Şimdi Ara

Google Chrome-Laptop Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.3 browser ayrı ayrı yüklü bilgisayarımda.Chrome-Explorer ve Mozilla.Sürekli Chrome kullanıyorum fakat bu aralar değişik sorunlarla karşılaşıyorum.

Örneğin: Vine videolarını açmıyor,Tuttur.comda oranlar kısmını göstermiyor,bazı fotoğrafları açmıyor ve 2 sekme yan yana açık olduğunda birisi genellikle donuyor.Yani sayfayı açık olarak gösteriyor ama ekran görüntüsü diğer sekmenin görüntüsü.Yani iki sekmede de aynı ekran görüntüsü var ama siteler farklı.Bu sorun sadece Chromede var.Mozillada bu sorunlarla karşılaşmıyorum.3-4 sefer kaldırıp kurdum fakat değişmedi problem.Sorun ne olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuştannicksiz -- 27 Temmuz 2013; 18:24:21 >

• Önbelleği temizleyip öyle bir deneyin.
  • Temizledim lakin işe yaramadı yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Temizledim lakin işe yaramadı yine.

ad b lock falan kullanıyormusunuz tüm eklentileri kapatıp öyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 26 Temmuz 2013; 13:34:29 >
  • Users/kullanıcıadı/appdata/local/Google/chrome içindeki ne varsa silin bunu chrome kapalıtken yapın sorun kalmaz.

• Akşam eve geçince deneyeceğim çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TheThroner

Users/kullanıcıadı/appdata/local/Google/chrome içindeki ne varsa silin bunu chrome kapalıtken yapın sorun kalmaz.

Dediğiniz yere nerden ulaşabilirim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster Demelisiniz. Sonra Bu Yolu İzleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillZone44

Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster Demelisiniz. Sonra Bu Yolu İzleyebilirsiniz

Kusura bakmayın bilgisayarla pek haşır neşir değilim klasör seçenekleri nerde acaba
  • quote:

quote:

Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster Demelisiniz. Sonra Bu Yolu İzleyebilirsiniz

Kusura bakmayın bilgisayarla pek haşır neşir değilim klasör seçenekleri nerde acaba

Bilgisayar > Sol Köşede Düzenle Var Orda Klasör Arama Seçeneklerine Tıkla Görünüm Sekmesinden Gizli Dosya ve Klasör adı Altında Gizli Dosya Klasör ve Sürücüler'e tıklayıp tamam deyin sonra arkadaş'ın verdiği yolu izleyebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Bilgisayar > Sol Köşede Düzenle Var Orda Klasör Arama Seçeneklerine Tıkla Görünüm Sekmesinden Gizli Dosya ve Klasör adı Altında Gizli Dosya Klasör ve Sürücüler'e tıklayıp tamam deyin sonra arkadaş'ın verdiği yolu izleyebilirsiniz

Çok teşekkürler dediğinizi yaptım fakat arkadaşın söylediği yere nerden ulaşacağımı da bilemiyorum maalesef

• C sürücüsüne giriniz arkadaşın dediği yolu izleyin ama kullanıcı yazan yerde sizin pcdeki ad yazacak...
  • Sildim hepsini ama vine videolarını yine açmıyor bu çıldırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuştannicksiz -- 27 Temmuz 2013; 5:42:48 >
  • quote:

Sildim hepsini ama vine videolarını yine açmıyor bu çıldırıcam

firefox kullanın o zaman başka çare yok.
  • quote:

quote:

Sildim hepsini ama vine videolarını yine açmıyor bu çıldırıcam

firefox kullanın o zaman başka çare yok.

Alışacağım artık :) teşekkürler yardımlarınız için

• doğuştannicksiz kullanıcısına yanıt
    başlığa çözüldü yazar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

başlığa çözüldü yazar mısınız ?

Çözülmedi ama yazayım tabi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.