Şimdi Ara

Google chrome Kasıyor çözüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum fakat video falan izlerken ekran donarak, müzik dinlerken ses kesik kesik geliyor. virüs programı vardı kaspersky internet security 2013 o kasıyodur diye kaldırdım cclenar kullandım hatta disk birleştirme (defrag) bile yaptım fakat sonuç aynı. Facebookta profilimde iken görev yöneticisinde 4-5 tane chrome.exe var her ne kadar cpu dan 5-6 kullansada bellek kullanımında birisi 150.000 k diğerleri 50 60 40 şeklinde kullanıyor hızlandıracak bişeyler önerirseniz yada çözüm varsa söylerseniz sevinirim

Sistem:
    Windows XP
    2 GB RAM
    512 MB EKRAN KARTI
    1.9 GHZ İŞLEMCİ (AMD SEMPRON)

• anlattıklarından flash player vs gibi eklentilerin eksikliği olabileceği gözü çarptı. bir bak istersen eklentilere.
  • cevap icin tsk. ama flash player son sürümünü yükledim zaten
  • yok mu baska yardım edecek ?
  • Chrome kullanma firefox dene gene aynı sorun olucak mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Chrome kullanma firefox dene gene aynı sorun olucak mi?

firefox'u denedim onda bi sorun yok fakat google chrome diğer işlemlerde falan daha hızlı daha kullanışlı. tek yok kaçış mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomba34

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Chrome kullanma firefox dene gene aynı sorun olucak mi?

firefox'u denedim onda bi sorun yok fakat google chrome diğer işlemlerde falan daha hızlı daha kullanışlı. tek yok kaçış mı ?

yes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var tüm tarayıcılarda videoyu sorunsuz izliyorum. Fakat Google Chrome'da ses hışırtılı görüntü donarak ilerliyor. flash player son sürümde yüklü.
  • Chrome u ac adres cubuguna chrome://plugins yaz enterla sonra sag ustten ayrintilar gibi bisey yazar ona bas en ustte konumu pepperflahs ile biten flash playeri devre disi birak tamamdir bendede olmustu bunu yaptim duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öncelikle merhaba arkadaşlar tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum fakat video falan izlerken ekran donarak, müzik dinlerken ses kesik kesik geliyor. virüs programı vardı kaspersky internet security 2013 o kasıyodur diye kaldırdım cclenar kullandım hatta disk birleştirme (defrag) bile yaptım fakat sonuç aynı. Facebookta profilimde iken görev yöneticisinde 4-5 tane chrome.exe var her ne kadar cpu dan 5-6 kullansada bellek kullanımında birisi 150.000 k diğerleri 50 60 40 şeklinde kullanıyor hızlandıracak bişeyler önerirseniz yada çözüm varsa söylerseniz sevinirim

Sistem:
    Windows XP
    2 GB RAM
    512 MB EKRAN KARTI

Chromeda zaten kendinden flash player var güncelleme yapman değişiklik göstermez. Chromeu sil çerezleri sil ccleaner tarzı programlarla. Sonra chromeu tekrar yükle eklenti kullanıyorsan devre dışı bırak tarayıcı tekrar aç ufak tefek hatalar verebiliyor benimde olmuştu bu şekilde. Görev yöneticisinde birkaç tane chrome göstermesi herkeste var görülen değerler normal orda sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfurkan00

Chrome u ac adres cubuguna chrome://plugins yaz enterla sonra sag ustten ayrintilar gibi bisey yazar ona bas en ustte konumu pepperflahs ile biten flash playeri devre disi birak tamamdir bendede olmustu bunu yaptim duzeldi

denedim pepper flash la ilgili bişey göremedim sadece adobe flash player vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanyagizel

quote:

öncelikle merhaba arkadaşlar tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum fakat video falan izlerken ekran donarak, müzik dinlerken ses kesik kesik geliyor. virüs programı vardı kaspersky internet security 2013 o kasıyodur diye kaldırdım cclenar kullandım hatta disk birleştirme (defrag) bile yaptım fakat sonuç aynı. Facebookta profilimde iken görev yöneticisinde 4-5 tane chrome.exe var her ne kadar cpu dan 5-6 kullansada bellek kullanımında birisi 150.000 k diğerleri 50 60 40 şeklinde kullanıyor hızlandıracak bişeyler önerirseniz yada çözüm varsa söylerseniz sevinirim

Sistem:
    Windows XP
    2 GB RAM
    512 MB EKRAN KARTI

Chromeda zaten kendinden flash player var güncelleme yapman değişiklik göstermez. Chromeu sil çerezleri sil ccleaner tarzı programlarla. Sonra chromeu tekrar yükle eklenti kullanıyorsan devre dışı bırak tarayıcı tekrar aç ufak tefek hatalar verebiliyor benimde olmuştu bu şekilde. Görev yöneticisinde birkaç tane chrome göstermesi herkeste var görülen değerler normal orda sıkıntı yok

denicem teşekkürler

• Çözümünü kendi imkanlarımla buldum :D
    http://get.adobe.com/tr/flashplayer/ bu linke tıkla şimdi indire tıkla ordan indir kur.
    Ardından chromeyi aç üst kısımda adres cubuguna chrome:plugins yaz. sağ tarafta ayrıntılara tıkla - olsun.
    Sonra 1. kısımda konum yazıyor C:\Documents and Settings\a\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\23.0.1271.97\PepperFlash\pepflashplayer.dll olan yerin altındaki devre dışı bırak a tıkla. chromeyi kapat tekrar aç sorunun duzeldıgını goreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat10 -- 26 Aralık 2012; 21:36:02 >

• Chrome u ac adres cubuguna chrome://plugins yaz enterla sonra sag ustten ayrintilar gibi bisey yazar ona bas en ustte konumu pepperflahs ile biten flash playeri devre disi birak tamamdir bendede olmustu bunu yaptim duzeldi..
    polat10 arkadasın anlattıgı gıbı , katılıyorum ona..Chrome flash player ıle entegre calıstıgı ıcın bole sorun olabılıyor..Benbı sıstem olusturdum 256 mb paylasımsız ekran kartı 1 gb ram ıle 2.50 ghz p4 islemci ama yıne chromda kasıyordu..
    Yapcak bısey yok Internet explorer le devam etcezz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.