Şimdi Ara

Google Kazançları Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Kazançları Eğitimi Temel Özellikleri

Google Kazançları, sadece Google AdWords Reklamcılık Sistemi'ni kullanarak Satış Ortaklığı Sistemi( Affiliate Marketing) ile internetten para kazanmayı öğretmek amacıyla Musa ERDOОMUŞ tarafından ilk Türkçe Wealth( Zenginlik) kitabı olarak yazılmıştır. Yalnız Google Kazançları'nın kesinlikle insanları zengin etmediğini belirtmek istiyorum. Fakat ciddi bir şekilde internetten yüksek gelir elde etmenizi sağlamaktadır. Eğer Google Kazançları ile Satış Ortaklığı'nı etkili bir şekilde öğrenip uygularsanız günde birkaç saat çalışarak internetten yaklaşık olarak aylık 1500 - 3000 $ para kazanabilirsiniz. Yalnız bu kazanç miktarı çalışma gücünüze ve başarınıza göre değişebilmektedir. Musa ERDOОMUŞ, Google Kazançları'nı 28/ 03/ 2009 tarihinde satışa sunarak yaklaşık olarak 6 sene boyunca Satış Ortaklığı Sistemi'ni başarılı bir şekilde Türkiye'ye tanıtmaktadır. Google Kazançları, yazarı tarafından genel olarak yabancı kaynaklar araştırılıp gerçek ve doğru bilgiler derlenerek hazırlanmıştır. Bu nedenle içerisinde yeni ve sıradışı bilgiler bulunmamaktadır. Burada bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Eğer İngilizce olarak araştırma ve deneme faaliyetleriyle zaman kaybetmek ve boşuna çaba sarf etmek istemiyorsanız Google Kazançları ile düzenli bir şekilde Satış Ortaklığı Sistemi üzerine Türkçe olarak başarılı eğitim ve destek hizmeti alabilirsiniz. Böylece hızlı bir şekilde Affiliate Marketing üzerine profesyonel bilgi ve tecrübe birikimine sahip olabilirsiniz. Buna rağmen internet üzerinde bilgisiz ve bilinçsiz insanlar tarafından Google Kazançları hakkında dolandırıcılık ve zenginlik iddialarında bulunulmaktadır. Kesinlikle bu asılsız iddialara inanmamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca Google Kazançları'nın % 50 indirimle satıldığını da haber vermek istiyorum. Google Kazançları % 50 İndirim Kampanyası başlıklı makalemde indirim kampanyası hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Sistemi, ürünleri ve/ veya hizmetleri online bir şekilde pazarlamaya imkan vermektedir. Google Kazançları, İnternet Affiliate Programı Nedir? başlıklı konusuyla Affiliate Marketing hakkında detaylı bilgileri vermektedir. Fakat fikir edinmenizi sağlamak amacıyla Affiliate Marketing'i açıklamak istiyorum. Günümüzde ürün ve/ veya hizmet sahipleri ürünlerini ve/ veya hizmetlerini internet siteleri aracılığıyla satmaktadır. Yine ürün ve/ veya hizmet sahipleri tarafından satış oranlarını yükseltmek için Affiliate Marketing'le pazarlama faaliyetlerine de imkan sağlanmaktadır. Affiliate Marketing'in amacı, ürün ve/ veya hizmet sitelerine sürekli olarak yüksek ziyaretçi trafiği sağlamaktır. Böylece ürünlere ve/ veya hizmetlere daha fazla potansiyel müşteri yönlendirilmektedir. Yani, potansiyel müşterileri ürünlere ve/ veya hizmetlere yönlendirerek satın almalarını sağlayacaksınız. Eğer bu potansiyel müşteriler ürünleri ve/ veya hizmetleri satın alırsa satış üzerinden belirli bir komisyon( yaklaşık olarak % 5 ile % 75 arasında) alacaksınız. Affiliate Marketing, özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde profesyonel bir internetten para kazanma yöntemi olarak düşünülmektedir. Bu nedenle binlerce insan tarafından online bir şekilde pazarlama çalışmaları yapılmaktadır. Google Kazançları ile Affiliate Marketing üzerine gerekli faaliyetleri profesyonel bir biçimde nerede, ne zaman ve nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz. Burada küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Satış Ortaklığı Sistemi, sadece ürünleri ve/ veya hizmetleri online bir şekilde pazarlanması amacıyla internete sunmaktadır. Yani, bu sistem aracılığıyla ürün ve/ veya hizmet sahipleri ile satış ortakları ve müşteriler arasında kolay bir biçimde komisyon ve alışveriş işlemleri gerçekleştirilmektedir. Örneğin; Clickbank, başarılı bir şekilde farklı alanlarda farklı dijital ürünlerin ve/ veya hizmetlerin( e - kitap, yazılım ve abonelik gibi.) online olarak pazarlanmasına imkan sağlamaktadır. Google Kazançları, Clickbank Nedir? başlıklı konusuyla Clickbank hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapmaktadır. Dijital ürünler ve/ veya hizmetler, fiziksel ürünlerin ve/ veya hizmetlerin tersine kargolama ve stoklama masrafları olmadığı için genellikle % 50 - 75 komisyon oranlarıyla pazarlanmaktadır. Musa ERDOĞMUŞ, işte bu sebeple Google Kazançları'nda öncelikli olarak Clickbank'i detaylı bir şekilde öğretmektedir. Fakat Google Kazançları ile Amazon Associates ve Xticaret üzerine ayrıntılı bilgiye ve tecrübeye de sahip olacaksınız. Affiliate Marketing, online olarak gelişerek başarılı bir şekilde internet üzerinde yaygınlaşmaktadır. Yani, günümüzde birçok Affiliate Network ve sayısız Affiliate Program online olarak pazarlama faaliyetlerine imkan vermektedir. Google Kazançları, Affiliate Marketing üzerine birçok eğitim konusu içermektedir. Yalnız Google Kazançları'yla sadece Satış Ortaklığı'nı öğrenmeyeceksiniz. Aynı zamanda reklam ve tanıtım çalışmaları yapmak için gerekli eğitimleri de alacaksınız. Böylece Google Kazançları ile ürünleri ve/ veya hizmetleri satın almaları için potansiyel müşterileri nasıl ikna edeceğinizi öğreneceksiniz.

