SS'de de görüldüğü gibi chrome'a tıkladığımda aşağıdaki gibi oluyor ne yaptıysam çözülmedi nasıl düzeltebilirim?
programı tekrar kaldırıp yükle mevcut kısayolu kaldır daha sonra tekrar sürükle oraya bakalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: -Vincenzo-
programı tekrar kaldırıp yükle mevcut kısayolu kaldır daha sonra tekrar sürükle oraya bakalım
Çalışır mı Hocam?
Muhtemelen program *.exe formatındaki dosyaları kullanılmaz hale getiren virüs bulaşmış.Anti virüs kur varsa tarattır. Geçiçi çözüm için crome'u actıgında eğer ekrana gelmiyorsa görev yoneticisini ac işlemlerden crome'un exesini bul(kullanmadıgım icin exe ismini bilemeyecegim) ve işlemi sonlandır yap,sonra tekrar çalıştır muhtemelen acılıcaktır.Açılmaz ise arkadasın dedigi gibi kaldırıp bastan kurabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: salla777
Muhtemelen program *.exe formatındaki dosyaları kullanılmaz hale getiren virüs bulaşmış.Anti virüs kur varsa tarattır. Geçiçi çözüm için crome'u actıgında eğer ekrana gelmiyorsa görev yoneticisini ac işlemlerden crome'un exesini bul(kullanmadıgım icin exe ismini bilemeyecegim) ve işlemi sonlandır yap,sonra tekrar çalıştır muhtemelen acılıcaktır.Açılmaz ise arkadasın dedigi gibi kaldırıp bastan kurabilirsin.
Sağol Hocam bilgisayarda virüs programı var tarıyor, yine taratacağım. dediğiniz şekilde görev yöneticisinden işlemini sonlandırdım olmadı, en güzeli yeniden yüklemek
görev çubuğuna sağ tıkla görev çubuğunu kilitle yazan yazıdan nokta işaretini kaldır
quote:
Orijinalden alıntı: qcloudq
görev çubuğuna sağ tıkla görev çubuğunu kilitle yazan yazıdan nokta işaretini kaldır
chromne arka planda takılı kalıyor demek sen chromeyi rewo unstaller ile yada benzeri iyi bir kaldırıxcı programla kaldırki regedit kayıtlarını dahi silsin chromeyi yeniden yükle aynı şkil yap innşallah böyle çözülür
Tekrar yükledikten sonra olmaz ise eski bir Chrome sürümü ile deneyebilirsiniz.Eskisini kurun sabitleyin sonra güncelleyin :)
Deneyeceğim sağolun öneriler için.
Arkadaşlar dediklerinizin hepsini uyguladım fakat resimde gördüğünüz gibi sorunu hala çözemedim yardımcı olabilecek var mı?Ve arama çubuğu da kayboluyor adres çubuğu gözüküyor sadece..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme