evet arkadaşlar cep telefonları için sokak-cadde-yön gösteren harita araken birde ne bulayim! cep telefonu için google earth map! denedim sorunsuzca çalışıyor,zoom yapıyor,kaliteyi bozmuyor! aynı iblgisayarınızın başındaki gibi!!! yüklemek için cep telinizin web browserından ( opera miniden yaptım ben oldu) hemenwww.google.com/gmm adresine girin ve haritayı indirin!!! ilk dafe donanımhaberde!!! (olsa gerek)
dostum tamamda ben onu download edeceğimiz yeri bulamadım sadece site üzerinden mi test ediyoruz
ya bilgisayardan girdiğin zaman download edemiyon pc ne.. sadece cep telinden direk cebine indirebiliyon onun içinde cebinde web browser olması gerekiyo
Benim tel siteye bile girmedi ya:(
OKé SAOL DOSTUM
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ya bilgisayardan girdiğin zaman download edemiyon pc ne.. sadece cep telinden direk cebine indirebiliyon onun içinde cebinde web browser olması gerekiyo
cep telefonun ne? opera mini adlı programı yükle cebinewww.opera.com dan. sona o programdan da dediğim şeyler uygula
cep telefonun ne? opera mini adlı programı yükle cebinewww.opera.com dan. sona o programdan da dediğim şeyler uygula
rica ederim 3t3rnal
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
Benim tel siteye bile girmedi ya:(
Kardesim n70 ve opera zaten orjinalinde geliyor onunla giremedim. Buarada kaç kb. baya kontor kacıyormu
pek kullanışlı olmaz.. aşırı kontor tüketir gibime geliyor..
k750i de oluyomu bu yaw ayrıvca operamini ne ki
quote:
Orjinalden alıntı: peacer
k750i de oluyomu bu yaw ayrıvca operamini ne ki
arkadaşım bu opera mini cep telinden internete girme programı
siteden deneme olarak kullanabiliyorsunuz programı. süper bişey istanbulu sokak isimlerine kadar yapmışlar . cep telefonu için biraz fazla kontur gider die düşünyorum. ama biligsayar olan bi yerden rahat ve hızlı yol tayini yapabilrsiniz.
paylaşım için teşekkürler
kaç kntr gittiğini bi öğrenebilsek.. şimdi direk 20 kntrde gitmesin zaten az kntr var
bu pro kulanırken wap kulanılmazki zati o yuzden kontor gitceni sanmam ama indirirken gider
bi kere zoom yapmak internet apn ile bile olsa 120kb civarı çok fazla kontör gidiyor
arkadaşlar kontor konusunda bi fikrim yok zira bnm hat hem faturalı telde de edge war ondan 2 saniyeyi geçmiyor görüntüyü açması ancak bir kerelikte olsa denemenizi tawsiye ederim
k750i de olmuyor arkadaşlar.
emin misin? konuyu açan arkadaş hangi telefonda denemiş bu programı?
yaw sizleri çok seviyorum bir şey çıkıyor haberlerden önce siz veriyosunuz bu ne hız beaaa....
Arkadaşım pc den cebe indirebileceğimiz direk linki verirsen daha da sevaba geçer.