biliyorduk..

peki siz aldıysanız nerden aldınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

süper cihaz

Teşekkürler, biz de beğeniyoruz

Beyler bende alıcam da bu cihazdan türkiyeye ne zaman gelir yada siz nerden aldınız acaba?

Yok hocam bence zor gelir. Marttan önce zor. Kesin bir bilgi de yok, herkes, her site sallıyor bir tarih verirse. LG Türkiye lansman partisinde LG Türkiye Genel Müdürü Aralık ortasında demişti, o zaman bile bunun doğruluktan çok uzak olduğunu biliyorduk..

peki siz aldıysanız nerden aldınız?

Forumdan, ferdin34 isimli arkadastan. Elinde halen vardi yamulmuyorsam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Uygun fiyata garanti olsa iyi de, olmamasi da cok buyuk bir sey degil bence. Hatta ulkemizdeki bircok kisi garanti takintili bana kalirsa. Garanti neyi kapsar? Uretimden kaynakli hatalari. Uretici diyor ki ben malime guveniyorum, 2 yil da arkasinda duruyorum sen dogru duzgun kullanir rahat durursan kendi kendine bozulmayacak.

O halde sunu soruyorum, kac tane high end dedigimiz segmentteki telefonda uretim kaynakli hata cikti? Elbet ornekleri var yok degil. Ama cok cok az. Bugun garantisi olsa N4'umun, sim kart yuvasini bozsam bana odettirecek, camini kirsam bana odettirecek vb. Kasko derseniz o mantikli derim. Hos, onun da odedigi yok sikayetvar.com da tonla sikayet var.

Ozetle son 2 senemi baz alayim, 8 tane telefon degistirdim sanirim (biri iPhone, digerleri her markanin amirali) hepsi yurtdisiydi, TR ye gelmesini mi bekliyecegime onceki gun yaptigim gibi alir gecerim. Ustelik bircok cihazdaki gibi aradaki 600-700TL fark cebimde kalir. Gecen sene XE aldigimda y.disi ile TR fiyati arasinda tam 800TL vardi. 2. bir telefon parasi. Ola ki yukarida soyledigim nadir uretim hatasina denk geldiniz tekrar cihazi sifirdan alacak derece fark var

Hadi garantiyi gectim kayit sikinti derseniz de, pasaport bulamazsaniz telefoncular falan 150TL ye yapiyorlar bulup. O da olmadi 50TL ye gecici var,5 ay oldu kapanmadi bende. Kapanacak olsa da soyluyorsun yeniliyor. Zaten 1 sene ancak kullaniyor burdaki insanlar cihazi. Cozum cok, TR fiyati ve garanti diye hirpalamayin kendinizi derim.

Her kelimesine katılıyorum. Daha önce yazacaktım ama onay bekliyor'a düşmüştü mesajınız, bulamadım, şimdi aklıma geldi de bulayım dedim ;)

• muhamnet arkadaşımızın yeni açtığı konudan paylaşımlara devam etmek daha mantıklı beyler zira burası çöp oldu, telefonu yeni alan biri en baştan konuyu okusa ona pek yararı olmaz Bu yüzden ben de telefon hakkındaki paylaşımlarımı yeni konudan devam ettireceğim. Bkz: Yeni konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 8 Ocak 2013; 18:00:06 >

Orijinalden alıntı: Bunela?

muhamnet arkadaşımızın yeni açtığı konudan paylaşımlara devam etmek daha mantıklı beyler zira burası çöp oldu, telefonu yeni alan biri en baştan konuyu okusa ona pek yararı olmaz Bu yüzden ben de telefon hakkındaki paylaşımlarımı yeni konudan devam ettireceğim. Bkz: Yeni konu

desteğiniz için teşekkürler
  • Xperia Z den sonra bu telefon türkiye de ve dünyada önemini yitirmeye başladı... Ben bile hergün bu konuya mutlaka girip haberleri tek tek okurken 2 ündür 1-2 kere girdim...Bir yanda her açıdan mükemmel tasarlanmış herşey düşünülmüş bir cihaz diğer yanda LG nin kendine yakışan bir şekilde sınırlı sayıda ürettiği ve almak için insanların ektra çaba sarf ettiği bir cihaz var.
    Xperia Z de Nexus 4 de mart ayında gelicekler... Böyle düşündüğümüzde Lg daha çabuk davranamazsa fiyat konusunda 1500 civarı bir fiyat biçerse Nexus 4 türkiye için ölü doğdu diyebiliriz...Bu telefon kötü bir cihaz değil resmen Öksüz bırakılan bir cihazdır.
    Ayrıca aylardır konuyu sabote eden samsung fanları en iyisi Note 2 diye yanıp tutuşurken 2 gündür yorganın altından çıkamıyor onlara da acıyoruz tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

