Şimdi Ara

Google Docs'un yeni özelliği: İçerik oluşturmada yapay zeka desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Docs'un yeni özelliği: İçerik oluşturmada yapay zeka desteği
    Teknoloji devi Google, doküman oluşturma süreçlerini yapay zeka destekli özelliklerle tamamen dönüştürüyor. Google Dokümanlar'a eklenen yeni Gemini özelliği, kullanıcılara sıfırdan profesyonel içerik oluşturma imkanı sunuyor.

Ayrıca Bkz.Gerçek zamanlı iletişimde devrim: İnteraktif AI temsilcileri

Gemini ile Google Docs'ta belge üretimi kolaylaşıyor

Gemini destekli oluşturmama yardım et özelliği, Google Workspace Labs kapsamında kullanıcılara yaratıcı içerik üretim deneyimi vadediyor. Kullanıcılar, bu test aşamasındaki özellik ile artık çok çeşitli dokümanlarda yapay zeka yardımıyla hızlı ve verimli içerik oluşturabilecek. Tekliflerden proje takipçilerine, blog yazılarından basın bültenlerine kadar geniş bir yelpazede profesyonel dokümanlar üretmek mümkün olacak.

Özelliğin en dikkat çekici yanı, mevcut Drive dosyalarını da içerik üretim sürecine dahil edebilmesi. Kullanıcılar, var olan bir dosyayı referans göstererek yapay zeka destekli içerik oluşturabilecekler. Çizimler, kapak resimleri ve detaylı içerik planları gibi zengin özelliklere erişim sağlanacak.

Google, kullanıcılardan içerik talebi sırasında hedef kitle, amaç ve hedefler gibi detayları belirtmelerini öneriyor. Bu yaklaşım, yapay zekanın daha odaklı ve özel içerikler üretmesine olanak tanıyor. Dosya > Yeni > Oluşturmama yardım et menüsü üzerinden erişilebilen özellik, Google Keep, Google Formlar ve Google E-Tablolar'daki benzer yapay zeka destekli araçlarla uyum içinde çalışacak.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/12/06/google-docs-help-me-create/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.