Şimdi Ara

Google Haritalardan iOS'a kötü Haber!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google, özel bir Doodle ile 14. yaşını kutlarken, iPhone ve iPad için iOS 6'da Google Maps kullanmak isteyen kullanıcılara, Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt'ten umut kırıcı bir açıklama geldi.

Apple tarafından iOS 6 ile birlikte yayınlanan harita servisinin hayal kırıklığı yaratması nedeniyle, iPhone 5 ve iPad kullanıcıları Google'ın harita uygulamasının App Store'da yerini almasını dört gözle bekler oldu. Ancak Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt'in gazetecilere verdiği bilgiler, bu beklentileri boşa çıkarabilir.
    Tokyo'da gazetecilerle buluşan Schmidt, Google Maps'in iOS platformuna bir 3. parti uygulama olarak yayınlanması için öncelikle Apple'dan izin almaları gerektiğini belirtti. iOS Google Maps'i hazırlayıp App Store onayına göndermeleri konusunda bilgi vermeyen Schmidt, "Google Maps için henüz hiçbir adım atmadık. Bu konuda Apple'ın onay vermesi gerekiyor, bu kendi tercihleri" açıklamasını yaptı.
    Apple kurucularından Steve Wozniak, bir süredir iPhone 5 kullandığını ve yeni harita uygulamasının biraz hayal kırıklığına neden olmasına rağmen, söylendiği kadar da kötü olmadığını savunmuştu.

kaynak:http://dunya.milliyet.com.tr/google-haritalardan-ios-a-kotu-haber/dunya/dunyadetay/27.09.2012/1603049/default.htm

• Maps da ilk çıktığında şimdiki gibi degildi

Ama su bir gercek alismak karar vermeyi engeller.

Nasıl Google.com herkesin açılış sayfası olmuşsa genel olarak bunu değiştirmek nasıl imkansız gibi ise oyle yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir başlık vardı zaten,birdaha açmanız gereksiz olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.