Şimdi Ara

google fotoğrafların arka planda çalışmaması saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mmtilla kullanıcısına yanıt
    Androidde calisiyordu en son?

    Neyse yeni bisey kesfettim : arka planda uygulama yenileme acik, google foto uygulamasi icindeki yedekle ve senkronize et secenegi acik.

    Evet bu sekildeyken bile uygulamadan cikip kapatinca yedekleme yapmiyordu.

    Ancak sunu kesfettim belki isinize yarar; uygulamadan cikinca uygulamayi tamamen kapatmayin,siz ornegin instada facede takilirken arka planda calisip yedekleme yapiyor.

    Ekrani kapatinca veya programi tamamen kapatinca yedekleme yapmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Androidde çalışıyor iosta değil. Sadece bu uygulama için geçerli, ios bazı uygulamaların arka planda çalışmasını engelliyor. Mesela bazı video indirme uygulamalarının ekranını hep açık bırakırım ki video indirsin.

    Alıntıları Göster
    iPhone arkaplanda işlemi gayet güzel de yapıyor. Google Drive’ın arkaplanda çalışmasını iOS engellemiyor. Tam tersine Google engelliyor. Google, bazı uygulamalarının iOS cihazlarda, Android cihazlardaki gibi çalışmasını istemiyor. Bu uzun süredir var olan ve bilinen, yabancı forumlarda dile getirilen bir konu. Sadece Google Drive için değil bazı diğer uygulamalarında da geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Nisan 2020; 4:12:55 >




  • Ben bu konıyu kendim çözmüştüm zamanında düşünerek, şuanda s10e kullanıyorum hala çözümüm işe yarıyor mu bilmiyorum. Her akşam uygulamayı açıp öyle yatardım, ekranı kapatmadan yani. Ekran kendisi kapandığında 1 dk sonra yani başlayan yedekleme işlemi devam ediyordu ama hergün bunu yapmak bile can sıkıcı bir durum gerçektende.
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Hocam inanır mısınız onu da denedim olmadi 11 fotoğraf var o şekilde yapıyorum 2 saat sonra açıyorum 10 tane yükleniyor diyor. Demek ki sadece o anda açık kaldığı sürece yükleme yaptı:(
  • Merhaba hücresel veri kullanırsak 5dk lık bir video yu yedekleme ne kadar sürede tamamlanır ve kotamızdan kaç mbyte yer ortalama. WiFi kullanınca yükleme süresi değişirmi sizce. Bu arada telefon s3 mini
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ.

    Ayarlar > Uygulamalar > Özel Erişim ( sağ üstteki 3 nokta ) > Pil Kullanımını Optimize Et > Tümü > Google Fotoğrafları uygulamasını bulup kapatın.

    Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Uygulama Güç Tüketimi > Uyku Moduna Alınmayacak Uygulamalar > Google Fotoğraflar uygulamasını bulup ekleyin.
  • Bu biraz uygulama geliştiricisiyle alaklı google bilerek optimize etmiyor
    Yandex de bu sorun yok mesela
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.