Şimdi Ara

Google mobil aramalarda 6 saniyelik video önizlemeleri gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google mobil aramalarda 6 saniyelik video önizlemeleri gösterecek

    Google yaptığı son açıklamada, mobil aramalara getirilen önemli bir yenilikten bahsetti. Bundan böyle kullanıcılar, mobil arama sonuçlarında listelenecek olan videoların 6 saniyelik önizleme görüntülerini izleyebilecekler. Böylece aradıkları görüntüyü daha kolay bir şekilde bulmalarına olanak sağlanmış olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi Redmi Note 5A'nın SIM tepsisinde 3 yuva olacak
    Google ürün müdürü Emily Moxley, başta Youtube olmak üzere bir çok video içerik sağlayıcısının bu sisteme entegre edilebileceğini, fakat bunun için biraz zamana ihtiyaç duyulacağını belirtti. Bahsi geçen önizlemelerin reklam içermemesi ve sadece WiFi ağına bağlıyken varsayılan olarak oynatılması da son derece iyi düşünülmüş.

     


    Kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellik şu an için sadece Android'de yer alan Google ve Chrome uygulamalarında kullanılabiliyor. Henüz masaüstünde aktif değil. Ancak şirket video önizlemelerini diğer platformlara da getirmeyi düşündüğünü ve gelecekte iOS cihazlarda görebileceğimizi söylüyor.







  • İnşallah kullanıcı tarafından seçilebilen bir özellik olur çünkü elimizdeki bu gb fakiri paketlerle birşeyleri aramak daha da zorlaşacak.

  • Daha kendi uygulamalarında göstercek bi gesture yok hangi tarayıcı desteklicek merak ettim.

  • Seçme seçeneğini koysunlar yoksa paketleri sömürecek...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.