Bildirim
Google'ın Opera ile bir sıkıntısı mı var.Yotube videoları Opera'da açılmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neden Opera'da açılmıyor olabilir?Hepsi değil ama çok azı açılıyor. -
Operadada açılır senin sistemindedi problem -
Bazı tarayıcılar bazı sitelerde kodlamasından dolayı sıkıntı yaşayabiliyor.. bundan olduğunu düşünmekteyim. -
Allah allah , format attım düzelmedi videolar.Nasıl bir iştir bu anlamadım gitti.Operada hiç açılmıyor , Chrome'da bazen açılıyor videolar. -
Bende Aynı durumdayım günlerdir araştırıyorum explorer dışında youtube videoları açılmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Evrenye
Bende Aynı durumdayım günlerdir araştırıyorum explorer dışında youtube videoları açılmıyor
bende öyleyım yokmu bılen -
Youtube'da genel bir sorun var galiba bir süredir. Çoğu kullanıcı yavaş açıldığından şikayet ediyor.
Ben de Ubuntu üzerinde Opera 64 bit kullanıyorum, Nvidia'nın sürücüsü ile Youtube'un flash oynaytıcısının çakışması nedenli donanımsal hızlandırmada renk kayması hariç açılmama, yavaş açılma vs. bir sıkıntım yok. Onu da zaten donanımsal hızlandırmayı kapatarak aştım. -
Müdür bizde yavaş açılma yok , hiç açılmıyor videolar.Sıkıntı orda.Format atmama rağmen nasıl düzelmedi aklım ermiyor.Bir daha atacam fırsat bulursam. -
Format atmanız ile alakası yok. Youtube biraz karıştırdı bir süredir. Video alanında bir hata iletisi alıyor musunuz, yoksa sadece siyah ekran mı kalıyor, altta çubuk vs. çıkıyor mu?
Youtube bir de HTML5'e yanaşmaya başladı, bunun için videoları WebM biçimine dönüştürüyor. Hepsi dönüştü mü bilmem. HTML5 ile zaten Opera'nın flash player olmadan da videoları oynatabilmesi gerekli ki, bende oynatıyor.
Format olayı değil bu. Onun yerine Opera'yı kaldırıp komple silin. Tekrar kurun ve sonradan Opera'da flash eklentilerinin bulunduğu alanlarda çıkan eksik eklenti uyarılarına tıklayıp onların götürdüğü Adobe sayfasından Flash Player'ı indirip kurun. Bundan başka bir şey olmaması gerek pek.
Opera Turbo etkin değilya? -
Opera turbo etkin değil.Videolar ise herhangi bir hata vermiyor.Siyah ekranda oynamıyor video.Silip kurmayı denemiştim , bir daha denerim unutmazsam. -
https://addons.opera.com/tr/extensions/details/youtube-html5-unblocker/?display=en
Şu eklentiyi eklediğin zaman sıkıntı kalkar diye tahmin ediorum 3 saniyelik birşey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X