bu ne la iyice boku çıkmış :D

nexus 4 isteyenler ama para denkleştirip bir türlü alamayanlar klübü

bulamayan, dolayısı ile alamayanlar kulübü dersek daha isabetli olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Xperia Z den sonra bu telefon türkiye de ve dünyada önemini yitirmeye başladı... Ben bile hergün bu konuya mutlaka girip haberleri tek tek okurken 2 ündür 1-2 kere girdim...Bir yanda her açıdan mükemmel tasarlanmış herşey düşünülmüş bir cihaz diğer yanda LG nin kendine yakışan bir şekilde sınırlı sayıda ürettiği ve almak için insanların ektra çaba sarf ettiği bir cihaz var.
    Xperia Z de Nexus 4 de mart ayında gelicekler... Böyle düşündüğümüzde Lg daha çabuk davranamazsa fiyat konusunda 1500 civarı bir fiyat biçerse Nexus 4 türkiye için ölü doğdu diyebiliriz...Bu telefon kötü bir cihaz değil resmen Öksüz bırakılan bir cihazdır.
    Ayrıca aylardır konuyu sabote eden samsung fanları en iyisi Note 2 diye yanıp tutuşurken 2 gündür yorganın altından çıkamıyor onlara da acıyoruz tabi...

350 dolardan satılırsa cidden zorlu bir rakip olabilir. ancak 700 dolar gibi bir fiyat isterler diye tahmin ediyorum... abd de 700 dolar olan malı da tr de 2300 den aşağı sokmazlar... hele sony...

• quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Nexus 4 e otg ozelligi gelmez mi ya?

harbiden yok mu yavv?? microSD kart yuvası YOK, sabit batarya, şimdi de OTG desteği yok, xperia Z'yi mi beklesek

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Uygun fiyata garanti olsa iyi de, olmamasi da cok buyuk bir sey degil bence. Hatta ulkemizdeki bircok kisi garanti takintili bana kalirsa. Garanti neyi kapsar? Uretimden kaynakli hatalari. Uretici diyor ki ben malime guveniyorum, 2 yil da arkasinda duruyorum sen dogru duzgun kullanir rahat durursan kendi kendine bozulmayacak.

O halde sunu soruyorum, kac tane high end dedigimiz segmentteki telefonda uretim kaynakli hata cikti? Elbet ornekleri var yok degil. Ama cok cok az. Bugun garantisi olsa N4'umun, sim kart yuvasini bozsam bana odettirecek, camini kirsam bana odettirecek vb. Kasko derseniz o mantikli derim. Hos, onun da odedigi yok sikayetvar.com da tonla sikayet var.

Ozetle son 2 senemi baz alayim, 8 tane telefon degistirdim sanirim (biri iPhone, digerleri her markanin amirali) hepsi yurtdisiydi, TR ye gelmesini mi bekliyecegime onceki gun yaptigim gibi alir gecerim. Ustelik bircok cihazdaki gibi aradaki 600-700TL fark cebimde kalir. Gecen sene XE aldigimda y.disi ile TR fiyati arasinda tam 800TL vardi. 2. bir telefon parasi. Ola ki yukarida soyledigim nadir uretim hatasina denk geldiniz tekrar cihazi sifirdan alacak derece fark var

Hadi garantiyi gectim kayit sikinti derseniz de, pasaport bulamazsaniz telefoncular falan 150TL ye yapiyorlar bulup. O da olmadi 50TL ye gecici var,5 ay oldu kapanmadi bende. Kapanacak olsa da soyluyorsun yeniliyor. Zaten 1 sene ancak kullaniyor burdaki insanlar cihazi. Cozum cok, TR fiyati ve garanti diye hirpalamayin kendinizi derim.

Her kelimesine katılıyorum. Daha önce yazacaktım ama onay bekliyor'a düşmüştü mesajınız, bulamadım, şimdi aklıma geldi de bulayım dedim ;)

bende katıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

quote:

harbiden yok mu yavv?? microSD kart yuvası YOK, sabit batarya, şimdi de OTG desteği yok, xperia Z'yi mi beklesek

"Xperia Z, Android 4.1 (Jöleli Fasulye) işletim sistemiyle çalışıyor. 4.2 güncellemesinin cihazın güncellemelerinde sunulup sunulmayacağı şu an kesin değil. "

