Şimdi Ara

google.com/adsense/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam olarak para kazanlımak mümkünmü
    bide ben sitemi nasıl arama motorlarına kayıt yapacam

• inşallah mümkündür...
  • Sitenin hit'i var ise para kazanabilirsin. Sitenin konusunada bağlıdır gelir. Ama küçük bir hile yaptığında hemen atılabilirsin.

www.google.com.tr/addurl adresinden google'ye kayıt ettirebilirsin siteni aramaya. Ama sadece google'ye kaydetmiş olursun. Diğer tüm aramalara tek tek eklemen gerek.
  • bak ben google adsensede 2 ayda 1.91 usd kazandım sonra hostbula geçtim şuanda iki gün oldu 1.2 melyon param var... Ayrıca alırsan sen bizim reklama bizde senin reklama tıklarız.. Bidaha ayrıca adsense paranı 100 USD olunca gönderiyo hostbul 30 ytl olunca
  • arkadaşım google reklamları sağlamdır...bundan çok iyi para kazananlar var...gerçi ben 4 günde 86 sent kazandım ama benim sitenin hiti düşük...googleyi tazsiye ederim.
  • ben 20 günde 52 doalr kazanmıstım fakat sonra kaldırdılar
  • Tek bir tıkla 6-7$ kazananlar var. Hostbul bunu verebilir mi ?

Yeterki sitenin konusunu iyi seçin. Önceden hotel sitelerinde bulunan adsense reklamları çok fazla kazandırıyordu. Şimdi eskisi kadar değil ama. Yani kısaca çok fazla kazanırsın ama sürekli takip etmen gerek ve ne yaapcağını bilmen gerek. Ayrıca ing. siteler adsense'den daha çok kazanıyor. Bunu da belirtmiş olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 6 Haziran 2005, 13:48:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladığım kadarıyla bu google de çakal çok para kazanarsanız işine gelmiyor adamların

bu nasıl iş yaa
  • google de hile yapmazsanız ve hitiniz iyi ise parayı kazanırsınız.. şu linkten daha çok bilgi alabilirsiniz:

http://forum.iyinet.com/
  • arkadaşlar benim siteyi kabul etmediler başka bildiğiniz paralı raklam veren siteler varmı çok acilde
  • ya bende wardı ama bı kaç tane hatırlayamadım
  • Adsense aylardır kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki evet siteniz aktifse kazanabiliyorsunuz fakat tahsili biraz kötü durumda, şu anda sadece çek yolluyorlar ve çeki burada tahsil etmek için 40-60 ytl bankaya vermeniz gerekiyor ( anlaşmalı bir bankaya )

1 ay sonra para hesabınıza yatıyor bundan sonra.

Yani destek ekibi ile konusmalarımda, daha çok yeni bir sistem olduklarını tr de, ve ilerleyen zamanlarda alternatifler gelebileceğini belirttiler ama ne zaman. ?? Banka hesabına direk para transferi olayı olsa güzel olur ama alacaginiz paranın bir kısmını işte aracı bankalara veriyorsunuz .

O masraf ta, çekiniz burdan alınıyor yurtdışına citibank a gönderilip newyork da tahsil edilip tekrar kurye ile bankanıza sonucu geliyor ve bankanız paranızı hesabınıza geçiriyor olay bu maalesef.

• yani pek kazndırmıyor zaten bide 100 dolar olana kadar bayagı süre geciyor gercekten
  • 40-60 YTL değilde daha az alıyor bankalar. % bilmem kaç ücret alıyorlar. Ama bunu ucuza yapan kişiler var. Onlarla anlaşabilirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

40-60 YTL değilde daha az alıyor bankalar. % bilmem kaç ücret alıyorlar. Ama bunu ucuza yapan kişiler var. Onlarla anlaşabilirseniz daha iyi olur.

Bu konuda en sağlam buldugum banka türkiye iş bankası ve 50 ytl alıyor, ama masraflar örnegin 30 ytl tutarsa, kalan 20 ytl yi de teslim ediyor geriye. Ama giriş için 50 ytl şart .

Bu işi ucuza yapan kişiler var derken neyi kastettiniz?
  • İzmir Ziraat Bankası Merkez Şubesi 15$ almış.
    Dışbank 15$ + 10 YTL almış.
    Konyada Türkiye Is Bankasi 187$ dan 21 YTL almış
    İstanbulda bir Akbank şubesi 175$ ve 218$ dan 10$ almış.
    Ankarada bulunan bir İş bankası da 500 - 100 çeklerden 16 YTL almış.

Genelde oranlar böyle. Yani ortalama 15-30 YTL arası ücret alıyor bankalar.
    İstersen aşağıdaki linkten birçok kişi çek alırken ne kadar ücret ödemiş diye görebilirsin. Sen neden 50 YTL verdin anlamadım. Başka bir banka arasaydın keşke

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11308&highlight=bozdurma

• bende istiyorum sitemi eklemeyi
    nasıl oluyor anlamadım hiç bir şey.

daha ayrıntılı anlatırmısınız

birde hile yapmaktan bahsediliyor nasıl oluyor bu,
    yapmak için sormuyorum, öğrenmek için
  • Aşağıdaki adresi ve google da biraz araştırırsan ne olduğunu öğrnebilirsin.

https://www.google.com.tr/adsense/afc-online-overview
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

İzmir Ziraat Bankası Merkez Şubesi 15$ almış.
    Dışbank 15$ + 10 YTL almış.
    Konyada Türkiye Is Bankasi 187$ dan 21 YTL almış
    İstanbulda bir Akbank şubesi 175$ ve 218$ dan 10$ almış.
    Ankarada bulunan bir İş bankası da 500 - 100 çeklerden 16 YTL almış.

Genelde oranlar böyle. Yani ortalama 15-30 YTL arası ücret alıyor bankalar.
    İstersen aşağıdaki linkten birçok kişi çek alırken ne kadar ücret ödemiş diye görebilirsin. Sen neden 50 YTL verdin anlamadım. Başka bir banka arasaydın keşke

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11308&highlight=bozdurma

Banka:İş bankası
    Sube:Hatay Cad.
    Süre ??
    Komisyon: 20YTL + 15$ + %

gibi bir miktara yapanlar da var iş bankası bu konuda kötü öyleyse.

İzlenimim yapı kredi ve akbank iyi gibi, bilgi için teşekkürler

• Rica ederi Negative.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.