Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
188.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam, yeni uygulamayla düzelir inşallah.

• Arkadaşlar google chromecast cihazımda Amazon video da dizi izlerken sanki internet in hızı yetmiyor gibi donmalar söz konusu.. Cihazı yeniden başlat yaptığımda donma olmadan izleyebiliyorum. Sorun nedir ya da çözüm önerisi nedir? Hız testi yaptığımda 50 mbt hız alıyorum sıkıntı görünmüyor..

• lord-06- kullanıcısına yanıt

İnternet dalgalanma yapıyor olabilir. Amazon tv uygulamasında çözünürlük ayarı yapılamıyor ama Chromecast ayarlardan çözünürlüğü 720p yapıp tekrar deneyin. Veri ihtiyacı düşeceğinden donma tekrar etmiyorsa sorun stabil olmayan internet kaynaklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maverick80 M kullanıcısına yanıt
    cihazı sıfırladım hocam şimdilik sorun görünmüyor gibi.. Güncelleme ile alakalı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende aynı problemleri yaşıyorum hocam bende bir sıfırlayayım o zaman

• Merhabalar, elimde 1080i 60hz bi tv var. Akilli tv özellikleri yok ve chromecast almayı düşünüyorum. 4k olan ve full hd olan versiyonu var. Televizyonum 1080p ama ilerde 4k alacağım. 1080pde 4k olan sıkıntı yaratırmı? Bu fiyat bandında bu ürünü onerirmisiniz veya başka önerilerde alabilirim.

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz bende öyle kullanıyorum. Ürünü tavsiye ederim

• Benim cihaz arada kasıyor sizde de var mı? Format atıp tekrar kurdum ama yine aynı

• Arkadaşlar türkcell tv plus uygulaması çalışmıyormu bu cihazda şifreyi giriyorum tam açılacak gibi olup ana ekrana atıyor

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Aynen banada oldu. Cihazda uygulamalara girin turkcell tv verileri temizle diyin. Sonra uygulamaya tekrar girin Şifre işteyecek. Bir buçuk yıldır kullanıyorum sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 22 Kasım 2022; 21:43:27 >
  • şu cihaz ile ilgili tek sıkıntım apple music uygulaması android mobil sürümde varken burada olmaması onun dışında appletv kutusunu suya götütür susuz getirir, bu kadar küçük bir aletin bu kadar becerikli olması inanılır gibi değil.

bende direkt hdmi ile Sony STR DN 1080 amfiye bağlı

sizlerin dolby atmos müzik için önereceği programlar var mı dostlar.

dediğim gibi apple music maalesef markette yok. apple a da yazdım ama geri dönüş yapmıyorlar. komik olan apple tv uygulaması var.

• hocalarım chromecast tv için ethernet kablo takabileceğim ve port çoklayıcı hub önere bilir misiniz

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

hocam apple music android tv versiyonu yok anladığım kadarı ile ama telefonlar için olanın apksını indirip kurabilirsin.

• Bibliyorlar kullanıcısına yanıt
    Hafıza çok doludur hocam ya da store harici uygulama yüklediyseniz içlerinden bazıları sıkıntı çıkarabilir

Sıfırladım hocam ama bi tık daha iyi gibi

• Kurulumda Vestel tv yok hangi tv yi seçiyorsunuz

• kacanga kullanıcısına yanıt

çok dolanmaçlı ama o yol, en kısa haliyle nasıl yaparım onu hocam.

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamanın apksını telefonuna güvenilşr bir kaynaktan indirip (apple sitesinden örneğin) sen to file tv uygulaması ile choromecaste gönder. ( Choromecaste de aynı uygulamayı kurulu olmalı). Sonra bi dosya yöneticisi uygulaması ile apk yı bulup yükle. Güvenilmeyen kaynaklardan dosya yüklemenin açık olması lazım. Başka yolları da vardır. Ben bu şekilde yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 24 Kasım 2022; 16:48:7 >
  • Bibliyorlar kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi mi hocam

• hayır hocam, ayarlarda vs hala ara ara takılmalar mevcut.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.