Şimdi Ara

Google Haritalar Android - kayitli yerlere isim verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google haritalar programinin android surumunde bir adresi favori yerlerime ekledigimde yer isimlerini koordinat seklinde gosteriyor.

Oysa ki yerleri ekleme sirasinda (ornegin) Ataturk Caddesi No: 21 diye gosteriyordu.

Bu yeri yildiz dugmesine basarak favorilerime ekledigimde neden cografi koordinat seklinde isimlendiriyor?

Google Haritalar Android - kayitli yerlere isim verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 25 Ekim 2015; 8:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Kaydettikten sonra ustte uc nokta cikar ordan etiket ekleyebilirsin

Cevabınız için teşekkürler ancak bahsettiğiniz üç nokta çıkmıyor. Sizde var mı? Varsa ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler,
  • quote:

Güncelle sendede olur.

Haritada bir yere uzun bas, alttaki bari yukari kaydir orayi açınca sectigin yerle ilgili resimler gelcek en ustte sagda uc nokta var.

Çok ama çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunu hallettim. Artık yer işaretlerime isim (etiket) verebiliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

quote:

Güncelle sendede olur.

Haritada bir yere uzun bas, alttaki bari yukari kaydir orayi açınca sectigin yerle ilgili resimler gelcek en ustte sagda uc nokta var.

Çok ama çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunu hallettim. Artık yer işaretlerime isim (etiket) verebiliyorum.

Rica ederim Haritalar, tomtom, trafi, yandex navi. Uygulamalarini sıkça kullanirim herturlu seyi sorabilirsin

Tekrar merhaba. Yine bir sorum olacak. Google haritalar uygulaması açıkken telefonun ekranı belirli bir süre kapanıyor. Ama bu yandex navi vb programlarda olmuyor. Bunu önlemek için her seferinde telefon ayarlarından ekran kapanma süresini "süresiz" yapıyorum. Bunu yapmadan ekranın sürekli açık kalmasını sağlayabilir miyiz?

Teşekkürler,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güncelle sendede olur.

Rica ederim Haritalar, tomtom, trafi, yandex navi. Uygulamalarini sıkça kullanirim herturlu seyi sorabilirsin

Tekrar merhaba. Yine bir sorum olacak. Google haritalar uygulaması açıkken telefonun ekranı belirli bir süre kapanıyor. Ama bu yandex navi vb programlarda olmuyor. Bunu önlemek için her seferinde telefon ayarlarından ekran kapanma süresini "süresiz" yapıyorum. Bunu yapmadan ekranın sürekli açık kalmasını sağlayabilir miyiz?

Teşekkürler,

gec gelen mesaj icin kusura bakmayin.

tasker ile profil olusturup haritalar acik iken zaman asimini sinirsiz yap diye profil olusturursan sorundan kurtulursun

Geçte olsa cevabınız için teşekkürler. Google Navigasyon özelliğinin hizmete girmesiyle ekran kararması sorunu çözüldü. Artık yönlendirmeler sırasında ekran kararmıyor.

Tekrar zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.