Şimdi Ara

Google maps Avrasya Tüneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.. aktif kullandığım iPhone cihazımdaki google maps.. Avrasya tüneli eklendiğinden beri sürekli karşıya geçmem gerektiğinde beni tünele sokmaya çalışıyor. Avrupa anadolu yaptığında sıkıntı olmuyor yolu bildiğimden gidiyorum ama gelirken maps 'i açıyorum yollara çok hakim olmadığımdan, oda israrla avrasya tüneline yönlendiriyor. Başta ayarlamaları köprü üzerinden yapıyorum, sonrasında seyir halindeyken daha kısa bir yol buldum diyip avrasya tüneline sokuyor bunu kapatma tuşu var mı ? Avrasyayı çıkarma yada mümkün mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende aktif olarak google maps kullanıyorum. Gideceğin yer hangi köprü ise normal yol çiziyor, mesela sarıyer için 2. köprü, beşiktaş için 1. köprü, atatürk havaalanı için avrasya tüneli. İlk aratırken rota için farklı güzergahları seçebilirsin. Ama tamamen avrasya kalksın hiç hesaplamasın diyorsan onu tam bilemiyorum kardeş.

    Burda 3. güzergahtan birini en başta seçebilirsin
    Google maps Avrasya Tüneli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnunov -- 30 Mart 2017; 22:32:41 >
  • Avrasya Tüneli'nden gidince daha hızlı olacağını görüyorsa rotayı oradan çiziyor. Benim işime geliyor. Çoğu zaman köprüden kurtarıyor.

    Tüneli kullanmak istemezseniz bir üst mesajda gösterildiği üzere navigasyon başlamadan önce rota önizleme ekranından bulunan alternatif rotaya parmağınızla dokunun rotayı oradan çizer. Yolda giderken daha hızlı rota bulduğunu ve kabul edip etmek istemediğinizi sorar. Hayır diyerek o rotada ısrar edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.