kaynak: NTVMSNBC

ne dersiniz? göze alabiliyor musunuz sony ile başbaşa kalmayı?
    Nexus 4 türkiye ye satış fiyatından gelse hiçbir şey demicem ancak geliş fiyatı 1500 lira olursa kimse gidipte Nexus 4 almaz..
    2 sebebi var 1. sebep : Telefondan anlayanlar 1500 lira verdiyse üstünü de mutlaka vericek paraya sahiptir çünkü burada kritik sınır 1500 lira olucak...
    2. sebep ise telefondan anlamayanlar bilmediği halde kaliteli bir telefon alıcak çünkü bol reklam yapılacak...Sony tüm dünyada sitelerinde aynı anda tanıtıma başladı...
    telefon geldiğinde mağazalarda avmlerde telefon bayilerinde en önde yer alıcak satıcılar mutlaka en iyi diye onu göstericek...
    Samsung bu sayede milyonlarca telefon sattı yoksa one x in ne eksiği vardı S III den... telefonların büyük çoğunluğu bilinçli değil ya fiyattan alınıyor ya reklamdan bu sektörde reklam herşeydir...
    Nexus 4 ün şimdiye kadar piyasayı kasıp kavurması lazımdı 3 ay önce tanıtılmış bir cihaz martta gelicek deniyor...Aynı hatayı geçen sene sony de yaptı xperia telefonları alan olmadı...
    Bu telefon 1000 lira civarı paralel ithalatla türkiyede iş yapar ancak diğer türlü o rakamları Lg nin öksüz bıraktığı bir telefona kimse vermez...3 ay oldu Nexus 4 ün adını türkieyde kaç kişi biliyor 10.000? 100.000? sanmıyorum...telefonu bilenler kalitesini anlayanlar biziz işte sürekli teknolojiyi takip edenler...

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

quote:

"Xperia Z, Android 4.1 (Jöleli Fasulye) işletim sistemiyle çalışıyor. 4.2 güncellemesinin cihazın güncellemelerinde sunulup sunulmayacağı şu an kesin değil. "

kaynak: NTVMSNBC

ne dersiniz? göze alabiliyor musunuz sony ile başbaşa kalmayı?

hayır tabiiki, kesinlikle Nexus4, beklemeye devam... şöyle uygun fiyatlı kayıtlı bir nexus4 denk gelse de alsak

• quote:

telefona güncelleme gelicek sony tanıtımda bunun sözünü vermiş....

hadi 4.2 yi de verdi.
    galaxy nexus bile android 5 i hatta 6 yı alacaktır. benim ihtiyacım güncel teknolojiyi telefonumun daima barındırması. bu da anca nexus ile mümkün görünüyor.
    diğer fiyat, ürün değerlendirmeleri beni tatmin etmiyor... güncel kalmak iyidir hocam. iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 8 Ocak 2013; 19:13:26 >
    Güncelleme konusuna gelince onu zaman göstericektir belki sony çok iyi bir iş çıkarıcak belki de batırıcak bu telefon piyasa sürüldüğünde belli olucak...zaten güncellemeleri tam bir şekilde verirse silip süpürecektir orası bir gerçek...
    ancak Lg nin telefonu bitirdiği bir gerçek... Bir telefon nasıl olurda 6 ay sonra türkiye ye gelir anlamış değilim... yurt dışından 350$ lara almaya bakıyorum şu an 15 ocak ta google play da satışa çıkacak deniyor inşallah diyorum...

bakın benim nexus kötüdür şöyledir böyledir diye bir düşüncem yok...Ben en başta da demiştim bu telefon orta segment olucak diye...
    Güncelleme konusuna gelince onu zaman göstericektir belki sony çok iyi bir iş çıkarıcak belki de batırıcak bu telefon piyasa sürüldüğünde belli olucak...zaten güncellemeleri tam bir şekilde verirse silip süpürecektir orası bir gerçek...
    ancak Lg nin telefonu bitirdiği bir gerçek... Bir telefon nasıl olurda 6 ay sonra türkiye ye gelir anlamış değilim... yurt dışından 350$ lara almaya bakıyorum şu an 15 ocak ta google play da satışa çıkacak deniyor inşallah diyorum...

http://cgi.ebay.fr/Nexus-4-16-GO-neuf-debloque-tout-operateur-/181057018470?pt=FR_T%C3%A9l%C3%A9phones_mobiles&hash=item2a27d6da66

:) 1056 lira ya geliyor.

• quote:

bakın benim nexus kötüdür şöyledir böyledir diye bir düşüncem yok...Ben en başta da demiştim bu telefon orta segment olucak diye...

Hangi alanda orta segment dediniz bilmiyorum, umarim fiyat olaraktir. Cunku donanim veya yazilim olarak"orta" olmasina imkan yok,bunun farkindasinizdir herhalde. 2013 'te "tanitilan" cihazlar bile ayni S4 islemci, ayni Adreno gpu ve ayni ram miktariyla geliyor. Degisenler diger elementler..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

bende katıldım

Cok ufak bir azinlik da olsa garanti takintili insanlari gormemek guzel oldu, yalniz degilmisim demek ki. Bir ara Note2 basliginda yok distributor yok paralel beynim sulanmisti

Bir ara konuyu temizlediler ya, yanlislikla onaya dustu sanirim benim mesaj da

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.