Merhaba, konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim burası uygun sanırım.
Google mapsta istediğimiz fotoğrafın görünmesi için ne gibi bir işlem yapmamız gerekiyor? Tam olarak şunları yaptım:
Panoramio yardımıyla bir fotoğraf ekledim. Aradan bir süre geçtikten sonra fotoğrafınız Google Earth için seçildi yazdı ve Earth'de gözüküyor. Ancak maps'te gözükmüyor. Bunun için ek birşey yapmak gereklimidir?
hocam ben panoramio ya uzun zamandır üyeyim. şöyle söyliyim, önceden bir resim google earth e seçilince earth de görünürdü. ama earh de resimler popülerliklerine göre öne çıktıklarından dolayı yeni eklenen resimleri görmek için o bölgeye iyice yaklaşmak gerekiyo tabi. işte bu noktada google maps daha iyi iş görüyodu çünkü maps e girip tüm resimlere sırayla göz atabiliyoduk (sayfa sayfa çıkıyo sonuçta, resmin bulunduğu alana yaklaşsak da yaklaşmasak da sayfalarda ileri giderek bi şekilde mutlaka görebiliyoduk) buyüzden önceden ben resimlere bakmak için özellikle maps e girerdim. ama bi süre önce maps de değişiklik yaptılar, anladığım kadarıyla artık maps de bütün resimler görünmüyo, sadece belli bir görüntülenme sayısını yakalamış (google earth e seçilmemiş resimler için de panoramio üzerinden görüntülenme sayısına baklabilir tabiki) resimler görünüyo. bundan dolayı sizin yeni koyduğunuz resim maps de görünmüyo olabilir. neden böyle yaptılar bilmiyorum ama sırf buyüzden eskiden açıp baktığım (popülerlikleri düşük olan) bazı resimleri artık bulamyorum maps de (ki bu resimler gerçekte var yani silinmiş falan değilller)