GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (65. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
cromecast'de hard reset ile düğmeden reset arasında fark var mı. Forum sitelerinde android telefonları güncelleme sonrası hard reset atın, ayarlardan reset atmayın diyorlardı.
-
Hayır. Güç girişi uyumlu olması lazım. Aynı chromecast deki gibi giriş olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
google tv yeni aldım. 4k tv de görüntüyü beğenmedim. bir yerde yanlışlık yaptım galiba. sizde ayarlar nasıl 4k tv de. bende fire tv vardı bundan çok iyi görüntüsü vardı.
-
Tv + donma yaşayan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende donma yok
Cihaz açıldığında hantal geliyor pürüssüz değil.
İyigünler chromecast düşündüm kumandalı ve kumandasız var kumanda yerine telefondanda kontrol edilebiliyor mu?
Ben kumandalı olanı kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Kumanda programı aradım ama bulamadım bulabilirsen haber edersin
50 dolarlık alet Türkiye'de 100 dolara satılıyor, amazonlarda falan da göremedim 1000 lira altına denk gelse ilk tercihim bu olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar chromecast kumandalı versiyondan var bende spotifydan müzik açıyorum klip oynamıyor telefondaki gibi sadece resim oluyor. Bunun bir çözümü var mı şarkının klipleride çıksın istiyorum
Zank Remote Android, Fire TV
Arkadaşlar tv den direk güç alamıyormuyuz?
Tv nin gücü yetmiyor diye biliyorum chromecast de.
Chromecast 2 kullaniyorum. Youtube da bazi videolarda kalite bariz düşük oluyor artik 2 aydır. Benzer sorunu yaşayan varmi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
iyi günler,
kısa veya uzunla alakası yok, farklı bir şeye bakıyor.. ben up uzun ama önünde micro usb to type c ceviri takarak kullandım sorunsuz calısıtırıyor ama kısacık type c aldım taktım çalışmadı...
-
Google home ile kontrol edebilirsiniz. Android telefonlarda o şekilde
Selam, bu google chromecast with TV ye google Chrome kurabiliyor muyuz? Ona göre almayı düşüneceğim de, ben filmleri dizileri laptopta Chrome browser ile izliyorum. Daha basit ve kullanışlı. Google yazıyorun çıkanda izliyorum. Aynı şekilde de devam etmek istiyorum, google chromecast with TV buna uygun mudur?
Kurma yolu var ama hiç ama hiç gerek yok. Tv boxlarda browser den film izlemek için uygun değildir. Ha olmaz mı olur. Ama laglar dalgalanmalar olur. Kumanda ile uyumsuz olur kumanda ile savaşırsın. Reklamlar ile uğraşıp durursun. Bu iş için onlarca apk mevcut. Örneğin seyirturk, fast tv.... Bir sürü program var. Eğer illada ben chromedan film dizi izleyeceğim diyorsanız bu cihazlara hiç bulaşmayın. Yani ferrariye LPG takmış gibi olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X