Şimdi Ara

Google chrome ye tıklayınca internet expoler açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir sorun mevcut. Windows 8 de google chrome ye tıklayınce İE açılıyor. Chromeyi kaldırdım tekrar kurdum ama sorun gene değişmedi nasıl çözebilirim sorunu ?

• tam anlamamış olabilirim ama bence onun target değişmiş sen kısayol mu neyse sil onu chrome dosyasının içinden oluştur direk kısayolu
  • Valla kısa yol atanmamış hocam. Nasıl olduysa çözemedim birtürlü bugun gene denedim.
  • Hocam sağ tıkla özelliklere tıkla hedefte ne yazıyorsa buraya kopyala yapıştır yap bakalım sorun hedeftemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Arkadaşlar böyle bir sorun mevcut. Windows 8 de google chrome ye tıklayınce İE açılıyor. Chromeyi kaldırdım tekrar kurdum ama sorun gene değişmedi nasıl çözebilirim sorunu ?

Hocam chrome kısayolunun üstüne sağ tıklayıp özellikleri aç.Hedef kısmına şunları yaz;
    "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

Dışındaki " işaretleride dahil olucak.
  • bence birisi kısayolun yolunu ie.exe ye yonlendırmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Arkadaşlar böyle bir sorun mevcut. Windows 8 de google chrome ye tıklayınce İE açılıyor. Chromeyi kaldırdım tekrar kurdum ama sorun gene değişmedi nasıl çözebilirim sorunu ?

Hocam chrome kısayolunun üstüne sağ tıklayıp özellikleri aç.Hedef kısmına şunları yaz;

Hocam tıkladım hedef kısmında "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazıyor senin yazdığını kopyaladım hata verdi doğru yazınız lütfen dedi. Nasıl bir sorunmuş bu böyle ya kaç gündür çözemedim birtürlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Hocam tıkladım hedef kısmında "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazıyor senin yazdığını kopyaladım hata verdi doğru yazınız lütfen dedi. Nasıl bir sorunmuş bu böyle ya kaç gündür çözemedim birtürlü.

Hata verdiyse büyük ihtimalle tırnak işaretlerinden birini unutmuşsundur.chrome.exe'nin sonundada tırnak işareti var.Bunun başka bi sebebi olucağını sanmıyorum.Chrome tıklayınca ie açılmasının sebebi kesinlikle budur diyebilirim.Tabi başka bişeyde olabilir ama ben sadece bunu biliyorum.

• Bana da aynı şey oldu. Her şeyi denedim bunları okudum işe yaramadı bende karıştırdım ve şimdi düzeldi.Yapmanız gereken google chrome üzerinde sağa tıklayıp > özellikler > uyumluluk > uyumluluk moduna girmek ve ordan bilgisayarınıza hangisi uyuyusa onu seçmek çünkü değişmiş ben windows 7 yaptım düzeldi bu arada internet explorer da silmiştim önceden onu silince sadece chrome açılıyo ama hiç bir yere girmiyo boş sayfa çıkıyo bende bunları uyguladım.
  • Arkadaşta da aynı sorun var hem ie ye giriyor hemde ana sayfa olarak aramalar.biz diye birşey açılıyor çözümü bilen var mı ??
  • sorunun sebebi virüs dür.
    virüsü temizlemenin en hızlı yolu combofix indirip kurun tarama yapınca düzelecektir.
    http://www.combofix.org/download.php
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut. Ne yaptıysam gitmedi. Windows 8.1 Yüklü. Combofix çalışmıyor... Uyumluluk sorunu var. Ne yapabiliriz... Windows Defender ile taradım fakat virüs bulmadı :(
  • Chrome u win7 uyumluluk modunda açın.Olmazsa combofix i win7 uyumluluk modunda açmayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Chrome u win7 uyumluluk modunda açın.Olmazsa combofix i win7 uyumluluk modunda açmayı deneyin

Ne yazıkki hiç bir mod işe yaramadı :(. Windows 7, Vista, Xp hiç biri olmuyor :( Hatta sistemim Windows 8.1. Uyumluluk modunda Windows 8 bile var. O bile olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufask

quote:

Chrome u win7 uyumluluk modunda açın.Olmazsa combofix i win7 uyumluluk modunda açmayı deneyin

Ne yazıkki hiç bir mod işe yaramadı :(. Windows 7, Vista, Xp hiç biri olmuyor :( Hatta sistemim Windows 8.1. Uyumluluk modunda Windows 8 bile var. O bile olmadı :(

Varsayılan tarayıcınız hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufask

quote:

windows 8 de cillop gibi çalışıyor. daha geçen gün laptopumda çalıştırdım
  • arkadaslar ben de de ınternet explorer ı acınca chrome a baglanıyo target te de chrome exe fln yazıo tatgeta ne yazmam lazım explorerın acılması ıcın @Litheart @dblackx
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristannn

arkadaslar ben de de ınternet explorer ı acınca chrome a baglanıyo target te de chrome exe fln yazıo tatgeta ne yazmam lazım explorerın acılması ıcın @Litheart @dblackx

Hocam expoleri komple kaldırın kurtulun bence. Miadı dolalı çok oluyor onun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.