Satış Ortaklığı Sistemi'nin ürünlerine ve/ veya hizmetlerine online olarak çeşitli reklam ve tanıtım çalışmaları ile potansiyel müşterileri yönlendirebilirsiniz. Google Kazançları, online reklam ve tanıtım yöntemleri içerisinde ücretli olmasına rağmen başarılı ve hızlı olduğu için Google AdWords Reklamcılık Sistemi'ni detaylı bir şekilde öğretmektedir. Google AdWords Reklamcılık Sistemi, ürünlere ve/ veya hizmetlere hızlı bir şekilde yüksek ziyaretçi trafiği sağlamak amacıyla çalışmaktadır. Google Kazançları, Google AdWords Nedir? başlıklı konusuyla Google AdWords'ü özellikle geçmişi ve özellikleri bakımından ayrıntılı olarak anlatmaktadır. Yalnız Wikipedia sitesinde de Google AdWords hakkında detaylı bilgiler bulunduğunu belirtmek istiyorum. Ayrıca Google Kazançları'nın Google AdWords Nasıl Çalışır? başlıklı konusuyla bu reklamcılık sisteminin çalışma prensibini ayrıntılı bir biçimde öğreneceksiniz. Fakat bu çalışma prensibini sizlere özetlemek istiyorum. Google AdWords Reklamcılık Sistemi, temel olarak belirli bir ücret karşılığında Google'ın sonuç sayfalarında ürün ve/ veya hizmet reklamları gösterilmesine imkan sağlamaktadır. Genellikle sonuç sayfalarının üstünde, altında ve sol tarafında sorgu sonucuna göre alakalı reklamlar gösterilmektedir. Örneğin; Eğer Google'da " LCD TV" anahtar kelimesiyle arama yaparsanız sonuç sayfasında ilgili on sonuç listelenmektedir. İşte bu sonuç listesinin üstünde, altında ve sol tarafında LCD TV reklamlarını görebilirsiniz. Google Kazançları ile gerekli eğitimi alarak bu şekilde Satış Ortaklığı ürünlerine ve/ veya hizmetlerine reklamlar hazırlayıp yayınlayabilirsiniz. Google AdWords'le aylık olarak yaklaşık 500 TL ücret ödeyip reklamlarınızı yayınlayarak karşılığında binlerce dolar kazanabilirsiniz. Yalnız daha az reklam ücreti ödeyerek daha çok para kazanmak da mümkündür. Musa ERDOĞMUŞ, Google Kazançları içerisinde Neden AdWords'e Odaklanıyoruz? başlıklı konuyla Google AdWords'ün hızını ve başarısını vurgulayarak yüksek sermayeye ihtiyaç duymadığını detaylı olarak açıklamaktadır. Fakat burada da bu açıklamalara biraz yer vermek istiyorum. Satış Ortaklığı için yüksek ziyaretçi trafiği büyük önem arz etmektedir. Google AdWords Reklamcılık Sistemi ile ürünlere ve/ veya hizmetlere kolaylıkla yüksek ziyaretçi trafiği sağlayabilirsiniz. Tabii ki bu yüksek ziyaretçi trafiğini kısa bir süre( yaklaşık olarak 1 saat ile 1 gün arasında) içerisinde sağlayacaksınız. Yani, hızlı bir biçimde ürünlere ve/ veya hizmetlere binlerce potansiyel müşteri yönlendirebilirsiniz. Reklamlar için tıklama başına ücret( her tıklama için yaklaşık olarak 0.05 ile 1.00 TL arasında) ödeyeceksiniz. Ayrıca istediğiniz zaman reklamınızı yayınlama veya kaldırma hakkına sahipsiniz. Böylece büyük zararlara uğramayacaksınız. Google Kazançları, işte bu nedenlerle Google AdWords üzerine profesyonel bir biçimde detaylı eğitimler vermektedir. Yalnız Google AdWords dışında birçok reklam ve tanıtım yöntemi( SEO, Sosyal Medya Pazarlama ve E - mail Marketing gibi.) bulunduğunu da belirtmek istiyorum. Eğer zaman harcamak ve çaba sarf etmek istemiyorsanız küçük bir sermayeyle Google AdWords Reklamcılık Sistemi'ni kullanarak Affiliate Marketing üzerinden hızlı bir şekilde yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Google Kazançları, verdiğim örnekler dışında Google AdWords Reklamcılık Sistemi üzerine daha birçok eğitim konusu içermektedir.

Sonuç olarak Google Kazançları ile Satış Ortaklığı Sistemi'ni ve Google AdWords Reklamcılık Sistemi'ni birleştirerek Google Kazanç Sistemi kuracaksınız. Peki, bu kazanç sistemiyle zengin olabilir misiniz? Kesinlikle yüksek bir gelire sahip olacaksınız. Fakat zengin olmak için üstün bir başarı göstermelisiniz. Unutmayın! Sağlık, gerçek bir zenginliktir. Lütfen! Boş hayallerle ruhsal ve fiziksel sağlığınıza zarar vermeyin. Şimdi Google Kazançları'nı satın alarak Profesyonel Satış Ortaklığı ve Google AdWords Reklamcılık Eğitimi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKESREFOGLU -- 30 Temmuz 2015; 18:45:26 >

• Bu yazıyı okuyan genç arkadaşlar durum şu ki insanlara büyük şeyler vaad edilmeden hazırlanmış ustaca bi pir para tuzağıyla karşı karşıyasınız.
    Her keze şunu hatırlatmak isterim.İnternette araştırma yaparak her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. O bakımdan kazanılması muhtemel kazançlar varsa bu kazançları yapacağınız araştırmalarla öğrenebilirsiniz.
  • Morenno M kullanıcısına yanıt
    Biraz açar mısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.