Şimdi Ara

Google,Facebook,Yahoo,Microsoft vb.şirketlerde çalışmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mavikann

seni o şirketlerden birine alacak şirketi kullanmayı bırakırım dostm acık ve net

beni o şirketlere alacak bir şirket gerekmez. direk alsalar yeter.... ne bu ya google girmeden başka bir şirkete girip ondan sonra mı google a girmemiz gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Failed_disk

quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere

Sizi öldürmeyen her şey sizi güçlendirir..

Bill gotes Pampalarına sorar :
    -Pampa bu adam nasıl girdi içeri ?
    -Soba bacasından MR. Bill
    -Bizde bacacı varmı ?
    -200 tane kadrolu bacacımız var efendim..
    -Söyleyin hakime tıksın bu labuğu içeri.....

Alıntıda ki işi yaparsanız sizin için yapılacak en uzun replik yukarıdaki kadardır..

Bir çok internet sitesi ve yazılım sağlayıcılar BUG-Trace için milyar dolarlar ödüyor ve siz bunu bedava (ölmüşlerinizin hayrına) yapıyorsunuz.
    Birilerinin ne kadar bilgiye sahip olduğunu bilmek de bir bilgidir. Siz kendi seviyenizi ifşa ederseniz onlar kendi çıkarları için bunu kullanır.
    Hem neden Microshitin sunucularına saldırıyorsunuz ki ? Mutlaka mavi bir ışık saçacaktır(Bak yine bellek read olmadı.)

Benim ufkumu açan debian.org olmuştur ve ben saldıracaksam oraya saldırı düzenlerim ki değer verdiğim bir şeyi yıkamasınlar.
    Arkadaşın tarif ettiği şeyi yaparsan FBI CIA bişi yapmaz Güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti seni karkoya hazır bir şekile getirerek Amerika Birleşik Devletlerine postalar(Bu konuda müsterih olunuz..)

Bir gün orta yaşlı biri geldi yanıma ve şöyle dedi:
    -Birinin MSN ve mail adresini alabirimisiniz?
    -En adi hırsız birinin maddi değeri olmayan birşeyini çalandır diye yanıt verdim.
    -O zaman siz bu işi bilmiyorsunuz !
    -Öyleyse neden benle görüşmek için 3 saat beklediniz ?
    -...........

Evet ! En adi hırsız birinin maddi değeri olmayan bir şeyini çalandır.
    Evet ! Politicacılar insanların umutlarını çalıyorlar....

Saygılar.....

Google Translate terk.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10_rengi

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Ust yonetim disardan gelir. Terfisi zordur. Calisanlar genelde basarili stajyerler arasindan secilir.
    Adam sacmalamis, c bil demis java demis. İk si var, mis i var, kalitesi var, sosyoloji isletme vb okuyanlarda buralarda calisir.
    Uni ogrencileri staj icin basvursunlar

ben türkiye de oturuyorum.üst yönetime girme şansım artmaz m ı?

Turkiye ofislerinde zaten Turk yoneticiler var. İntel turkiye genel muduru 34-35 yaslarinda genc bi arkadas. Odtu makina mezunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

seni o şirketlerden birine alacak şirketi kullanmayı bırakırım dostm acık ve net

beni o şirketlere alacak bir şirket gerekmez. direk alsalar yeter.... ne bu ya google girmeden başka bir şirkete girip ondan sonra mı google a girmemiz gerekiyor?

seni direk alan şirketide kullanmayı bırakırım :D hatta söle istanbul civarindaysan şehri terk edicem

• quote:

quote:

dostum google'a girmek istiyorsan şöyle yap..

Windows Tuşu + D harflerine bas.. masaüstü açılacaktır.. sonra kullandığın internet tarayıcısını aç.. daha sonra karşına google'a gelecektir.. eğer gelmezse en üstte bembeyaz bir bölüm var.. orayawww.google.com.tr yaz sonra enter tuşuna bas.. bu şekilde istediğin yere girebilirsin... ben dün FBI'a girdim bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

quote:

quote:

Windows Tuşu + D harflerine bas.. masaüstü açılacaktır.. sonra kullandığın internet tarayıcısını aç.. daha sonra karşına google'a gelecektir.. eğer gelmezse en üstte bembeyaz bir bölüm var.. orayawww.google.com.tr yaz sonra enter tuşuna bas.. bu şekilde istediğin yere girebilirsin... ben dün FBI'a girdim bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

quote:

quote:

saol dostum..bunu ilk mulakatta mı soruyorlar???

• Önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Önlerden

• Ciddi bir konu olsa yardimci olmaya çalışırdım ama değilmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

Ciddi bir konu olsa yardimci olmaya çalışırdım ama değilmiş :)

lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

quote:

Konuyu açacak daha düzgün bir yer bulun yahut öm den merak ettiklerinizi sorun yardimci olayım konu dışına kariyer sorusu mu sorulur.

• quote:

quote:

quote:

Konuyu açacak daha düzgün bir yer bulun yahut öm den merak ettiklerinizi sorun yardimci olayım konu dışına kariyer sorusu mu sorulur.

neden olmasın ki? daha düzgün bir yer göremedim.tutupta dahili bileşenlere acmak olmazdı herhalde?

bu arada yaz hocam ciddi ciddi hb den kitap almayı dusunuyorum.

• Merak ettim şimdi gerçekten ne gerekir?
  • Disiplin gerekir sadece ben başka birşey gerektiğini sanmıyorum. Açık Öğretim mezunu bir insan Microsoft ta çalışabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Disiplin gerekir sadece ben başka birşey gerektiğini sanmıyorum. Açık Öğretim mezunu bir insan Microsoft ta çalışabilir bence

büyük azimle beraber.
  • quote:

quote:

o sitelerden herhangi biriini 1 gün hadi onuda geçtim 1 saatliğine erişime kapat. tüm şirketler kapında birikir. tabi fbi, cia , nsa de dahil olmak üzere

tamam girmem 1 saat ne olacak

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

quote:

tamam girmem 1 saat ne olacak

/>

kediye bak

• hortlattım ama dh'de varmı bu şirketlerde çalışan merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.