Şimdi Ara

Google'ın mobil uygulamaları arama anasayfasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google'ın mobil uygulamaları arama anasayfasında

Noel tatilinin başlaması ile birlikte mobil uygulama indirme sayılarında patlama yaşandığını herkes bilir. Mobil platformlarının en önemli geliştiricilerinden birisi olan Google, bu trafikten en iyi şekilde yararlanmak istiyor ve bunun için mobil anasayfasına küçük bir ekleme yaptı. 

Android veya iOS cihazlarından Google anasayfasına giren kullanıcılar, sayfanın alt kısmında küçük bir hediye ikonu ile karşılaşıyor. İkona tıkladığınız zaman ise, ilgili uygulama mağazalarındaki Google'ın tüm yapımlarının bir arada olduğu sayfaya erişiyorsunuz. 

Google'ın zaten pek çok uygulaması çekirdek olarak Android işletim sistemine entegre bir şekilde geliyor. Bununla birlikte kurumlara yönelik uygulamaları da hesaba katarsak; Android tarafında yaklaşık olarak 74, iOS tarafında ise yaklaşık olarak iPhone için 44, iPad için ise 36 uygulaması bulunuyor. Uygulamalara daha fazla kullanıcı demek, daha fazla reklam geliri demek. Bu bakımdan kullanıcıların en iyi ikna edileceği yer ise Google anasayfası.  

• anlamadım
  • Bence güzel olmuş
  • Mantikli olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamaların %99 u online server isteyen şeyler
    google internet ve server hizmeti gerektirmeyen uygulamaları desteklese
    daha fazla kullanıcının ilgisini toplar !

• artık hayatımızın her alanındalar ama hakkını verelim harika uygulamalar.özellikle google photos bence 2015'de çıkan en iyi mobil uygulama.sınırsız ve ücretsiz resim ve video depolama 16 mega piksel çözünürlüğe kadar.daha ne isterim.?:)

• N'olur şu google asistanı Türkiye ye getirin başka bir şey istemiyorum. Telefon(huawei p7) beleş gelmeseydi sırf Siri için İphone alacaktım. Ama telefon varken yenisini almak istemiyorum. Google asistanı getirin be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 29 Aralık 2015; 21:32:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

N'olur şu google asistanı Türkiye ye getirin başka bir şey istemiyorum. Telefon(huawei p7) beleş gelmeseydi sırf Siri için İphone alacaktım. Ama telefon varken yenisini almak istemiyorum. Google asistanı getirin be!

Ayarlar bölümüne girip dili ingilizce yap. Sonra anasayfada ki google arama barına tıkla orada google now uygulamasını deneyimlemek istermisiniz gibi ingilizce bir soru ile karşılaşacaksın onayladıktan sonra telefonun dilini tekrar türkçeye çevirip google asistanı kullanabilirsin.

• Zaten hepsini zorla yüklüyor bi daha reklam yapmasına ne gerek var

• bende anlamadım ama önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.