Şimdi Ara

GOOGLE EARTH MAP Cep Telefonunuzda!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar cep telefonları için sokak-cadde-yön gösteren harita araken birde ne bulayim! cep telefonu için google earth map! denedim sorunsuzca çalışıyor,zoom yapıyor,kaliteyi bozmuyor! aynı iblgisayarınızın başındaki gibi!!! yüklemek için cep telinizin web browserından ( opera miniden yaptım ben oldu) hemenwww.google.com/gmm adresine girin ve haritayı indirin!!! ilk dafe donanımhaberde!!! (olsa gerek)

• dostum tamamda ben onu download edeceğimiz yeri bulamadım sadece site üzerinden mi test ediyoruz
  • ya bilgisayardan girdiğin zaman download edemiyon pc ne.. sadece cep telinden direk cebine indirebiliyon onun içinde cebinde web browser olması gerekiyo
  • Benim tel siteye bile girmedi ya:(
  • OKé SAOL DOSTUM
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

ya bilgisayardan girdiğin zaman download edemiyon pc ne.. sadece cep telinden direk cebine indirebiliyon onun içinde cebinde web browser olması gerekiyo
  • cep telefonun ne? opera mini adlı programı yükle cebinewww.opera.com dan. sona o programdan da dediğim şeyler uygula

rica ederim 3t3rnal

quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Benim tel siteye bile girmedi ya:(
  • Kaç kontör/kb indirenler bi yazarsa sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

cep telefonun ne? opera mini adlı programı yükle cebinewww.opera.com dan. sona o programdan da dediğim şeyler uygula

rica ederim 3t3rnal

quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Benim tel siteye bile girmedi ya:(

Kardesim n70 ve opera zaten orjinalinde geliyor onunla giremedim. Buarada kaç kb. baya kontor kacıyormu

• pek kullanışlı olmaz.. aşırı kontor tüketir gibime geliyor..
  • k750i de oluyomu bu yaw ayrıvca operamini ne ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

k750i de oluyomu bu yaw ayrıvca operamini ne ki

arkadaşım bu opera mini cep telinden internete girme programı
  • siteden deneme olarak kullanabiliyorsunuz programı. süper bişey istanbulu sokak isimlerine kadar yapmışlar . cep telefonu için biraz fazla kontur gider die düşünyorum. ama biligsayar olan bi yerden rahat ve hızlı yol tayini yapabilrsiniz.

paylaşım için teşekkürler
  • kaç kntr gittiğini bi öğrenebilsek.. şimdi direk 20 kntrde gitmesin zaten az kntr var
  • bu pro kulanırken wap kulanılmazki zati o yuzden kontor gitceni sanmam ama indirirken gider
  • bi kere zoom yapmak internet apn ile bile olsa 120kb civarı çok fazla kontör gidiyor
  • arkadaşlar kontor konusunda bi fikrim yok zira bnm hat hem faturalı telde de edge war ondan 2 saniyeyi geçmiyor görüntüyü açması ancak bir kerelikte olsa denemenizi tawsiye ederim
  • k750i de olmuyor arkadaşlar.
  • emin misin? konuyu açan arkadaş hangi telefonda denemiş bu programı?
  • yaw sizleri çok seviyorum bir şey çıkıyor haberlerden önce siz veriyosunuz bu ne hız beaaa....
  • Arkadaşım pc den cebe indirebileceğimiz direk linki verirsen daha da sevaba geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.