Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
91
Favori
192.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chromecast 3 bugün geldi güncel Iphone'a kurdum değişen görüntüler vs gösteriyor ama sağ üst köşede cast ikonu yok.Hiç bir şey oynatamıyorum.Modemi,telefonu,tv'yi,Chromecast'ı yeniden başlattım ,yani nette önerilen çoğu şeyi (Google home'u cihazdan kaldırıp yeniden kurmak dışında ) yaptım ama yok yok!Başına böyle bir şey gelip çözen var mı lütfen yardım!

Edit:Google home kaldırılıp yenidenkuruldu,başka bir iphone'da da denendi sonuç ayni!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 13 Ocak 2020; 21:0:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

Chromecast 3 bugün geldi güncel Iphone'a kurdum değişen görüntüler vs gösteriyor ama sağ üst köşede cast ikonu yok.Hiç bir şey oynatamıyorum.Modemi,telefonu,tv'yi,Chromecast'ı yeniden başlattım ,yani nette önerilen çoğu şeyi (Google home'u cihazdan kaldırıp yeniden kurmak dışında ) yaptım ama yok yok!Başına böyle bir şey gelip çözen var mı lütfen yardım!

Edit:Google home kaldırılıp yenidenkuruldu,başka bir iphone'da da denendi sonuç ayni!
    Çok garip deneyebileceğiniz Android bir telefon var mıdır. Tablet vs. Windows ile de bağlanıyor diye biliyorum. Pc den de deneyin şansınız varsa.

Video da çok rahat yapıyor bu kişi.
    ITJunglesyoutube
    How to Setup Chromecast on iPhone and Cast to TV With Google Home
    https://www.youtube.com/watch?v=iRN2sY9MYBU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• talin T kullanıcısına yanıt
    Aynısı bir tanıdığıma oldu chromecast in orijinal olmadığı anlaşıldı. Chromecast i nereden kaça aldınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Yarın PC Chrome ile deneyeceğim ama rastlanmayan bir şey değilmiş,nette çok aynidurumda olan var.
  • Orijinal olduğuna eminim çakmalardan değil,Gençler Elektronikten aldım.319TL.
    Çok chromecast kurdum iPhone ve Androide böyle bir hata yaşamadım. Google home uygulaması chromecasti gördü mü? Wifi şifresini chromecasta girdiniz mi?

• quote:

Orijinal olduğuna eminim çakmalardan değil,Gençler Elektronikten aldım.319TL.
    Modemin kanal ayarlarını değiştirmeyi deneyin bir de.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linke girdim baktım You Tube uygulamasını açıyor ben de indirdim üstte anında belirdi cast ikonu basınca da anında yansıttı tv ye.Ama başka hiç bir uygulamayı göstermedi adam videoda.Yalnız bu mudur ,her uygulamayı indirmek mi gerek tek tek Spotify,Netflix vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 13 Ocak 2020; 23:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Modemin kanal ayarlarını değiştirmeyi deneyin bir de.

Alıntıları Göster
    Bakın o nasıl yapılır bilmiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Çok chromecast kurdum iPhone ve Androide böyle bir hata yaşamadım. Google home uygulaması chromecasti gördü mü? Wifi şifresini chromecasta girdiniz mi?
    Aynen hepsi yapıldı.
    Son aşamaya kadar geliyor Medya,Ayarlar,aile odası yazan sayfada kalıyor cast ikonu vs çıkmıyor orada.
    Daha ne yapacaksın hepsini yaptın işte. Tabii ki ne lazımsa kuracaksın netflix falan ne lazımsa. Kurduğun programda cast ikonu görünce tiklayacaksin aynı YouTube deki gibi

• Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.Sözedilen uygulamaların cihazda kurulu olarak geldiğini düşünmüştüm.Nette yerli yabancı bir sürü şey okudum bu yönde bir bilgiye rastlamamıştım.cast ikonunun cihazın anasayfasında omkası gerektiğini sanıyordum.Peki en azından cihazın bir menüsü olması gerekmez miydi hangi uygulamaları desteklediğini gösteren?Tekrar hepinizden özür dilerim vaktinizi aldım ,teknolojik özürlü değilim ama yaşım sizden çok ileri ona verin.Çok teşekkürler.
  • quote:

Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.Sözedilen uygulamaların cihazda kurulu olarak geldiğini düşünmüştüm.Nette yerli yabancı bir sürü şey okudum bu yönde bir bilgiye rastlamamıştım.cast ikonunun cihazın anasayfasında omkası gerektiğini sanıyordum.Peki en azından cihazın bir menüsü olması gerekmez miydi hangi uygulamaları desteklediğini gösteren?Tekrar hepinizden özür dilerim vaktinizi aldım ,teknolojik özürlü değilim ama yaşım sizden çok ileri ona verin.Çok teşekkürler.
    Köşesinde şu resimdeki simge olan her uygulamayı yansıtabilirsin. Misal mx player, vlc, netflix, spotify, apple music, blu tv, web video caster, youtube çeşitli ip tv uygulamaları vs vs. Ama önce uygulamayı telefona indirmen lazım tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Ocak 2020; 10:19:26 >

• Akıllı tv aldığım için chromecast Ultra cihazımı satıyorum. Netflix, youtube vs 4k açar. Yanında Android box hediyesi ile birlikte.

İlan için:

https://forum.donanimhaber.com/satilik-chromecast-ultra-4k-netflix-youtube-vs-hediye-tv-box--141526513

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Ocak 2020; 10:25:20 >
    Yaşın benden ileri değildir merak etme :)

• Bahse var mısın önce sen söyle ama!
    48

• He he,oğlum senden on yaş küçük!
    Yine yaşını yazmadın ama olsun eğer doğru ise benden büyüksün. Saygılar

• Sayenizde Chromecast kullanmayı öğrendim hepinize teşekkür ederim.
    Esas amacım Spotify veya Deezer'dan müzik yansıtmaktı ama piyasada çok az kalan ve bu yüzden fiyatı çok artan CCAudio yerine bunu aldım.tv min kulaklık çıkışından müzik setime bağlayabiliyorum.5 senelik Philips televizyonumda da var Netflix,Youtube ama YouTube çok donuyor,takılıyordu ,Netflix da korkarım öyledir.CC de çok iyi izlenebiliyor Youtube, görüntü harika,ses müzik setimden çok iyi şekilde geliyor. Telefonumdaki Spotify ücretsiz' den de iyi ses alıyorum.Deezer'ı da dizüstünün Chrome tarayıcısına indirdim,Google Home vs indirmeden doğrudan yansıtma yapabiliyor,Facebook'u da öyle.Bilmiyorum bu iki müzik uygulamasının paralı versiyonlarını kullananlardan ücretsizler ve paralılar arasında ses kalitesinde fark bulan var mı?Ücretsizler 128kb/s bitrate ve paralıları ise 320kb/s kullanıyormuş.Hi fi setimde CD çalarımın ses kalitesi çok daha üstün şu anki durumdan 320kb/s olursa yaklaşabilir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.