Şimdi Ara

Google Chrome Yeni Pencere Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende bir google chrome yeni pencere açma sorunu var lütfen bu konuda bana yardım edermisini resimlerde gördüğünüz gibi tıklıyorum google chrome'a açıldığı zaman yeni pencere olarak açılmıyor yeni sekme olarak açılıyor lütfen işaretlediğim yerde açılsa daha iyi olucak yeni sekme değilde yeni pencere olarak açılmasını istiyorum lütfen ne yapıcam yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuGRaHaN_1989 -- 11 Ağustos 2013; 10:22:38 >

• Ctrl+N yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç gündür internette araştırıyorum, malesef bulamadım, yardımcı olabilir misiniz ?

1 ] internet tarayıcılarında arama yaptığımda, bulununan bağlantıları tıkladığımda yeni sekmede açılsın..

2 ] yeni sekmede açılan sayfada bulunan linke tıkladığımda yeni pencerede açılsın..

3 ] aramalarda bulunan bağlantıları tıkladığımda, bağlantının yazı rengi değişsin, mümkünse rengini ben ayarlayayım..

4 ] bağlatıları sadece mouseun tekerleği ile değil, sol tuşu ile tıkladığımda da bulunduğum sekmede değil yeni sekmede açılsın..

bunların olması mümkün mü, daha önce oluyordu diye hatırlıyorum, 2. madde olmasada olur.. internet / seçenekler / sekme ayarlarında son şıkkı anlamadım zaten.

ve açılır pencereler genelde habersiz açılan reklamlar virüsler midir, ayarlarda bilgisayarın çerezlerden fazla zarar görmemesi için ne yapmak lazım açılır pencereleri, facebook'a giriş yaparken sürekli soruyor, "yanlızca güvenli şekilde teslim edilen web sayfası görüntülemek ister misiniz, bütün sayfayı tehlikeye atacak, https kullanarak teslim edilmeyecek içerik bulunuyor.evet mi hayır mı? napmalıyız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 9 Eylül 2013; 3:48:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.