Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
91
Favori
192.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide hocam film dizi ve maçlar orijinal kodide link yok. Nasıl nereden ekleyecegiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

İyide hocam film dizi ve maçlar orijinal kodide link yok. Nasıl nereden ekleyecegiz
    turkvod eklentisi yükleyeceksin youtube de nasıl ekleneceği anlatılıyor bir şey indirmene gerek yok link yazıyon vs
  • Google chromecast 3
    Kullananlara bi sorum olacak
    Tv nin usb girislerinden calsiyira iliyormuyuz aleti
    Yoksa elektrik e mi bağlamak lazim illa..

Sadece tv usb den guc alarak calisan bi alet ise sipariş vermeyi düşünüyorum da..
    Ama yok illa ki elektrik baglantisi olacak diyorsaniz
    Benim İsime yaramaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv usb girişinden çalışıyor

• Arkadaşlar merhaba, bende de android os'a sahip philips tv var. Chromecast üzerinden cast yapılıyor. Sorunum şu bilgisayardan yada telefondan izlediğim dizileri maçları vs aktarmak istiyorum ancak sağlıklı bir yöntem bulamadım. Web video caster'ı denedim reklam videolarını yansıtıyor sürekli bunu geçmenin bir yolunu bulamadım, reklamsız playerları denedim onda da kopmalar oldu 1-2 kez. Chrome'dan tab yansıt seçeneği ile denedim bilgisayar üzerinden aşırı derecede kasma ve lag oluyor o şekilde de.

Bir de beinconnect uygulamasını yansıtmayı başarabilen var mı? Chrome tabı üzerinden yapınca yine çok laglı oluyor.

Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 12 Şubat 2020; 9:6:22 >
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Telefona Tinycaster i kur küçük mb li videolar reklam, diğerleri film. Yukarıda da yazmıştım

• quote:

Telefona Tinycaster i kur küçük mb li videolar reklam, diğerleri film. Yukarıda da yazmıştım
    Tinycast'i diyorsunuz sanırım bunu kurdum dün ama TV'yi görmüyordu uygulama. Tekrar deneyeyim eve gidince
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Tv yi değil chromecasti görecek

• quote:

Tv yi değil chromecasti görecek
    TV Android işletim sistemli olduğu için default chromecast destekli zaten onu demek istemiştim
  • Benim televizyonun usb grişinden gelen güç yeterli gelmedi. Chromecast güncelleme yapamadı. Sürekli kapanıp durdu ve yeniden açıldı. Direk fişiyle elektriğe bağladığımda sorun çözüldü. Televizyonunuzun usb girişinin ne kadar güç verdiğini Chromecast için yeterli olup olmayacağını araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Arkadaşlar merhaba, bende de android os'a sahip philips tv var. Chromecast üzerinden cast yapılıyor. Sorunum şu bilgisayardan yada telefondan izlediğim dizileri maçları vs aktarmak istiyorum ancak sağlıklı bir yöntem bulamadım. Web video caster'ı denedim reklam videolarını yansıtıyor sürekli bunu geçmenin bir yolunu bulamadım, reklamsız playerları denedim onda da kopmalar oldu 1-2 kez. Chrome'dan tab yansıt seçeneği ile denedim bilgisayar üzerinden aşırı derecede kasma ve lag oluyor o şekilde de.

Bir de beinconnect uygulamasını yansıtmayı başarabilen var mı? Chrome tabı üzerinden yapınca yine çok laglı oluyor.

Teşekkürler şimdiden
    VALLA ŞİMDİ WEB VİDEO CASTER İN PREMİUMU NU BUDUM NETTE YÜKLEDİM REKLAMSIZ OLANI BAKALIM SORUN OLACAKMI :)
  • iPhone’dan Chromecast’a ekran yansıtması yaptığımda ses Tv den gelmiyor. iPhone’dan gelmeye devam ediyor. Görüntü tamam ama ses aktarımı olmuyor.
    Android de sorun yok.
    Bu problemi nasıl aşabilirim, böyle sorunla karşılaşan oldumu?

• kuzeykuzey K kullanıcısına yanıt
    Hangi programı kullanıyorsun

• iPhone’dan kendi yansıtma biçimini.
    Ekran yayınla seçeceğinden Chromecast i seçiyorum.
    Ekranda oynayan video vs. Sorunsuz yansıyor, ses hariç.
    Örnek; D-smart go da telefon ekranında ses ve görüntü varken yansıtınca görüntü gidiyor ama ses telefonda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeykuzey -- 13 Şubat 2020; 21:37:41 >
    😊 Tinycast i kur

• Ekran yansıtma yok biliyorum

Ustad ne ekran yansıtması? Tinycasti kur istediğin filmi diziyi tvde oynat ve oynanırken ister telini kapat ister telinle başka bir şey yap. Ama ben sadece iphonun ekranı tvde çıksın diyorsan Google home uygulaması ni kur. Appstorede yüzlerce uygulama var. Sesde tv den çıkar problem olmaz.
    Arkadaşlar iki üç mesajda bir lütfen aynı sorulari sormayın hem forum kirliliğine hem zaman kaybına neden oluyor. Bu arada @kuzeykuzey bu yazdığım sadece sana özgü değil yanlış anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD2341F8A

VALLA ŞİMDİ WEB VİDEO CASTER İN PREMİUMU NU BUDUM NETTE YÜKLEDİM REKLAMSIZ OLANI BAKALIM SORUN OLACAKMI :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşların da dediği gibi en sağlıklısı TinyCast gibi duruyor, dün denedim güzel çalıştı. WebVideoCaster reklamsız olsa bile siteler reklamlı oldugu için sıkıntı yaratıyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Chromecast 3'de IPTV açma ile ilgili yine bir sorum olacak.
    Normalde olduğum konumda telefondan IPTV açmak istediğimde herhangi bir donma yaşamıyorum.
    Aynı şekilde PC'de de bir donma yaşamıyorum. Ancak Chromecast'de yayını cast yaptığım zaman ya takılmalar oluyor, ya yayın belli bir süre sonra tekrardan yayınlamaya çalışıyor ya da direkt kapanıyor.
    Bu problemimi önceden de bahsetmiştim. Sorun internet hızımdan dolayı olduğu sanıyordum ancak sanırım problem uzantı ile ilgili.
    Bazı IPTV formatlarının sonu ts veya m3u8 ile bitiyor. Onları değiştirince farklı sonuçlar ortaya çıkıyor.
    ts ile biten uzantı ile açtığım zaman çok fazla takılıyor, m3u8 ile açtığım zaman 1 dakika falan yayın güzel gidiyor ardından yayın kapanıyor ve tekrardan yayınlamaya çalışıyor. Birçok cast paylaşımı yapan program denedim ancak sorun aynı. (IPTV, GSM, Vlc falan filan)
    Uzun lafın kısası, bu format uyumsuzluğunu nasıl çözerim? Herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Yabancı forumlarda da araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım.

• Sencer93 S kullanıcısına yanıt
    Sonunu mpegts olarak değiştir. Fakat bubbleupnp in tüm formatları oynatmasi lazım. Örneğin bende hiç bir problem yok

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.