Şimdi Ara

Google Music davetiyesini nasıl kullanacağım?(yardım et al davetiyeyi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eee, her şey tamam ama davetiyem olduğu halde bölge sınırlamasında kalıyorum. Proxy ile mi aşmam gerek? yoksa bunca kişi nasıl üye oldu oraya? yardım eden ilk davetiyeyi alır. Yada sırf yardım etmek için yardım eder.

• Amerika proxy ip si bulluyorsun mozilla kullanıyorsan ayarlarda vekil sunucu var oraya ip yi yazıp google music e giriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Amerika proxy ip si bulluyorsun mozilla kullanıyorsan ayarlarda vekil sunucu var oraya ip yi yazıp google music e giriyorsun.

denemekteyim.
  • quote:

Amerika proxy ip si bulluyorsun mozilla kullanıyorsan ayarlarda vekil sunucu var oraya ip yi yazıp google music e giriyorsun.

Dostum, şu anda kayıt işlemlerini yapıyorum. Davetiye istiyorsan PM atman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

quote:

Dostum, şu anda kayıt işlemlerini yapıyorum. Davetiye istiyorsan PM atman yeterli.

Yolladım pmi banada lazımdı iyi oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

quote:

Yolladım pmi banada lazımdı iyi oldu

yollanmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.